Iskren ili idiot

Nekad iz zezanja kazes , e prevario sam te , j.bg desilo se .Ali onako kad je dobra atmosfera, kad pocne da te strelja pogledom
prvo kaze zezas (jer nije logicno da priznas , a i zatecena je ), pa onda pre nego pocne da pravi scenu , ti samo kazes ,a salio sam se :mrgreen:
Posle te nece vise toliko cesto pitati :mrgreen:

ne treba priznati jer je to olaksavanje sebi i retko se radi zbog ovog drugog.
treba reci sebi nikad vise ovo necu da uradim i to ispuniti,, to je najbolje moguce sto neko moze da uradi kad je vec ispao stoka

meni samo nije jasan cilj priznanja prevare

ako muškarac hoće da ostane sa ženom, onda je bolje da ne priznaje prevaru i raščisti sa ljubavnicom, da ljubavnicu ne vidi više nikad

priznanje prevare samo unosi razdor u brak

Партнер нам служи и да пребацимо део терета на њега. Оне које су признали мучила је савест, само што жена није баш најбоља личност за исповедника..

kretenčina zato što je priznao,pa ako se neceponoviti koga boli bre?on sebi da olaksa savest a ne jer se kaje ma daj....

Cim mu to opterecuje savest znaci da se pokajao, to mi nekako ide jedno uz drugo...jeste da ce to uneti nemir mozda i raskid medju njima, ali bolje da se i druga strana pita a ne da zivi u zabludi da je sve savrseno i roze...Ja sam za istinu kakva god da je!

To si cuo od muskaraca koji nemaju ni devojku ni zenu...od zene to nikad neces cuti!

Pravo ti kazem od zene ne marim sta cujem znas..mnogo su dvolicne:lol:inace aj se vodimo trendovima sa zapada koji dolaze do nas sa jedno 10ak god zakasnjenja..e tamo nema normalnih veza i svi se iebu sa svakim..dokazuje se ljubav ljubomornim scenama kad 1 flertuje sa drugim a vrlo cesto dodje do prevare pa kontre..i onda u krug..sigurno ti je poznato to samo tek uzima zalet jer brakovi pucaju itekako i zene prastaju prevare..pristaju da budu 5e-6e

Pravo ti kazem od zene ne marim sta cujem znas..mnogo su dvolicne:lol:inace aj se vodimo trendovima sa zapada koji dolaze do nas sa jedno 10ak god zakasnjenja..e tamo nema normalnih veza i svi se iebu sa svakim..dokazuje se ljubav ljubomornim scenama kad 1 flertuje sa drugim a vrlo cesto dodje do prevare pa kontre..i onda u krug..sigurno ti je poznato to samo tek uzima zalet jer brakovi pucaju itekako i zene prastaju prevare..pristaju da budu 5e-6e

Oboje smo blizanci :mrgreen:

A za ovaj drugi deo...poznato mi je i tiha jeza me hvata, meni sa zapada treba samo njihova plata!

u kojoj ti bantu drzavi zivis, pa ovde se svi unakrst jos od srednje skole i to ne svi a plemensko drustvo cvrsto i ne postoji, mozda se sad vise stiscu zbog krize

Back