ISKUSENJE

NatasaNatasa:
Možda je ovo bilo na moj račun zbog teme o noktima .... smešan mi komentar.... tako plitak i jadan.
Ko kaže da su lepe i doterane devojke same :shock: i da pljuju po muškarcima :shock:

Mada, to i nije tema .....
Na osnovu cega je doticna persona mogla da zna kakve smo mi ustvari? Ali, sto raspravljati o nekomeko to ne zasluzuje!

Samo da se javim...Isti problem sam imala u odprilike isto vreme kad je tema postavljena,i zavrsila sa slicnom pricom kao Hellen,doduse bez udaje :D
Okrenula sam svoj zivot za 180 stepeni,i za sada se ne kajem.Tek kada krenes dalje mozes da pogledas iza sebe i vidis sve one probleme koji su te tistili.Javi nam sta se kod tebe desilo.

dreamy_goca:
Ja verena,srecna,zivimo zajedno,ma idila...sve sto sam ikada sanjala...ali...onda oboje upoznamo Njega,visokog,preplanulog,savrsenog-za jednokratnu upotrebu(gresna sam,znam...).Zove na greh...mami i iskusava...vidi On lepo kako je meni i da se ja cepam i lomim...kako uzdisem i grizem usne...sto je najgore,ne prestajem da volim buduceg muza,ne menja se nista medju nama...sex savrsen,on nezan,divan,zaljubljen...slep kod ociju...i to traje...sad bih ja i jare i pare... da ovog ne izgubim a da Njega gricnem.liznem i probam kao cokoladicu...a oni se znaju...Savete ili slicna iskustva molim...

Liznula bih ja tebe pa bih te sutnula. Za sta ce ti muz kad si upoznala takvog decka? Nemas hrabrosti, takve kao ti treba neko da lizne i gricne i onda da te sutnu.

Back