Iskustvo u religijama

A istina da tradicionalne verske udruge da ih je bas briga za vernike jer rade ko ovi u drzavnoj upravi.Otkljuca crkvu u 10 zakljuca je u 12.Ljudi koji dosli sa strane pa hteli da zapale svecu nisu mogli jer pop zapalio.Smejali se.

A ovi sajentolozi,luda majka jednog lika sto isao samnom u skolu je menjala partnere,partije i veru kao carape,pa je stigla i sajemtolog da bude,citala njihovu literaturu o nekim robotima,i oni je na kraju najurili zbog clanarine.Cirkus :lol:
Za masone sam sa pozvao na slobodan pristup informacijama al me iskulirali.Sitna sam riba za njih

Ljudi moji,bio sam kod mene u SPC i ne verujem da cu u skorije vreme ici.Ono je kao da sam bio na pijaci.Par tih redovnih posetitelja crkve + svestenik su ogovarali zasto je ko presao u koju stranku iz kakve koristi sta sad ima, pa cak su se dotakli i jednog koji je u jednoj manjinskoj verskoj zajednici inace sa pravoslavnom crkvom mozete da pretpostavite u koju spada,odakle njemu ovo-ono (inace pokrenuo je neki privatni biznis i vremenom je proizvodio sve vise i vise i sada je onako,boljestojeci),kao njegova sekta mu dala pare, nije on dzaba usao u to,da je jedan cak rekao da treba da se pozove centar te zajednice i da se kaze ''pravi'' razlog zasto je on tamo :eek:
A pazite sve sam bivsi komunista,cinkaros iz tog doba.Pa oni bi da sam nesto rekao valjda sutra zvali Sinod SPC da me cinkare da sam u SPC usao zbog nekakve licne koristi.Ljudi strasno! Jos onaj svestenik,kao politicar mudro polu-cutke usmerava pricu u tom smeru...
Da me prosto bude zbog njih sramota sto sam zatrazio i dobio Novi zavet na poklon,jer je to zaboga za licnu korist.
I da sam otisao u radnju SPC da ga kupim opet bi i tu izmislili nesto...verovatno zasto sam dao koliko kosta, umesto da sam dao jos 500 dinara kao donaciju sto su mi prodali svetu knjigu...
U skorijoj buducnosti ne idem tamo...

Ево једно занимљиво искуство које је слично мојем. Зато вам га и представљам. Не да би наметао другима нешто у шта ја верујем, јер нико не може да буде део неке религије осим ако нема предиспозицију. Ја кроз своју крв осећам санжну везу између сзаро германских Богова и свог бића. Како када сам Србин? Очито да сам имао претке који су били и германи, а не само словени, ти преци поново живе кроз мене. Као што сам рекао заиста добуко поштујем православље али ово је моја религија.

Hordak:Ti si prihvatio paganizam, koji nema veze sa Stvoriteljem.
Hajde da rasclanimo stvari.
Da li verujes u Boga koji je Stvorio sve, od univerzuma do ljudi ?

Не, али поштујем оне који верују. Наша космологија је другачија. На крају крајева вратио сам се вери својих предака шта је ту лоше?

- - - - - - - - - -

zar treba probati drogu da bi se shvatilo da je stetna :eek:

- - - - - - - - - -

treba imati znanje o religiji

Имам јако добро знање да знам за шта сам се определио.

Не, али поштујем оне који верују. Наша космологија је другачија. На крају крајева вратио сам се вери својих предака шта је ту лоше?

- - - - - - - - - -

To ti mislis, da znas, prividno je tako.
Posto ne priznajes Stvoritelja, imas problem.

Da li verujes u vecni Zivot?

To ti mislis, da znas, prividno je tako.
Posto ne priznajes Stvoritelja, imas problem.

Da li verujes u vecni Zivot?

Наравно. Смрт није константна као ни ништа у овоме постојању. Када умрем настављам да живим кроз породичну линију. Ако сам погинуо у борби идем у Валхалу где се срећем са Боговима.

- - - - - - - - - -

Pa ok ja sam se opredelila za vecni zivot a ti?

Back