Islamofobija

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Pročitah negde neki komentar od strane neke mužine koja kaže "ja sam ponosni homofob". Jbt, kao da je homofobija zanimanje. Nisam mogla da odolim da ne porazmislim o tome koji sam ponosni fob ja i dođoh do islama.

Na kojoj osnovi leži ova fobija? Da li ste i vi ponosni islamofobi?

Nedavno smo na bixi pominjali listu "dozvoljenih" fobija, tj fobija koje vam vecina ljudi (ili makar oni koji drze palicu upravljanja medijima) nece mnogo zameriti, a islam je sa liste dozvoljenih polako poceo da prelazi na stranu onih koje su zasticene politickom korektnoscu, mada mi nije najjasnije zasto.

Ne znam meni su oni (ekstremni) previše u jednu tačku. Kulturološki muškarac, i uglavnom su sirotinja (a razmnožavaju se) pa onda imaš Dubai. Nekako neizbalansirani su i to me plaši. Ja mislim ako bude bilo sralja svetskih razmera to će oni nešto da proizvedu. Tu me pljuni ako ne bude tako...
Otvoriću i natalne karte pa ću da vidim.

Je l znate što sam imala strašan san
Kad sam raskinula s dečkom, malo sam prežimala to
I sanjam jedan san
Kako sam trudna sa njim, pa sam rodila dete, pa smo ga kratko čuvali jer nam je dete umrlo
A prolazili smo pored jedne kuće
Klasična srpska kuća sa onim terasama celom dužinom
Tri sprata, tri terase
A na svakoj terasi po tri, četri nindže, muslimanke
One što su skroz pokrivene i u crno
A mene obliva hladan znoj

Kako si skočio sa islamofobije na nimfomaniju?
Manije i fobije se nekako preplicu islam osudjuje promiskuitet a samim tim te gura u zonu manije jer je tako promatra pa ti razvijes fobiju i ispadnes jos i manican sto po tumacenju islama sto zbog napustanja izvorne vere i neke vrste grize savjesti odaljavanjem a tu je onda i manija gonjenja jer ces imat utisak da te se prati i promatra tvoj svaki korak od suda casti bese slucaj u njemacku sa onu turkinju sto je roknuo brat

Nemam nista protiv druge nacije, vere, rase. Sve je privatna stvar i licni izbor nesto je dato od rodjenja i ne moze se menjati.

Vera kao vera, vaspitanje ima raznih ljudi medju njima. Dobrih i losih. Generalno, mislim da su zatucani u nekom pogledu pre svega shvatanja u mž odnosima i tretiranju zena.

Manije i fobije se nekako preplicu islam osudjuje promiskuitet a samim tim te gura u zonu manije jer je tako promatra pa ti razvijes fobiju i ispadnes jos i manican sto po tumacenju islama sto zbog napustanja izvorne vere i neke vrste grize savjesti odaljavanjem a tu je onda i manija gonjenja jer ces imat utisak da te se prati i promatra tvoj svaki korak od suda casti bese slucaj u njemacku sa onu turkinju sto je roknuo brat
Wut

Fobija je bolest, dijagnoza; mentalni poremećaj koji se kod psihijatra leči ako osoba želi da ozdravi, tako da ne može biti nikakva fobija normalna; od homo- preko islamo- pa nadalje.

Zamislite nekoga da kaže ja sam ponosni šizofreničar.
A sad u novu normalnost odredjene pojave koje bi ranije bile fobijama sada su normalne recimo kijofobija kad neko kine da bezis kolko te noge nose ili nemaskofobija da imas fobiju od ljudi koji ne nose maske itd.

Pročitah negde neki komentar od strane neke mužine koja kaže "ja sam ponosni homofob". Jbt, kao da je homofobija zanimanje. Nisam mogla da odolim da ne porazmislim o tome koji sam ponosni fob ja i dođoh do islama.

To je kultura koja i za muškarce i za žene propisuje niz zabrana od kojih se hrišćani sasvim prirodno pribojavaju.
Islamizacija je realna opasnost.

imati fobiju od necega bilo cega je imati strah od nepozantog.

Slabo se razumes u Islam zato si i postala (ako nije forica za temicu) islamofob.

Za pocetak koliko vode racuna jedni o drugima i kako se ponasaju, kao da je njima 4S zivotni moto a ne nama koje se nesto busamo u prsa. Da komsiji crkne karava nam je vrhunac ljubavi prema bliznjem svom

Nadam se da je temica masta jer je krajnje besmislena.

To su fobije kao i svaka druga...
tesko se lece...
Poticu prvo iz predrasuda, drugo iz netolerancije, neljubavi itd...
zatim zbog indoktrinacije...

islamofobija je produkt politike i sveckih mocnika,
kao i svaka druga moderna fobija,
recimo postoji i srbofobija,
sve nase komsije nas se kao plase,
i to je njima opravdanje da se "preventivno brane" od nas,
fobija od korone, itd
politicari moraju da drze narod u strahu
da bi mogli vladati

Back