Islamofobija

ko kaze da ih nije bilo?
Medijski nisu bili tako popularni a balije i ustase i balisti ne spavaju od 1945. to bi trebalo da znas.
Samo nisu imali "marketing" a to je druga tema i pdf...moze ono nase pametovanje da se prebaci da nastavimo tamo.

Ovde je tema "strah" ili fobija kako ti drago
Za transformaciju iz mirnog islamiste u islamskog fanatika potrebno je samo nekoliko dana, dok se nauruza, obuce i prodje dvodnevnu obuku, kako zaklati nevernika, ubiti ga, opljackati i odvesti mu zensku celjad u sabirni centar za seksualnu obuku mladih dzihadista.

Zar to nije dovoljan razlog za ISLAMOFOBIJU ?

Ili da ti ovde izbacim ispovest zene koja je prosla pakao Kalifata, koja je silovana desetak i vise puta dnevno, mesecima ?

Opet ti svoje...a i ja da ponovim opstepoznato osnova svih veroispovesti je LJUBAV.

Fanatik je i hriscanin i musliman i budista ko god pokusava nasilno da nametne svoju veru i pravila / dogme svoje veroispovesti.

Fobija je po definiciji strah.

Ja kazem da se ne treba bojati Islama Ti me demantujes sa fanaticima.

Nema potrebe da spamujemo temu jer ja smatram da sam upravu ti smatras da nisam. Sad treba da Ti dokumentjem kako sam se lepo proveo u gostima kod nekoga cija je veroispovest Islam? Naravno da taj film neces gledati.
Da li cu nahebati da li imam mooda da letujem ovde ili onde ili u SA takodje nije tvoj problem.
Ti mrzi sve sto i koga zelis ja cu da volim i postujem razlike. Fanatike bilo koje vrste nikada

Opet ti svoje...a i ja da ponovim opstepoznato osnova svih veroispovesti je LJUBAV.

Fanatik je i hriscanin i musliman i budista ko god pokusava nasilno da nametne svoju veru i pravila / dogme svoje veroispovesti.

Fobija je po definiciji strah.

Ja kazem da se ne treba bojati Islama Ti me demantujes sa fanaticima.

Nema potrebe da spamujemo temu jer ja smatram da sam upravu ti smatras da nisam. Sad treba da Ti dokumentjem kako sam se lepo proveo u gostima kod nekoga cija je veroispovest Islam? Naravno da taj film neces gledati.
Da li cu nahebati da li imam mooda da letujem ovde ili onde ili u SA takodje nije tvoj problem.
Ti mrzi sve sto i koga zelis ja cu da volim i postujem razlike. Fanatike bilo koje vrste nikada
Evo jos jednog razloga za islamofobiju.

Devojcicu od 15 godina SILOVAO Pakistanac na prepunoj plazi u Engleskoj?

Verujem da se ne radi o FANATIKU, islamskom, ali ?

https://www.srbijadanas.com/vesti/s...-plaza-voda-lopta-devojcica-mladic-2021-07-21

"Godine 2015, ubijeno je 12 ljudi u napadu na redakciju satiričnog časopisa Šarli Ebdo u Parizu.
Ovaj časopis je bio jedan od listova koji je objavio karikature.
Vestergard je posle objavljivanja karikatura dobijao brojne pretnje smrću, a nekoliko puta je bio meta fizičkih napada.
Najpre se sakrio, ali je onda odlučio da živi u dobro obezbeđenoj kući Arhusu, drugom po veličini gradu u Danskoj.
Danska obaveštajna služba je 2008. saopštila da je troje ljudi optuženo za planiranje ubistva karikaturiste."

Posle je imo bodigard, menjo lokacije i sve bi opet ponovo. 💪
Mi se zezamo s Džizsom kako stignemo i niko nas ne juri da nam izvadi nevernu dušu... Evo dajty primeryyyy

Gde zivis Radovane ? u Engleskoj ?
Demantuj me da vise ima crne hronike u srbijici nasoj miloj i koliko "muzeva" prebije / usmrti zene nego islamisti.

