BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
E to je bas nezgodno...mojoj porodici je proslog januara propadao avion pri uzletanju. Isli su Britishairways-om iz Mexica i nakon 15 minuta leta krenule su neverovatne turbulencije, zatim naglo propadanje, vristanje, cicanje i kaze mi sestra tacno se oseti muka aviona da se izdigne i postigne visinu, nakon toga jos 2 sata gadnih turbulencija...devojka koja nije imala strah od aviona sada pije bromazepam od 5mg pre ulaska u sam avion pa makar let trajao dva sata. Elem, mi racunali da idem u posetu januara ali sam, panicar kakav jesam, pomerila za mart jer su mi kazali da tada ne duvaju jaki vetrovi iznad Kariba i da je vreme najlepse, nakon uragana a pre kisne sezone. Inace ja planirala vikend na Kubi jer je blizu i jeftino je otici, koliko je udaljena Margarita od Mexica? Koja avio kompanija je najbolja? Nisi svaki dan u tom delu sveta pa makar da vidim sto lepsu sliku...do Akapulka cu kolima ili busom nema ni 5 sati, ali ne znam sta je bolje Kankun, Kuba ili ova Margarita...mnogo zelja malo vremena a i novac nije banalan faktor...
Akapulco, Kankun, Varadero....to su svetski poznate turisticke destinacije...
Tamo imas svega, ali KOSTA....
Na Margariti imas mir i divne plaze, ali ne kosta mnogo...
Zavisi sta ti zelis.
Ovde ces imati i svog turistickog vodica - besplatno.

I prevoz od Karakasa do Margarite kolima kroz dzunglu - besplatno (350 km)!
Najlepse je doci u drugoj polovini januara.
Sve kompanije su dobre, americke narociti i aviona za Karakas iz Mexika i obrnuto imas svaka dva-tri sata...
Mislim da let traje oko 4-5 sati (ne znam tacno).
Na Margariti mozes da plivas sa delfinima:

Da se peces na plazi:

Feri za Margaritu: