iskusenje

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na ovu temu me je potakla perfect sa svojom avato temom

koliko vam je snazna volja da istrajete u stvarima koje treba sebi iz nekog razloga da ogranicite?
sta utice na vasu snagu volje?
sta moze da vasu resenost da rasturi kao mehr od sapunice?
kad je trenutak kad ste sposobni da ma kakav je izazov pred vama, istrajete bez preterane borbe u sebi?
koliko cesto pokleknete od trenutka kada ste resili do momenta kad shvatite da iskusenje moze da bude ispred vas, ali da mu odolevate?

reshim u trenutku , pokleknem kad je trenutak za to, iskushavam neodoljivost ..
jel odgovor jasniji od tvoje postavke teme :lol:

koliko vam je snazna volja da istrajete u stvarima koje treba sebi iz nekog razloga da ogranicite?
kad je trenutak kad ste sposobni da ma kakav je izazov pred vama, istrajete bez preterane borbe u sebi?
koliko cesto pokleknete od trenutka kada ste resili do momenta kad shvatite da iskusenje moze da bude ispred vas, ali da mu odolevate?

Нисам још открила ишта што бих морала намерно себи да ограничим. Дај неки пример да бих схватила о чему би могла бити ова тема. :confused:

nekada davno nisam odolevao iskušenjima,
čisto da vidim kako to izgleda :mrgreen:

sada odolevam i duša me boli, noge klecaju ali ne prave korak ka tome
neće da može jednostavno :sad2:

da sam snazna davno bih ostavila cigarete......na zalost svako vece obecam sebi da sutra necu odmah upaliti cigaru...i kad otvorim oci...one me zovu a ja kao slabic ...ih uzmem :)...toliko o iskusenjima i borbi sa njima

niko se još nije rodio ko je odoleo svim iskušenjima

a snaga volje
veoma je teško držati snagu volje i kontrolu situacije redovno na visokom nivou
zavisi od mnogo faktora ali mislim da ako sve drugo iscrpeš dobra stara i narodna je inat

ali ne treba si ni svemu opirati
držanje mere i uzdi je disciplina koja se ceo život uči, mislim da je oprez i zdrav odnos prema životu i ljudima osnov da se čovek drži u sferi onoga što želi da popusti i što ne želi
ali tema je preširoka, svaki čovek ima svoju priču i ne bih u to zalazila

kad sam ja u pitanju mnogo češće pokleknem nego kad trebam nešto za druge i zbog drugih da uradim

ali postoji tačka LOMA...poslije koje kad odlučim, nema nazad
tako da , sličnima meni, to preporučujem - isprovocirajte tačku loma što prije - tu je početak akcije

Back