Iskustvo Ruskinje o zivotu u Beogradu

pre vise meseci vidjao sam dosta rusa, u parovima ili malim grupicama.
A sad mesecima nisam video takoreci ni jednog.
Gde kongregiraju ?
Ovde, u mojoj zgradi mladi ruski par kupio stan, a ovo je na 10 minuta peske od Kneza. Ko kusih pasa ih ima ovde.
Jedni iznajmili dvosoban stan za 1400 evra + 100evra za garazu. Zena kad krene u 5 ujutro da seta psa
cuje ruski...

Ovde, u mojoj zgradi mladi ruski par kupio stan, a ovo je na 10 minuta peske od Kneza. Ko kusih pasa ih ima ovde.
Jedni iznajmili dvosoban stan za 1400 evra + 100evra za garazu. Zena kad krene u 5 ujutro da seta psa
cuje ruski...
centar grada, pa da, cuo sam da postoje mikro garsonjere za debele pare.
Odavno ne zalazim u centar ili ako zadjem to je sporadicno. Nedostupan mi je.

Ne razumem u cemu je problem. Nego razmisljam o onome sto si napisao ranije - mozda tom liku sto placa 1500 evra rente, to i nije neki trosak. Ko zna koliko zaradjuje ili kako to finansira.
Ima ih mnogo. Moja zena nije neko, koga neko posebno nervira, ako nema razloga... kazem zbog njih je zivot u bgd drasticno poskupeo,
da je sad ovde skuplje, nego u Moskvi...

Ruskinja Arina šokirana Srbijom: Kirija 500 evra, a plače mi se kad vidim kako šetaju pse

Ruskinja Arina Dubrovina duže od godinu dana živi u Srbiji, o čemu redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama.

Kaže da je uspela da se navikne na mnogo toga, ali i dalje postoje neke stvari koje je uznemiravaju. Ona je istakla da su sva njena zapažanja subjektivna, ali nije nas štedela.

Arina je rekla da je Srbija lepa zemlja, veoma je poštuje i zahvalna je na gostoprimstvu.

Međutim, u jednom od snimaka na Jutjubu otkrila je da ipak postoje neke stvari koje ne razume.

Kada je bila mala, verovala je da će se preseliti u jednu od ovih pet zemalja: Kanadu, Australiju, Veliku Britaniju, Španiju i Portugal.

Kaže da nikada u detinjstvu nije pomislila da će se preseliti u Srbiju, ali da je odluku morala da donese za par dana.

Arina kaže da ju je prvo iznenadila navika Srba da "ne žure", da sve urade polako, rekla je.

njima", rekla je ona.

Arina je rekla kako joj se čini da se životinje ne poštuju i zbog toga je uznemirena. Prljavi parkovi

Još jedna stvar koju je primetila jeste, kako je rekla, to što ulice nisu dovoljno čiste.

"Posebno su parkovi prljavi", rekla je ona.

Ruskinja je još jednom ponovila da je ovo njeno lično mišljenje i da veoma poštuje našu zemlju.

"Zahvalna sam na gostoljubivosti, ima puno dobrih ljudi, sunce sija skoro cele godine, postoji puno lepih trenutaka, ali se naš život sastoji i od pozitivnih i negativnih trenutaka", zaključila je ona.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=10&dd=22&nav_id=2419522
Jel zna ruskinja ana da su upravo ona i njena (ex) braća i sestre doveli do tog ludila od cena?
Ja ne znam odakle obraza, ma odakle prava da se buni bilo ko ko je ovde došao od koje kuda.
MNogo hoće.
Treba svima utuviti u glavudže da oni nisu odavde i ne mogu očekivati neke specijalne uslove.
Prednost domaćem.

Jel zna ruskinja ana da su upravo ona i njena (ex) braća i sestre doveli do tog ludila od cena?
Ja ne znam odakle obraza, ma odakle prava da se buni bilo ko ko je ovde došao od koje kuda.
MNogo hoće.
Treba svima utuviti u glavudže da oni nisu odavde i ne mogu očekivati neke specijalne uslove.
Prednost domaćem.

Ovde su svi dosli od kojekuda. I tako kad dodjeju, odma se, prvo bune jer potpuno nije isto kojekuda i ovde.
A ondaK, kad shvate da tu nema izlaza, ili odu negde kojekuda drugde, ili se smire i ostanu.
Cak i oni koji su dosli odkjojekuda nekad od pre t.j. kojima je neki predak od kojekuda pa su vremenom postali odkudaovde, i oni se isto bune (ali tiho, da ne smetaju odkudaovdasnjima - nema smisla) :) Zna se....

Poslednja izmena:

Back