Molim korisnike ovog foruma da podele iskustva ili saznanja o pravima i nacinima drzavnih organa pri naplati dugovanja pojedinaca . Da budem precizan, nemam pokretnu ni nepokretnu imovinu, 2001. sam dobio od Fonda za nezaposlene 30.000 din.koje sam namenski ulozio u opremu s.z.r.Zbog potreba posla ,morao sam da se preregistrujem u d.o.o.Nastavio sam sa radom, ali Fond me je tuzio jer nisam imao pravo da zatvorim prvo pravno lice 2 godine od momenta primanja sredstava . Na sudu sam glatko izgubio,mislio sam da mi ne treba advokat , pa se sada 30.000 pretvorilo u dug sa kamatom od 8 godina
Nisam naklonjen kriminalnim aktivnostima, ali me stvarno zanima dokle drzava moze da isteruje pravdu na boraniji ? Nemam stan, kola, nista na svoje ime, biznis je propao i radim kod privatnika .Ima li pravo sudski ili neki drugi drzavni organ da naplati potrazivanja u posedu mojih roditelja gde zivim plenidbom njihove imovine?

Nisam naklonjen kriminalnim aktivnostima, ali me stvarno zanima dokle drzava moze da isteruje pravdu na boraniji ? Nemam stan, kola, nista na svoje ime, biznis je propao i radim kod privatnika .Ima li pravo sudski ili neki drugi drzavni organ da naplati potrazivanja u posedu mojih roditelja gde zivim plenidbom njihove imovine?