gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aко то не знају, штаће им опште рачунар?Pa ne znam to je za one koji ne znaju da kupe posebno hdd posebno mali ssd i nameste
da on bude cache![]()
Od seagate ništa ne valja.Имао сам пре неколико година хибридни верзију Seagate и, шта да ти кажем, није ми се допала.
Боља ми је опција одвојено, SSD инсталациони HDD за чување података.
Oд seagate имам два hdd 2,5" стар по 10 година и гомилу радних сати и још раде. Имам и један SSD 500gb, кога сам тестирао и одличан је. Тај, комбиновани, купио сам из радозналости али није то то, мислим на нешто озбиљније.Od seagate ništa ne valja.
Koji si operativni sistem imao na tom hibridnom harduOд seagate имам два hdd 2,5" стар по 10 година и гомилу радних сати и још раде. Имам и један SSD 500gb, кога сам тестирао и одличан је. Тај, комбиновани, купио сам из радозналости али није то то, мислим на нешто озбиљније.
Win7Koji si operativni sistem imao na tom hibridnom hardu
Не знам, нисам био нешто тиме оптерећен јер сам знао да је доста брже а секунде ми нису играле улогу јер се систем активирао подизањем поклопца. Данас ми је то потпуно небитно, односно, коришћењем NVMe диска толико је брзо да више и не обраћам пажњу. Оно, притиснем дугме и док се захвалим у столицу, систем спреман.Pomeni je najbitnije da SSD se uključuje za dvadesetak sekundi