Iskustvo

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.009
Sinoc sam bila sa drugaricom koja se konačno rasformirala sa ljubavnikom

bila sam malo gruba prema njoj jer nisam više mogla da slušam to kako on nju voli a i ona njega

U neka doba sam rekla “ takvi muškarci nikad neće napustiti ženu, sem ako ga žena izbaci pa se dovuče koferom.”

Kažem joj nek nadje nešto za seks kaže ona da nije taj tip i da je imala muža on joj bio prvi i ovog sad i da ona nema seksualna iskustva i zbog toga ne može da ima neobavezan sex već mora da se zaljubi

pa dobro onda crtaj, piši, čitaj ili se angažuje npr save the pet ili forest ili tako šta

i cijeli danasnji dan o tome razmišljam jer imam još jednu drugaricu koja takodje nije imala seksualna iskustva sve dok se nije udala i kad je brak pukao ostala je sama i ona tvrdi da se mora zaljubiti

Obe maju udvarače, lepe su žene, imaju super posao , odraslu decu ali nekako ostaju same

koliko je važno na vreme steci to iskustvo i da li je to samovanje stvarno posledica nečeg sto je propusteno u mladjim danima ?

Molim moderatore da brišu provokatore (znam da će ih biti😊) odmah metlom po glavi :kiss:

Ja razumem o cemu pricas...valjda...
nisam tako htela...tako se desilo...odmah dugaaa veza, pa jos jedna, itd...
ne mora nuzno ni seksualno iskustvo...ali iskustvo dejta...flerta...
ta neka opustenost i procene koje se sa time sticu...valjda...
mada do tipa zene je bice da je...ni ja nikada ali nikada ne bih bila sa nekim samo tako...bez emocija...

Ni ja ne mogu bez zaljubljenosti.
Tj. nikada mi se nije dogodilo da imam sex sa nekim u koga nisam bila zaljubljena.
Nemam nesto puno iskustva, ali...o kakvom se tu iskustvu tacno radi?! :think: Mozda sekusalno-socijalnom?! Jer valjda najvise „naucimo“ i najcesce imamo sex sa stalnim partnerom.
Isti sam takav Bambiko!
Sreća moja da se lako zaljubljujem :heart:

Iskustvo kaze da ozenjeni muskarci nece napustiti svoju legitimnu suprugu zbog ljubavnice, nego ce promeniti ljubavnicu ako pocme inzistirati na braku
Obe tvoje prijateljice imaju neuspeli brak iza sebe, sto ih cini nesigurnim, jer mozda imaju osecaj krivice da su one krive za razvod, pa ne zele da se razocaraju.Verovatno se bolje osecaju ako se seksaju "iz ljubavi", jer bi mozda osecale "jeftino" ako to rade bez ljubavi
Seksualno iskustvo koje se stice vecim brojem partnera, ne znaci puno.Partneri imaju razlicite zelje, i seksualno iskustvo sa prethodnim se ne moze primeniti na novog partnera

Iskustvo kaze da ozenjeni muskarci nece napustiti svoju legitimnu suprugu zbog ljubavnice, nego ce promeniti ljubavnicu ako pocme inzistirati na braku
Obe tvoje prijateljice imaju neuspeli brak iza sebe, sto ih cini nesigurnim, jer mozda imaju osecaj krivice da su one krive za razvod, pa ne zele da se razocaraju.Verovatno se bolje osecaju ako se seksaju "iz ljubavi", jer bi mozda osecale "jeftino" ako to rade bez ljubavi
Seksualno iskustvo koje se stice vecim brojem partnera, ne znaci puno.Partneri imaju razlicite zelje, i seksualno iskustvo sa prethodnim se ne moze primeniti na novog partnera

ova prva jeste kriva tachnije sebe krivi jer je iz chista mira posle zajednichkih 30 godina saopshtila da nema vishe nikakv osetjaj prema njemu i da mora da ide, istina je da je u medjuvremenu upoznala tog "ljubavnika" i nije htela da vara i zbog toga je presjekla, takodje kazhe da nikad neche zaboraviti pogled muzha kad je to saopshtila i otishla. Treba znati da je ona njega upoznala sa 15 njenih godina i da nije bash imala lepo djetinstvo.

