Iskrenost

[glitter.bomb];14824864:
U poslednje vrijeme sve cesce vidim ljude koji su u nekom tripu "Ako ti iskreno kazem misljenje,naljutices se,zato necu da budem iskren" i to me uzasno nervira... -___-

Da li ste,i koliko iskreni?

Ako vidim da sa nekim mogu da budem iskren, onda to i radim, i bude visestruko bolje... Mada opet umereno, ma, otprilike su sve rekli ovi pre mene...

Zavisi kako, gde, sa kim i kada. Iskrenost je mač sa dve oštrice - koliko ti poštovanja može pribaviti, toliko ti i nevolja može nakačiti... nažalost, živimo u svetu gde oni, beskrajno iskreni i povreljivi prolaze kao bos po trnju.

zivo me zanima koji je idiot rekao da uvek treba govoriti istinu.? Previse istine donosi zlo i sebi i drugima,nikada ne treba biti moralni ****** koji uvek prica istinu jer su takvi ljudi djubrad i sadisti,a opet nema tog coveka koji nije slagao barem jednom i licemerno je ponasanje svih ljudi koji govore kako treba pricati istinu i kako ih nervira kada to neko nece da kaze.

Uglavnom sam bez dlake na jeziku, ali mnogima smeta pa pokušavam da suzbijem to.
Inače, odlično kontrolišem iskrenost, i znam kad smem, a kad ne smem da kažem sve što mi je na umu.
Proganjaju me laži, zato mrzim to da radim.

Back