- Poruka
- 7.183
svi ste bre neka sirocad iz poremecenih porodica
ja jedini ovde normalan
ja jedini ovde normalan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da nekom slucajno ne promakne ovako tacno i precizno objasnjenje
slazem se 300% sa boldovanim
odlicno precizirano, namera i sposobnost
nije dovoljno samo jedno, sjajno!
uvek sam imala u vidu vaznost namere, ali sam gubila iz vida (do sad) da je potrebna i sposobnost da se nesto saopsti na pravi nacin
hvala ti
Svaka istina moze da se kaze na razne nacine u zavisnosti od namera i sposobnosti.
Medjutim, istine su obojene i nasim dozivljajem, pa je pitanje koliko su tacne.
Sustina iskrenosti je reci nas dozivljaj i na tome se ograditi, jer je verovatno da ima i drugih istina.
ja jedini ovde normalan
Stela zašto te emotivno dira neki bahati balvan koji misli da je epicentar univerzuma?
Da li je zaslužio tvoje vreme posvećeno njemu ili njima ne znam koliko ih ima u tvom okruženju...
To što on ili oni rade nije iskrenost u nastupu kako si opisala
To je izostanak elementarne kulture ...
pre cu precutati nego slagati..Hajdemo malo o iskrenosti, a pogotovo onoj koja nekima sluzi za paravan da kazu sve najgore pod parolom "ja sam samo iskren/a". Takvi obicno za sebe kazu: "Ja sam iskren covjek/zena, ja sve u lice kazem." Ta iskrenost im je paravan da iznesu razne uvrede i pokusaj da povrijede nekog. Njih nije briga kako ce to djelovati na drugu osobu, bitno da su oni olaksali dusu (istresli svoje neke frustracije) i rekli iskreno svoje uvrede, a to sto ih niko nije ni pitao uopste nije ni bitno.
Sta vi mislite o takvoj vrsti iskrenosti? Imate li takve "iskrene" ljude u okruzenju? Kako se nosite sa njima?
Ili ste mozda i sami "iskreni"?![]()
Hajdemo malo o iskrenosti, a pogotovo onoj koja nekima sluzi za paravan da kazu sve najgore pod parolom "ja sam samo iskren/a". Takvi obicno za sebe kazu: "Ja sam iskren covjek/zena, ja sve u lice kazem." Ta iskrenost im je paravan da iznesu razne uvrede i pokusaj da povrijede nekog. Njih nije briga kako ce to djelovati na drugu osobu, bitno da su oni olaksali dusu (istresli svoje neke frustracije) i rekli iskreno svoje uvrede, a to sto ih niko nije ni pitao uopste nije ni bitno.
Sta vi mislite o takvoj vrsti iskrenosti? Imate li takve "iskrene" ljude u okruzenju? Kako se nosite sa njima?
najviše volim ološima da saspem istinu u lice, to mi je onako baš gušt...![]()
ja jedini ovde normalan
Hajdemo malo o iskrenosti, a pogotovo onoj koja nekima sluzi za paravan da kazu sve najgore pod parolom "ja sam samo iskren/a". Takvi obicno za sebe kazu: "Ja sam iskren covjek/zena, ja sve u lice kazem." Ta iskrenost im je paravan da iznesu razne uvrede i pokusaj da povrijede nekog. Njih nije briga kako ce to djelovati na drugu osobu, bitno da su oni olaksali dusu (istresli svoje neke frustracije) i rekli iskreno svoje uvrede, a to sto ih niko nije ni pitao uopste nije ni bitno.
U celom zivotu covek nije ni JEDAN POSTO iskren!
Sve je gluma i laz!
Zato i jesi nervozna .Slusaj, mene na ***** ni motka ne moze natera
Hebala sam se, bila sam trudna, radjala, od mene DOSTA
necu se hebem vise