ova druga mozhda sama sebe krivi jer je u startu odabrala pogreshnog choveka iako je drugog volela i jednog dana muzha uhvati sa najboljom drugaricom na kuhinjskom stolu, iz tog braka je izashla sa dvoje dece i masu kredita koji je morala da reshava sama i izgurala je sve lepo , sinovi odrasli poslovno je stabilna i odlazi na psihoterapiju jer ne mozhe sebe prihvatiti takva kakva jeste, ima vishak kilograma i to je kochi iako je imala dvojicu udvaracha ipak je sve to odbila a sad joj zhao.

postavlja se pitanje shta se uopshte mozhe ochekivati sa skoro pa 50 godina ? Vecina mushkaraca su zauzeti tumaraju u brakovima, shto nije zauzeto chesto ima falinke i startuju ih mladji tipovi od 35+ (sigurno sexa radi)

nemaju neku opciju na ljubav i sad zar nije moguce da pochnu seksom i zavrshe u ljubavi !?

pocnu jednostavno obrnuto nadoknade propushteno i uzgred se zaljube

ova prva jeste kriva tachnije sebe krivi jer je iz chista mira posle zajednichkih 30 godina saopshtila da nema vishe nikakv osetjaj prema njemu i da mora da ide, istina je da je u medjuvremenu upoznala tog "ljubavnika" i nije htela da vara i zbog toga je presjekla, takodje kazhe da nikad neche zaboraviti pogled muzha kad je to saopshtila i otishla. Treba znati da je ona njega upoznala sa 15 njenih godina i da nije bash imala lepo djetinstvo.

ova druga mozhda sama sebe krivi jer je u startu odabrala pogreshnog choveka iako je drugog volela i jednog dana muzha uhvati sa najboljom drugaricom na kuhinjskom stolu, iz tog braka je izashla sa dvoje dece i masu kredita koji je morala da reshava sama i izgurala je sve lepo , sinovi odrasli poslovno je stabilna i odlazi na psihoterapiju jer ne mozhe sebe prihvatiti takva kakva jeste, ima vishak kilograma i to je kochi iako je imala dvojicu udvaracha ipak je sve to odbila a sad joj zhao.

postavlja se pitanje shta se uopshte mozhe ochekivati sa skoro pa 50 godina ? Vecina mushkaraca su zauzeti tumaraju u brakovima, shto nije zauzeto chesto ima falinke i startuju ih mladji tipovi od 35+ (sigurno sexa radi)

nemaju neku opciju na ljubav i sad zar nije moguce da pochnu seksom i zavrshe u ljubavi !?

pocnu jednostavno obrnuto nadoknade propushteno i uzgred se zaljube
Ja iz uvodnog posta razumeo da si joj ti najbolja drugarica... :think:

Ako ostane samo na razmisljanju , onda se nece nista desiti;Treba probati.Iz kvantitete se moze izvuci kvaliteta.Njih dve se smatraju manje vrednima, pa unapred smatraju da ne mogu da nadju ljubav.Naravno , to nece biti ljubav kada su bile dvadeset, no bit ce druga forma.Sto je starija osoba osecaju su suptilniji.Zena od 50 ce imati vanredno dobar seks sa muskarcem od 35, ali ako zeli nesto vise , bolje je da muskarac bude blizi njenoj generaciji, jer ce imati vise zajednickog.Dvoje ljudi trebaju i da razgovaraju, ne mogu stalno da imaju horizontalne aktivnosti

58948134-DFF4-41ED-A53F-8DA6BD64B2AE.png

Back