iskustvo u firmi DOO"MILOSCIC"

• Začetnik teme Začetnik teme mirni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesi razmisljao da pronadjes bolji posao?

Gde je tu ZDRAV RAZUM???

Ako nisi zadovoljan sa poslom, nadjes novi, ako nisi zadovoljan sa platom opet pokusas da nadjes novi posao.

Ti bi sve da promenis samo ne sebe. Ne bi trebalo da se drzis starih ideja u novom vremenu, ako zelis da ides napred.

kako preduzeti nesto u ovako neuredjenoj drzavi??? prava radnika ne postoje!!!

Zasto se moje drage zemljakinje krijete iza muskih likova. Mislite li da ce Vam Boske isplatiti plate. Jos ce te se nacekati.
Kada bi svi zaposleni dali otkaz onda bi G-din Miloscic morao da stavi katanac i ode u aps, a sve dok ima onih koji ce da rade za dz on ce opstajati.

gospodin je BOSIC:rtfm: a ne brinem ja za njega...nece taj propasti nikada,a nama ostaje da se nadamo boljem poslu:bye:

Bio si u pravu.Danas je isplatio plate za Leskovac,ali nije svima naravno.Bice i sutra.Ne zna covek abecedu nego ide preko reda i razvlaci se kao da mu to nesto vredi.Samo da se covek jos nervira.Kao da nismo vec dovoljno besni i kivni na njega!

Je li moze neko ovde da mi se javi!!!! Ja sam novinar i nesto pisem o stecaju, blokadama, prevarama vlasnika. Da li bi neko mogao da mi se javi, da stupim u kontakt s njim, da mi prica direktno. Npr. Nika ili bilo ko drugi!!! Hvala ljudi, ako je neko raspolozen, neka mi se javi sto pre da prodje malo i u javnost sta se desava. Moze ovde ili nek mi se javi na mail yomica82@yahoo.com
Pozz:rtfm::think:;)

Ljudi pomagajte ne mogu vise ,jos malo pa ce godina dana kako se nista ne desava ,zivce vise nemam preterase ga ovi miloscici na celu sa Goranom Bosicem, trazim da me posalje kao tehnoloski visak ne moze ,ocu da dam otkaz ni to ne moze jer nema nikog u kancelarijama,zovem na sve moguce telefone nista ili te prebacuju u neku drugu kancelariju,ili se niko ne javlja na telefon ili jednostavno kazu da nisu zaduzeni za te stvari STA DA RADIM

Ljudi pomagajte ne mogu vise ,jos malo pa ce godina dana kako se nista ne desava ,zivce vise nemam preterase ga ovi miloscici na celu sa Goranom Bosicem, trazim da me posalje kao tehnoloski visak ne moze ,ocu da dam otkaz ni to ne moze jer nema nikog u kancelarijama,zovem na sve moguce telefone nista ili te prebacuju u neku drugu kancelariju,ili se niko ne javlja na telefon ili jednostavno kazu da nisu zaduzeni za te stvari STA DA RADIM

Idi lično i raspitaj se ako si radnik u toj firmi i nemoj više da lupaš gluposti.:roll:

Je li moze neko ovde da mi se javi!!!! Ja sam novinar i nesto pisem o stecaju, blokadama, prevarama vlasnika. Da li bi neko mogao da mi se javi, da stupim u kontakt s njim, da mi prica direktno. Npr. Nika ili bilo ko drugi!!! Hvala ljudi, ako je neko raspolozen, neka mi se javi sto pre da prodje malo i u javnost sta se desava. Moze ovde ili nek mi se javi na mail yomica82@yahoo.com
Pozz:rtfm::think:;)

kakav si ti to novinar kad ne možeš da ‚‚iskopaš‚‚ najobičniji broj telefona ili da pronađeš čoveka:dash:....ja dok sam radila novinaski posao za jednu televiziju, nije bilo takvih izgovora tipa ja ne mogu nekoga da pronađem, svako se može pronaći ako se malo podigne guza i okrene par brojeva telefona.:roll::p

Back