DaNa_Pa
Primećen član
- Poruka
- 979
Lil'_hell92:Reci cu sve sto znam iz sopstvenog iskustva..
Imam najbolju drugaricu i nas dve imamo zapravo jedino iskreno prijateljstvo u odeljenju.Posto ja slusam metal i rock ovi iz odeljenja su me "markirali" kao narkomanku,satanistu,propaliteta(sto nisam) i moja drugarica je nastavila da se druzi sa mnom uprkos mnogobrojnim tracevima o meni.Medjutim debilima iz odeljenja nije bilo dosta to sto mi nabijaju sto kompleksa na dan vec su krenuli da svadjaju moju ortakinju i mene.Kada ti debili mene pitaju sta mislim o toj mojoj ortakinji ja im kazem da istinu-da je najbolja drugarica koja se moze imati,da je puna razumevanja ali da se ponekad podzapamo oko sitnica(ali toga ima u svakom pravom drugarstvu)-sto su ovi izvrnuli i mojoj drugarici napricali kako sam ja ljubomorna na nju,kako je ja ogovaram iza ledja i razne gluposti.Mojoj drugarici nista nije bilo jasno i ona me je lepo pitala da li su te stvari istina i kad sam joj ja rekla da nisu i ispricala joj sta sam ja o njoj rekla poverovala mi je-sta da kazem-poverenje i iskrenost su kljucne stvari u svakom prijateljstvu,ljubavi ili bilo kakvom odnosu.Medjutim mislim da ne treba biti potpuno iskren sa ljudima koji to ne zasluzuju(sto se takodje vidi iz mog iskustva). :-)
Ja jednom kod drugarice na TV-u pustila neki rock i metal (mada to neshto preterano ne slusham, ali morala sam da menjam jer su ostali pushtali narodnjake) i mene prozvali nark