ISKUSENJA

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je ono sto deli ljude na one koji mozda i uspeju od onih koji nikada nece... i svako sam mora da iskusi... sta vec treba... posebno u vezi... ne mozemo da ocekujemo da neko ko ima manje, ili bar drugacije zivotno iskustvo od nas, iz prve shvati ono o cemu mu govorimo... niti imamo pravo da ih pozurujemo kad stanu da pogledaju u izloge koje smo mi vec davno prostudirali... treba razumeti... i dati priliku ljudima da pokazu kakvi su stvarno... i videti vredi li pokloniti im svoje vreme...

Ја лично сам искушење многима.
И ја сам та која бира хоће ли тај неко пасти у искушење, или не. :rumenko:

( Јесам ли некад напоменула колико сам ја скромна особа? Ако нисам, то је вероватно зато што нисам скромна...)

( Јесам ли некад напоменула колико сам ја скромна особа? Ако нисам, то је вероватно зато што нисам скромна...)

pa zene inace biraju to nije nista neobicno
da nije tako svaki bi skrnelj imao odnos sa njom i sve bi doslo u pitanje...ionako pogana planeta bila bi jos poganija
samo sto nekad pogrijese zbog svoje iracionalnosti ali to nije tema danasnje emisije
ja ih ipak volim

Verovatno ste imali situacija u kojima ste dosle u iskusenje.Kako ste reagovale,da li ste postovale drustvene norme i pravila ponasanja ili ste skloni da radite sta vam je volja i sami odredjujete granicu do koje smete ici?Da li ste u stanju da snagom volje oduprete se iskusenjima ili lako pokleknete pred njima,bilo da se radi o novcu,sexu,hrani?:whistling:

Treba ti nas blagoslov,... misljenje? Znas da ga imas. Mi verujemo u tebe. Tresni jedan dzek ako ce ti biti lakse i fulaj. Btw nisi morala da navodis ovo boldovano.

Verovatno ste imali situacija u kojima ste dosle u iskusenje.Kako ste reagovale,da li ste postovale drustvene norme i pravila ponasanja ili ste skloni da radite sta vam je volja i sami odredjujete granicu do koje smete ici?Da li ste u stanju da snagom volje oduprete se iskusenjima ili lako pokleknete pred njima,bilo da se radi o novcu,sexu,hrani?:whistling:

Ja sam jako komplikovana osoba,i svaki put drugacije reagujem.Mislim da to uveliko zavisi od mog raspolozenja.Ako sam depresivna,mislim-i drogu bih uzela,iako bih svo vrijeme bila svjesna da ne treba.Moj najveci problem je pretjerana griza savesti pa cak i zbog sitnica.
Zavisnik sam od Coca-Cole.Rekla sam sebi da cu da prekinem,i stvarno,nijesam je uzimala mjesec dana,medjutim,kad pogledam sta je sve stetno pa ljudi uzimaju,rekla sam da nema veze, i sad je opet pijem.
NIjesam ponovo pocela jer ne mogu bez nje,nego jer sam tako odlucila.
Sve zavisi kako sama sebe ubijedim :mrgreen::whistling:

Ja sam jako komplikovana osoba,i svaki put drugacije reagujem.Mislim da to uveliko zavisi od mog raspolozenja.Ako sam depresivna,mislim-i drogu bih uzela,iako bih svo vrijeme bila svjesna da ne treba.Moj najveci problem je pretjerana griza savesti pa cak i zbog sitnica.
Zavisnik sam od Coca-Cole.Rekla sam sebi da cu da prekinem,i stvarno,nijesam je uzimala mjesec dana,medjutim,kad pogledam sta je sve stetno pa ljudi uzimaju,rekla sam da nema veze, i sad je opet pijem.
NIjesam ponovo pocela jer ne mogu bez nje,nego jer sam tako odlucila.
Sve zavisi kako sama sebe ubijedim :mrgreen::whistling:

ahahaha:lol:

aha! mislite tema..
snagom volje sposoban sam da se oduprem svakom iskusenju.. ne, nikad ne pokleknem

da slučajno ne podLEgNEŠ?
:ok:
:cao::cao::cao::cao::cao:
iskušenjima zvanim slatjiši i kafa i ne pokušavam da se oduprem....

:klap::klap::klap::klap:

Зависи од искушења
У потпуности управљам својим искушењима и препустим им се кад осетим да ми је таква врста кратког и површног задовољства потребна....

ja nikad ne pokleknem ...sve sto radim radim svesno..i sa uzivanjem...:lol:

Koto pala sam u iskušenje da ti ukradem tu kapicu deda mraza koju tako lepo nosiš a meni upravo to jako nedostaje i baš mi se svidja ....

Treba ti nas blagoslov,... misljenje? Znas da ga imas. Mi verujemo u tebe. Tresni jedan dzek ako ce ti biti lakse i fulaj. Btw nisi morala da navodis ovo boldovano.

hej Zak,kako je?

Back