Disko ako imas paranoje to je ok, ali da smisljas novi termin tj "islamofobija" to je vec za Sf roman.
Takodje ne kacite mi budalastine kao da sam rekao da podrzavam FANATIKE.
Jedno je islam kao veroispovest jedno je FANATIK bilo koje veroispovesti pa i islama.

Ocigledno da redovno Radovane citas crnu hroniku i jos si mrzitelj svake druge vere osim tvoje sto je suprotno ucenjima o veri
kao npr "ljubi bliznjeg svoga" - gde se nije eksplicitno navedeno ko je taj bliznji.

Malo vise citajte knjige a ne zutu stampu :)

Najvaznije od svega zapitajte se zasto najvise njesra sa islamistia ima u zemljama koje su "prekaljeni kolonijalisti" !
Sta vekovima rade sadanjim generacijama i precima sta su tek radili i sta smisljaju za potomke.

Kratkovidi ste oboje i Ti Disko i Ti Radovane....

Srz svega je da covek , ma koje veroispovesti , zeli da bude slobodan. U dansnje vreme malo teze ali prividno jeste.
Kada su kolonijalisti harali svetom, pojedini i dan danas muzu drzave za koje ni neznaju gde su na mapi sveta, itekako su se izivljavali nad stanovnistvom.

E sad dolaze malo osvescene generacije i hrabije (ludje naravno) da pokazu da je robovlasncko drustveno uredjeneje davna istorija.

I najdrazi citat Mese Selimovic (zamislite musliman pisac) : "Boj se ovna boj se gowna kad cu ziveti" !?

Citajte da mozemo na pribliznom nivou da pametujemo, praznom puskom se ne preti deco draga.

Ja radim u prodavnici pored gradilista na kom su Kinezi doveli Turke da grade. Aj sto ne znaju ni yes ni no na engleskom, aj sto su glupi i ne razumeju matematiku za 2. Razred osnovme gde ako mu ja dodjem 400 i on mi doda jos 100, onda mu ja dodjem 500, nego su i bahati i bezobrazni. Ti sa njima na engleskom, oni namerno na turskom da te nateraju i ti na turkom. Pa vicu nesto Jok, Jok, oj oj, evropa (pa se smeju),Aman. Kao da se podrazumeva da ja moram znati turski u svojoj zemlji. To je taj imperijalisticki mentalitet. Mi smo za njih mali Turci.

Fobija je bolest, dijagnoza; mentalni poremećaj koji se kod psihijatra leči ako osoba želi da ozdravi, tako da ne može biti nikakva fobija normalna; od homo- preko islamo- pa nadalje.

Zamislite nekoga da kaže ja sam ponosni šizofreničar.
ti prevodis bukvalno i tumacis u istom smislu, ne znam zasto...
prvo, na sta se odnosi izraz islamoFOBIJA. ako je po mejnstrim definiciji protivljenje naseljavanja muslimana u Evropu, onda si se, mislim, grdno zajebbao. sizofrenik i islamofob je nesto potpuno drugo.

Turci su jedna divlja primitivna rulja. Kad ti udju u prodavnicu svu ti robu isprevrcu i pomesaju, cene poskidaju. Nasi preci pre 300 godina su bili napredniji od njih sada. Kineze mrzim jos dublje ***** im seme sve bih ih milijardu pobio. Šire se, mršte i mnogo vole da izdaju naredbe sa onim njihovim jebenim kažiprstićima. Mnogo vole i da provociraju podsmesima i mrkim pogledama. I za njih smo mi zemlja koju treba pokoroti i osvojiti. A mnogo vole naše žene koje su više od njih za glavu. A njihove žene samo ćute i smeškaju se, ne smeju ni da pisnu. Zapadnjaci obožavaju ruske Sobranie cigare ali su pristojni. Radim na lokaciji gde više imam posla sa strancima nego sa našima tako da cu zaboraviti uskoro i srpski da pricam, sto je mozda i dobro.

Back