- Poruka
- 4.766
Ja bih baš voleo da srentem nekog putnika kroz vreme i da mu ukradem vremensku mašinu.Samo pazi da se ne sudarite negde.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih baš voleo da srentem nekog putnika kroz vreme i da mu ukradem vremensku mašinu.Samo pazi da se ne sudarite negde.![]()
Kako znas da je podlozna prekrajanju?Kao što sam već rekao putovanje kroz vreme je i putovanje u drugu dimenziju koja je poptuno ista kao ova naša samo što je podložna prekrajanju.
E,ovo mi je jasnije.U kvantnoj fizici postoji beskonacan broj paralelnih univerzuma sa nasim alternativnim "kopijama", Taj paradoks je mozda najbolje interpretirao austrijski fizicar Ervin Srodinger sa dobro poznatim eksperimentom macke.
Takodje dobar primer je kvantna superpozicija koja kaze da se jedna cestica istovremeno moze nalaziti na 2 ili vise razlicitih lokacija u istom vremenskom intervalu. Na identicnom principu se zasniva sama filozofija kvantnih racunara, "tradicionalni racunari se zasnivaju na 1 ili 0, dok se kvantni racunari zasnivaju na 1 ili 0 ili 1 i 0 istovremeno, tzv qbit
Prostije docarano, dok ovo pisem, ako je verovati toj teoriji kvantne fizike u svakom momentu sve moje alternative kreiraju razlicitu sudbinu, mozda jedna od mojih alternativnih verzija vise nije medju zivima, drugi radi sasvim nesto trece a peti uveliko vodi raspravu na pdf politika![]()
Da nije ne bi postojala opcija putovanje kroz vreme unazad.Kako znas da je podlozna prekrajanju?![]()
Ti si uvek sadašnja. Nikad nisi ni sutrašnja ni jučerašnja.Sad npr.ja odem nekoliko godina u proslost...Hoce li u toj proslosti biti ljudi koji su npr.umrli vec,a tad su bili zivi?
I sad ja se sretnem s njima...hocu li to biti prosli ja,tj.mladji...ili sadasnji?
Mislim,ako me razumijete...![]()
Ček,ček...da ukapiram.Ti si uvek sadašnja. Nikad nisi ni sutrašnja ni jučerašnja.
I gde god da odeš, uvek si sadašnja.
Ako odeš u prošlost u kojoj su i svi drugi sadašnji, onda nisi
otišla u prošlost.
jest, ovaj, tako je..Ček,ček...da ukapiram.
Znači,odem sadašnja ja u prošlost i tamo sretnem mog pradedu koji je još uvijek mlad i ne zna da ću mu ja biti praunuka nekad u budućnosti?![]()