gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni kažu da izgledam pešes godina mlađe, tako da se još uvek ne nosim
meni kažu da izgledam pešes godina mlađe, tako da se još uvek ne nosim
Mnogo sam omatorila i to mi strashno ide na zhivcei nos kao i ushi neptestaju sa rastom jako sam deptesivna zbog toga. Kako se vi nosite sa starenjem?
kako...ka-ko ?Do pre nekoliko godina sam stvarno bio u kujcu i mislio sam da je zavrseno sa svim akcijama
a onda mi se odnekud javio neki inat i rekao sam da se ne dam isterati iz ringa bez borbe .
Sada disem punim plucima i imam vise volje za zivotom nego kad sam imao 30 godina .
A godine i bore ? Zabole me ona stvar za njih . Dok je vrele krvi u meni ne bojim se nicega !
kako...ka-ko ?![]()
dobro, nisu...al kako ?
"lepo" nije zadovoljavajući odgovor
Do pre nekoliko godina sam stvarno bio u kujcu i mislio sam da je zavrseno sa svim akcijama
a onda mi se odnekud javio neki inat i rekao sam da se ne dam isterati iz ringa bez borbe .
Sada disem punim plucima i imam vise volje za zivotom nego kad sam imao 30 godina .
A godine i bore ? Zabole me ona stvar za njih . Dok je vrele krvi u meni ne bojim se nicega !
Mnogo sam omatorila i to mi strashno ide na zhivcei nos kao i ushi neptestaju sa rastom jako sam deptesivna zbog toga. Kako se vi nosite sa starenjem?
ma vidi...nije to do matorenja vec mrshavljenja
duznesh ti da se popravish malo...zaokruglish u licu,rumena ko bulka![]()
Evo da probam objasniti . Do trideset sedme godine i nisam imao neke velike potrebe da se puno borim , osim u sportu .kako...ka-ko ?![]()
naci seda brada ce mi stoji ko son konerijuMnogo sam omatorila i to mi strashno ide na zhivcei nos kao i ushi neptestaju sa rastom jako sam deptesivna zbog toga. Kako se vi nosite sa starenjem?
Nemoj me zayebavati vidish da sam sva u jadima
Pa šta?Mnogo sam omatorila i to mi strashno ide na zhivcei nos kao i ushi neptestaju sa rastom jako sam deptesivna zbog toga. Kako se vi nosite sa starenjem?
bravo svaka castEvo da probam objasniti . Do trideset sedme godine i nisam imao neke velike potrebe da se puno borim , osim u sportu .
Sve je dolazilo nekao lako . Malo se potrudim i imam i novaca i djevojaka i drustva . Ako nije bilo posla u drustvenoj firmi
bilo je na istovaru cementa , kopanju kanala ili na mjesalici .
A onda me rat doveo u skoro bezizlaznu situaciju . Ranjen , polurazrusena kuca i bez mogucnosti da zaradim neki dinar .
Uz to i bolesne oca i mater na ledjima . Jedno vrijeme sam se samosazljevao jer su mi i vajni prijatelji poceli okretati ledja .
A onda sam se odjednom osjetio kao ranjeni lav u kavezu i bio sam spreman pokidati resetke po cijenu zivota .
Kad mi se javio taj osjecaj znao sam da ne mogu propasti Za 300 maraka sam kupio ficu starog 27 godina i poceo dovoziti
pecaroski pribor iz Subotice i preprodavati ga unproforcima . Poslije sam iz Stare Pazove dovozio plastiku itd .
Kasnije od svoje spavace sobe napravio trgovinu a ubrzo zaposlio i dve radnice . Za godinu dana sam imao pune dzepove
novaca . Taj novac nije bitan ali sam tada shvatio ako se uzdam use i u svoje kljuse da ne mogu da propadnem .
Taj entuzijazam me i sada drzi a moze me zaustaviti samo teska bolest , godine NE !