iskustvo

Postoje podaci o meni u jednom forumu za upoznavanje i to sam se učlanio svesno.Ni na kraj pameti mi nije bilo da će se kroz ovaj forum moći uticati na bilo koga a kamoli na određenu ličnost .Elem svako toliko dobijem poruku da neko želi da razgovaramo telefonom ali do poziva ne dođe ? ALI , za kratko vreme doživim burnu reakciju ,meni drage osobe ,koja mi žestoko prigovara što sam pristao na telefonski poziv !!? Spočitava mi kako to nije u redu i kako sam je razočarao i gde mi je moral ...Kako li je saznala za to kad sem mene i moderatora niko drugi ne zna za taj poziv . Teško mi padne ,a onda se mislim a šta je onda lažno predstavljanje , anonimna provera ,pritisak na tajnost pošte i slično . Dvatriput sam doživeo takvu provokaciju i onda sam se udaljio od te, meni i danas, veoma drage žene .Džaba joj pamet, inteligencija i sve što pruža kao žen(k)a kad je razara sumnjičava posesivnost i ko zna šta loš . Šteta a tako je burno počelo .

ps: jednoj Ljilji , Ljubici , Leli ,Jeleni ili kako se već zove , s ljubavlju D...

Back