Miss O
Zainteresovan član
- Poruka
- 169
Ako nesto stvarno zelim ja to i odradim.Tako da za mene nista nije iskusenje vec zelja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја лично сам искушење многима.
И ја сам та која бира хоће ли тај неко пасти у искушење, или не.
( Јесам ли некад напоменула колико сам ја скромна особа? Ако нисам, то је вероватно зато што нисам скромна...)
Verovatno ste imali situacija u kojima ste dosle u iskusenje.Kako ste reagovale,da li ste postovale drustvene norme i pravila ponasanja ili ste skloni da radite sta vam je volja i sami odredjujete granicu do koje smete ici?Da li ste u stanju da snagom volje oduprete se iskusenjima ili lako pokleknete pred njima,bilo da se radi o novcu,sexu,hrani?![]()
Verovatno ste imali situacija u kojima ste dosle u iskusenje.Kako ste reagovale,da li ste postovale drustvene norme i pravila ponasanja ili ste skloni da radite sta vam je volja i sami odredjujete granicu do koje smete ici?Da li ste u stanju da snagom volje oduprete se iskusenjima ili lako pokleknete pred njima,bilo da se radi o novcu,sexu,hrani?![]()
Ja sam jako komplikovana osoba,i svaki put drugacije reagujem.Mislim da to uveliko zavisi od mog raspolozenja.Ako sam depresivna,mislim-i drogu bih uzela,iako bih svo vrijeme bila svjesna da ne treba.Moj najveci problem je pretjerana griza savesti pa cak i zbog sitnica.
Zavisnik sam od Coca-Cole.Rekla sam sebi da cu da prekinem,i stvarno,nijesam je uzimala mjesec dana,medjutim,kad pogledam sta je sve stetno pa ljudi uzimaju,rekla sam da nema veze, i sad je opet pijem.
NIjesam ponovo pocela jer ne mogu bez nje,nego jer sam tako odlucila.
Sve zavisi kako sama sebe ubijedim![]()
aha! mislite tema..
snagom volje sposoban sam da se oduprem svakom iskusenju.. ne, nikad ne pokleknem
Ја лично сам искушење многима.
И ја сам та која бира хоће ли тај неко пасти у искушење, или не.
( Јесам ли некад напоменула колико сам ја скромна особа? Ако нисам, то је вероватно зато што нисам скромна...)
iskušenjima zvanim slatjiši i kafa i ne pokušavam da se oduprem....
ja nikad ne pokleknem ...sve sto radim radim svesno..i sa uzivanjem...![]()
Treba ti nas blagoslov,... misljenje? Znas da ga imas. Mi verujemo u tebe. Tresni jedan dzek ako ce ti biti lakse i fulaj. Btw nisi morala da navodis ovo boldovano.