S
SINDI
Gost
kučka:Cetvorka ...i kolezinica ima muza..nije fer da on samo cuva decu..
uh , a ko ce da cuva decu:-|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kučka:Cetvorka ...i kolezinica ima muza..nije fer da on samo cuva decu..
SiIent Bob:U intimnim odnosima si sa dvoje dece?
boćko:Prijatelji foruma molim vas budite iskreni sa odgovorima.
Pre par dana napravio sam porodično okupljanje na našem obližnjem jezeru. Razlog je bio kao moje diplomiranje na fakultetu( sestra sa zetom i njihovo dvoje dece, ja , supruga i dve odrasle ćerke kao i moji drugovi neko sa ženom , neko bez nje i među njima žena koja je moja koleginica sa suprugom i dvoje dece a sa kojom sam u intimnim odnosima. Možda je i ovo toliko blesavo ali ima i goreg mojoj se ženi koleginica sviđa kao i obrnuto pa evo dok pišem kaže tako moja žena ajd zovi je da se malo vidimo.Ljudi moji brinem da ne postanu drugarice pa vas pitam kako čovek da reaguje , dali da ja to polako dozvolim ili ono nikako. I na kraju da vas mnogo ne davim koleginicu ludo volim i neznam dali da dozvolim da sve to krene nekim prijateljskim tokom poput porodičnih okupljanja ( ovo je bilo prvi put)ili da to ostane na nekoj distanci.
u ******, svasta ovde vidis :shock:SiIent Bob:U intimnim odnosima si sa dvoje dece?
Мож да бидне ал не мора да значи.gossca:Ne dopusti da postanu prijateljice. Tvoja zena ce najverovatnije sve skontati. Kako? Lako. Osetice. Takodje, tvoja ljubavnica ce saznati i puno toga o tebi od tvoje zene, sto ne zelis da zna...
moonja:boćko.....baš ti je dinamičan život.............
...toliko životno iskoostvo i tolike godine studija....a ne znaš da žene nemaju prijateljice........ ( :
necu nikome da drzim moralne pridike al bas je to komplikovano...Sta ce ti veza s koleginicom koju ne mozes da drzis po strani...Jao kad zena vara sta je sve spremna da uradi...vi padate na prvom koraku...provalicete nego sta ce ako vec i nije....Mislim da ako nije guska sigurno nesto ima na umu...jedna moja poznanica je pored muza i troje dece bila u vezi sa kumom koji je takodje imao porodicu...pitam je sta ce joj ta okupljanja kad moze sve da se otkrije a ona kaze da je to bolje da se druze nego da mora da laze muza kad hoce negde da ide a u stvari ´hoce da se malo "opusti sa drugim" kukavni muz pojma nije imao ali je zato kuma sve lepo nanjusila pa se cetvorka raspala....mislim da je bezveze....al sam vidi sta ces...boćko:Prijatelji foruma molim vas budite iskreni sa odgovorima.
Pre par dana napravio sam porodično okupljanje na našem obližnjem jezeru. Razlog je bio kao moje diplomiranje na fakultetu( sestra sa zetom i njihovo dvoje dece, ja , supruga i dve odrasle ćerke kao i moji drugovi neko sa ženom , neko bez nje i među njima žena koja je moja koleginica sa suprugom i dvoje dece a sa kojom sam u intimnim odnosima. Možda je i ovo toliko blesavo ali ima i goreg mojoj se ženi koleginica sviđa kao i obrnuto pa evo dok pišem kaže tako moja žena ajd zovi je da se malo vidimo.Ljudi moji brinem da ne postanu drugarice pa vas pitam kako čovek da reaguje , dali da ja to polako dozvolim ili ono nikako. I na kraju da vas mnogo ne davim koleginicu ludo volim i neznam dali da dozvolim da sve to krene nekim prijateljskim tokom poput porodičnih okupljanja ( ovo je bilo prvi put)ili da to ostane na nekoj distanci.
boćko:Prijatelji foruma molim vas budite iskreni sa odgovorima.
Pre par dana napravio sam porodično okupljanje na našem obližnjem jezeru. Razlog je bio kao moje diplomiranje na fakultetu( sestra sa zetom i njihovo dvoje dece, ja , supruga i dve ODRASLE ĆERKE kao i moji drugovi neko sa ženom , neko bez nje i među njima žena koja je moja koleginica sa suprugom i dvoje dece a sa kojom sam u intimnim odnosima. Možda je i ovo toliko blesavo ali ima i goreg mojoj se ženi koleginica sviđa kao i obrnuto pa evo dok pišem kaže tako moja žena ajd zovi je da se malo vidimo.Ljudi moji brinem da ne postanu drugarice pa vas pitam kako čovek da reaguje , dali da ja to polako dozvolim ili ono nikako. I na kraju da vas mnogo ne davim koleginicu ludo volim i neznam dali da dozvolim da sve to krene nekim prijateljskim tokom poput porodičnih okupljanja ( ovo je bilo prvi put)ili da to ostane na nekoj distanci.