Isla Margarita

E to je bas nezgodno...mojoj porodici je proslog januara propadao avion pri uzletanju. Isli su Britishairways-om iz Mexica i nakon 15 minuta leta krenule su neverovatne turbulencije, zatim naglo propadanje, vristanje, cicanje i kaze mi sestra tacno se oseti muka aviona da se izdigne i postigne visinu, nakon toga jos 2 sata gadnih turbulencija...devojka koja nije imala strah od aviona sada pije bromazepam od 5mg pre ulaska u sam avion pa makar let trajao dva sata. Elem, mi racunali da idem u posetu januara ali sam, panicar kakav jesam, pomerila za mart jer su mi kazali da tada ne duvaju jaki vetrovi iznad Kariba i da je vreme najlepse, nakon uragana a pre kisne sezone. Inace ja planirala vikend na Kubi jer je blizu i jeftino je otici, koliko je udaljena Margarita od Mexica? Koja avio kompanija je najbolja? Nisi svaki dan u tom delu sveta pa makar da vidim sto lepsu sliku...do Akapulka cu kolima ili busom nema ni 5 sati, ali ne znam sta je bolje Kankun, Kuba ili ova Margarita...mnogo zelja malo vremena a i novac nije banalan faktor...

Akapulco, Kankun, Varadero....to su svetski poznate turisticke destinacije...

Tamo imas svega, ali KOSTA....

Na Margariti imas mir i divne plaze, ali ne kosta mnogo...

Zavisi sta ti zelis.

Ovde ces imati i svog turistickog vodica - besplatno. ;)
I prevoz od Karakasa do Margarite kolima kroz dzunglu - besplatno (350 km)!

Najlepse je doci u drugoj polovini januara.

Sve kompanije su dobre, americke narociti i aviona za Karakas iz Mexika i obrnuto imas svaka dva-tri sata...

Mislim da let traje oko 4-5 sati (ne znam tacno).

Na Margariti mozes da plivas sa delfinima:

kk7-diverl.jpg

Da se peces na plazi:

rwh-IMGP10.jpg

Feri za Margaritu:

hvt-ferri-.jpg

Blajbi nas ovde zaboravio malo :mrgreen:

Malo Kariba dok se ne povrati sebi po dolasku iz dzungle

plazak.jpg

zgrada1.jpg

prodav1.jpg

bananek.jpg

papajik.jpg

ulaznaplazu.jpg

kkkkkkkkuv.jpg

palmek1.jpg

66379672.jpg

Cuvena kriva palma gde je svaka maneKERka koja drzi do sebe , morala da snimi bar jednu reklamu (a ja skakala sa nje u more :zper:)

I samo jedan zalazak Sunca na plazi :zaljubljena:

nock.jpg

:bye:

Dobar Dan Blajbinger,
Eto tek danas sam pogledala na forumu vas upis o Margarita Island i posto me interesuje vise o ovom ostrvu, zamolila bih Vas, da ako mozete, da mi se javite, pa da malo "popricamo".
Sumnjam da cete dobiti ovaj email, ali ga saljem uz veliku zelju da mi odgovorite i uspostavimo kontakt.
Samo malo info o meni:zivim sa porodicom 24 godina u Torontu, prilicno putujem i pratim tenis detaljnije.
.Srdacan pozdrav od Mire.

Back