Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
dive ne cackaj sad to - ta vodica te stiti od infekcije...zastiti zavojem i pusti da samo prodje nemoj da ti padne na pamet da sama busis da iscuri...glumi ranjenika nista ne radi rukama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не мора лаик да зна разлику између ликвора и ексудата.![]()
dive ne cackaj sad to - ta vodica te stiti od infekcije...zastiti zavojem i pusti da samo prodje nemoj da ti padne na pamet da sama busis da iscuri...glumi ranjenika nista ne radi rukama
Laik ne mora, ali mora neko ko na drugim temama istupa kao strucnjak i iznosi tvrdnje (bukvalno pise “tvrdim”) koje se kose sa medicinskim cinjenicama. Verovatno nisi propratila.
ala si ti neki nadrk tip![]()
Jesi iscedila likvor iz prsta?
Kad budu pitali za recept za one kolace sa slike, ja necu glumiti da znam o cemu pricam
![]()
Jesi iscedila likvor iz prsta?
Kad budu pitali za recept za one kolace sa slike, ja necu glumiti da znam o cemu pricam
![]()
Od kada se likvor nalazi u prstu? Ti si se vec ozracio na toj radiologiji izgleda.
P.s. Kako zubi? Do 30-e ima da budes celav.![]()
ono nisu kolaci, nego lebac![]()
Magnetna rezonanca ne emituje jonizujuće zračenje, tako da ću se držati toga što je više moguće
Eto vidiš![]()
Magnetna rezonanca ne emituje jonizujuće zračenje, tako da ću se držati toga što je više moguće
Eto vidiš![]()
jao sto nisi rekao da radis na magnetnoj, trebao si mi pre par meseci
Eto vidiš![]()
Hehe a otkud zna da radis bas u Bg-u... Pa nije taj Bg centar sveta i nista van njega ne postoji aman ljudi....
Zive ljudi i rade lekari i van tog Bg-a.
- - - - - - - - - -
Nisi treb'o da pises gde tacno radis, to se ne govori. I jos radiologija cccc. Sad nece ni jedna riba sa tobom da ima sex.
p.s. Jedina sansa ti je da trazis specijalizaciju iz ginekologije.