Iskustvo!!

Net je idealan za pretvaranje i definitivno nije dobar za pronalazenje partnera :lol:, narocito sto znas da ako je probao s tobom probace sa milion njih...Ali to iz mene govori lose iskustvo, pa mozda nisam sposobna da budem objektivna...Lazi koje sam ja imala prilike da osetim na svojoj kozi, opametile su me...Neznam sta bi neko trebao da uradi da uspe da me impresionira na ovaj nacin da bih pozelela da ga vidim :roll:

Neiskusno.....Trauma vise...Da li si cula za blind date?..Mislis da svi izlaze iz takvih situacija sa frustracijama?...Moras nauciti,ponekad procitati,nesto izmedju redova..Nista ne treba raditi na silu..Mnogo je lakse upoznati nekog kroz ovakvu pricu,bez predrasuda,
narocito sto danas ljudi nisu iskreni i ne gledaju drugu osobu u oci...

Ja ove ribe ne razumem!Uopste nisam trazio njihova iskustva niti sam pokusavao bilo
koga da upoznam ili fasciniran.U stvari ja i ne znam okud ovde!?
Hteo sam sa momcima da diskutujem,u nadi da cu naici na nekog ko ima slicna iskustvaBio sam jako iskren i otvoren,cak previse to sada vidim,suvise podataka a to se lako zloupotrebi.Jednom sam u nekoj dokolici
usao ovde pre 2 godine pokusavajucu najiskrenije da dam savete o ishrani jer sam uspeo
da smrsam cak 15kg,kad ono neka sprdnja poce..
Zelim mnogima,posebno ovim pametnicama,da prevazidju razne komlekse,sexualne
frastracije i da izadju opusteno medju svet a ne da se kriju iza monitora.
Cast sa izuzecima,a svako ce lako prepoznati!
SRECNI PRAZNICI!

Daj stari opusti se, jel bitan broj zaboli te, samo nastavi lagano , pa daj svakoj priliku, potrudi se ako ti se neko svidi pa bum...mozda sta ispadne, ne znam nisam imao toliko djevojaka samo nekoliko...al sam mlad...ali sam nasao ono nesto pravo za sebe...jer sam vidjeo da me to ne vodi nikuda..pogotovu kad mi jedna od 28 god..htjela navuc da ostane trudna kao fazon..jednom donijela ona kondome a probuseni bili i sve to..zgadi ti se sve...zato sad sve ok! :D

Neiskusno.....Trauma vise...Da li si cula za blind date?..Mislis da svi izlaze iz takvih situacija sa frustracijama?...Moras nauciti,ponekad procitati,nesto izmedju redova..Nista ne treba raditi na silu..Mnogo je lakse upoznati nekog kroz ovakvu pricu,bez predrasuda,
narocito sto danas ljudi nisu iskreni i ne gledaju drugu osobu u oci...

Pa jasno sam se ogradila da mozda nisam objektivna :wink: i posto imam iskustvo kakvo ima shodno njemu reagujem :roll:

Pa jasno sam se ogradila da mozda nisam objektivna :wink: i posto imam iskustvo kakvo ima shodno njemu reagujem :roll:

Meni je zao..licno sam pre par godina ''upoznao'' preko neta devojku koja zivi u Kanadi,i to mi je neverovatno iskustvo,iz razloga,sto samo na osnovu ''price'' me neko zove telefonom vise puta a pri tom nezna kako izgledam..;)..Jedino me ovde smaraju i lose iskustvo su Master i Dulle..ali oni su topla braca pa se ne racuna..:D

Zanima me kakva su vasa isustva,sa koliko ste devojaka spavali?
Da li ja preterujem u tom ponekad se zapitam?Mozda mi necete verovati,ali ja pojma nemam
sa koliko sam devojaka spavao.I ovo sto se secam mogu knjigu da napisem.
Ko sam ja?Sta ovaj radi i kako izgleda pitate se,u cemu je fora?
Imam skoro 35g,kazu da sam zgodnjikav,ali vec 15g radim u nocnim klubovima kao konobar.
Beograd,Kopaonik,Budva,H. Novi...Uvek na izvoru,u epi centru!U 80% slucajeva same mi se nabacuju.
Nikada nisam imao puno muke.Desavalo se za 10 minuta je odvojim,pojma nemam ni kako se zove!
Pre neki dan odem na salter da platim nesto!Kad riba:pa gde si bre ti covece!?
Jedva sam je prepoznao,H Novi,"97...Izamislite zakacim samo jednom picajzle!Nikad nista!
Ali zato znam da sam spavao sa njih 5 bez kondoma,moje zvanicne duge veze!!
Malo sam eto pricao o sebi u pokusaju da ne mislite da vas baronisem.
U ostalom bas me briga,ovo je moja mala ispovedaonica.....

Sve i da si pojebo sve devojcice ovog sveta, ne moras da steknes iskustvo i nijedna ne mora da je uzivala sa tobom... osim ako ne mislis na zivotno iskustvo.

Nekome je, pak, dovoljno samo par njih, iskusnijih, da prenesu znanje i pre svega da ga opuste u seksu i da on bude ljubavna pozuda svake zene.

