Iskrenost u trendu

Davno, pre dvadesetak godina gledao sam jedan vrlo bizaran film, naravno zapadne produkcije, cijeg se imena ne secam, ali je ostala poenta koja me podseca na danasnj trenutak u mikrosredini i ne daleko razmisljanju "elite".
Naime, prica koje je krajnje obican zivot nekoliko porodica.Nevazno u kojem delu sveta se desava. Sporednim scenama docarava kako bi izgledalo kada bi ti obicni mali ljudi rucali skriveni od pogleda, cak i sagovornika, a vrsili nuzdu u zajednickom dnevnom WC.
Ovo me podseca na iskrenost vidjenu ocima danasnjih emancipovanih zena i muskaraca koji svoje varijacije sexa u oblandi iskrenosti stavljaju na sto svakog kruzoka , dok prava osecanja kriju iskazujuci ih umetnickim izrazima za koje uvek postoji recenica " nisam ja pustio goluba".
Utisak pojacava podsmesljiv nacin izrazavanja na romanticne teme kao bljutave. Ovo ne bi bilo nista lose kao promena, ali je postalo trend i za neke grupacije unosan trend i stvaranje baze tacnije potrebe za kupovinom sexualnih usluga.

Traziti iskrenost je poput igle u plastu sena...
Vecina se povodi trgovinom emocija..i to postaje igra bez granica..
Retkost je , zaista, imati -ponuditi bezuslovne emocije...ljubav...i ne trgovati njima, tj traziti naplatu...
Vecina se povladjujuci modernim hipnozama :TV...marketingu.."brendovima"...uzivljava u potroshacku populaciju koja i emocije svodi na te nivoe..
.Isprazan neki svet...uziva da od intime pravi pozorishnu predstavu...iliti vashar tashtine...
da svoj ego prestavi kao etalon savremenog poimanja cuvstva ne videci koliko duboko gaze po malogradjanshtini....
ako, barem se svetlost lakse vidi i prepoznaje .)
tooofunny4338.jpg

Poslednja izmena:
Marketing nije samo proizvod malogradjanstine, marketing intime je stvaranje potrebe za promenim intime, tacnije za promenom sexualnog partnera. Stvaranje potrebe za promenom ubrzava pronalazenje partnera, a sami tim ga svodi na kupicu ili necu ono sto se nudi kao surogat za ,svima potrebne, lepe emocije. U nedostatku istih mnogi se zadovoljavaju u prvom planu losim emocijama, a u daljem napredovanju trgovine sexom, a onda i emocijama kao najisplativije investicije.
Hvala Tol :)

crossoverprint;bt74901:
Marketing nije samo proizvod malogradjanstine, marketing intime je stvaranje potrebe za promenim intime, tacnije za promenom sexualnog partnera. Stvaranje potrebe za promenom ubrzava pronalazenje partnera, a sami tim ga svodi na kupicu ili necu ono sto se nudi kao surogat za ,svima potrebne, lepe emocije. U nedostatku istih mnogi se zadovoljavaju u prvom planu losim emocijama, a u daljem napredovanju trgovine sexom, a onda i emocijama kao najisplativije investicije.
Hvala Tol :)

Meni ovo lici na opravdanje promiskuiteta..sto vishe tim bolje, jer, bozemoj....NISMO pronashli ono sto je vredno nas velikih..jer smo MI superlativ kojem je tesho parirati...
Samo opravdanje da se jeftino (? nekada i kosta-vecinom postoji racunica) razmenjuje sex..bez iole kvaliteta..cista penetracija...a to moze svako sam..jel,
mastrubacija je sasvim ok-kao i onanija...to mu dodje na isto..samo sto ce par uzdaha..ili neke dreke..najaviti uspeh aktera u kvazi grcu da su se priblizili-CEMU??? Presipanju iz shupljeg u prazno!

Niko vishe ne zeli da uziva...ni tren...jer smatra da to drugi treba da mu docaraju-bez da on ucestvuje...to je kao onanija sa prezervativom, kao instant sex putem kamere na kompu...onda je najjednostavnije ukljuciti sve one "mshine radilice" (vibro-dildo pomagala) i zaboravicemo zaista cemu sluzi dodir, energija, poljubac..pozuda...stapanje sa vasionom :evil:
cyb1.jpg

Back