Ja ove ribe ne razumem!Uopste nisam trazio njihova iskustva niti sam pokusavao bilo
Hteo sam sa momcima da diskutujem,u nadi da cu naici na nekog ko ima slicna iskustvaBio sam jako iskren i otvoren,cak previse to sada vidim,suvise podataka a to se lako zloupotrebi.Jednom sam u nekoj dokolici
usao ovde pre 2 godine pokusavajucu najiskrenije da dam savete o ishrani jer sam uspeo
da smrsam cak 15kg,kad ono neka sprdnja poce..
Zelim mnogima,posebno ovim pametnicama,da prevazidju razne komlekse,sexualne
frastracije i da izadju opusteno medju svet a ne da se kriju iza monitora.
Cast sa izuzecima,a svako ce lako prepoznati!
SRECNI PRAZNICI!

onda lepo otvori temu na savremen muskarca:confused:Mislim u naslovu nije pisalo da je devojkama zabranjeno komentarisanje na temi???Jos vredjas 4masice cccc:roll:...Nije ni cudo sto ne mozes da ostvaris normalnu vezu...Stvar nije u kvantitetu{kolicini} nego u kvalitetu...

@vesela
pravi forumas postajes tek kad spavas sa drugim forumasem
takva je inicijacija

:lol:

Nismo ni mi trazili tvoja iskustva, ako cemo posteno .. :) Ja htedoh da ti podrzim temu jer sam sasvim razumela u kom si fazonu, sa posebnim osvrtom na zaborav :)

Net je idealan za pretvaranje i definitivno nije dobar za pronalazenje partnera , narocito sto znas da ako je probao s tobom probace sa milion njih...

Znam, znam .. mada, pa ti ljudi su i realno oko nas .. jedino shto im (nam) net shiri vidike i pravi raznorazne mogucnosti o kojima bi bez neta mogli samo da sanjaju .. i u tom smislu je pravi izazov za one neizivljene.

Šta ti to znači "hoću mirno da forumašim" ?
Za nekoga sa tako liberalnim pogledima na seks i odnose između ljudi, mnogo si ti opterećena šta će forumashki svet reći...

Znachi upravo to sto sam napisala .. i nisam uopste opterecena, naprotiv, izuzetno sam opustena jer znam da nema nikakvih iznenadjenja koja iz realnog zivota mogu da ulete u ovaj virtualni. Kazem onoliko koliko sama smatram da treba da kazem, i apsolutno kontrolisem situaciju.

Meni je zao..licno sam pre par godina ''upoznao'' preko neta devojku koja zivi u Kanadi,i to mi je neverovatno iskustvo,iz razloga,sto samo na osnovu ''price'' me neko zove telefonom vise puta a pri tom nezna kako izgledam..;)..Jedino me ovde smaraju i lose iskustvo su Master i Dulle..ali oni su topla braca pa se ne racuna..:D

:lol: sve sam ja to prosla i iskustvo mi govori da treba da se manem posla...volim ja ovako iskusna da prvo vidim, posle pitam i odgovaram i na kraju opipam i tek onda znam ono sto treba da znam :wink:

Kapiram ja tebe da luka, ali dok sam sa sobom ne rascistis i ne odlucis da se skrasis, nece ti se to ni desiti... Ti bi da ti odnekud s neba padne ljubav tvog zivota i potpuno te razoruza... Sanse za tako nesto gotovo da su samo teoretske... Moras prvo da stvoris preduslove za to...

Imam skoro 35g,kazu da sam zgodnjikav,ali vec 15g radim u nocnim klubovima kao konobar.
ja sam se baš zapitala u čemu je fora....
e, jel se sećate one pričaonice, kako li se to već zvalo?
-imam 17 godina i smeđe oči. kažu mi da sam zgodna..
-ja kažem da imaš jako lep glas.

bwahahahaa

Zanima me kakva su vasa isustva,sa koliko ste devojaka spavali?
Da li ja preterujem u tom ponekad se zapitam?Mozda mi necete verovati,ali ja pojma nemam
sa koliko sam devojaka spavao.I ovo sto se secam mogu knjigu da napisem.
Beograd,Kopaonik,Budva,H. Novi...Uvek na izvoru,u epi centru!U 80% slucajeva same mi se nabacuju.
Nikada nisam imao puno muke.Desavalo se za 10 minuta je odvojim,pojma nemam ni kako se zove!
Pre neki dan odem na salter da platim nesto!Kad riba:pa gde si bre ti covece!?
Jedva sam je prepoznao,H Novi,"97...Izamislite zakacim samo jednom picajzle!Nikad nista!
Ali zato znam da sam spavao sa njih 5 bez kondoma,moje zvanicne duge veze!!
Malo sam eto pricao o sebi u pokusaju da ne mislite da vas baronisem.
U ostalom bas me briga,ovo je moja mala ispovedaonica.....

E luka, luka....nije bitan kvantitet, vec kvalitet.....tesko verujem da si ti imao neku kvalitetnu vezu.....
Tuzno...:?

Back