iskrano i pošteno

Деликатна ситуација.
Мислим да си сам себи загорчао живот а ипак се поносиш тиме и дичиш се како имаш љубавницу. Ниси ни ти сасвим чист по питању жеља и циљева.
Покушај себи циљ у животу да поставиш, мислим да сваком ко има дјецу она постју и циљ. С тим у вези, пусти твоје сексуалне нагоне и укључи разум. Можда ти и волиш своју швалерку али се запитај колико волиш своју дјецу.
Ако пак ти се чини да не можеш без швалерке, сједи са женом и прекини агонију и њено понижавање.
Прије свега, добро размисли шта ће све твоја швалерка урадити за тебе и хоће ли она оставити свог "јунца" и своју дјецу због тебе!

Kada se baš napregnem, vidim da te čeka susret. Sa muškarcem. Prvi put ćeš ga ugledati kako silazi sa motora. Dok bude lagano odlagao svoju kacigu odmerićeš njegova široka ramena i snažne ruke, sa mišićima koji se ističu preko njegove kožne jakne. On ti prilazi, i dok posmatraš njegovo bakarno lice i talasastu kosu pitaćeš se kakve se oči kriju ispod tih tamnih naočara. Tada će ti svojim sigurnim dubokim, muškim glasom (baršunast bariton) zatražiti saobraćajnu i vožačku. Daj mu ih bez pogovora, i nemoj se buniti kada ti bude pisao kaznu zato što si zaustavila kola nasred raskrsnice. Ipak je on službeno lice.

boćko:
Prijatelji foruma molim vas budite iskreni sa odgovorima.
Pre par dana napravio sam porodično okupljanje na našem obližnjem jezeru. Razlog je bio kao moje diplomiranje na fakultetu( sestra sa zetom i njihovo dvoje dece, ja , supruga i dve odrasle ćerke kao i moji drugovi neko sa ženom , neko bez nje i među njima žena koja je moja koleginica sa suprugom i dvoje dece a sa kojom sam u intimnim odnosima. Možda je i ovo toliko blesavo ali ima i goreg mojoj se ženi koleginica sviđa kao i obrnuto pa evo dok pišem kaže tako moja žena ajd zovi je da se malo vidimo.Ljudi moji brinem da ne postanu drugarice pa vas pitam kako čovek da reaguje , dali da ja to polako dozvolim ili ono nikako. I na kraju da vas mnogo ne davim koleginicu ludo volim i neznam dali da dozvolim da sve to krene nekim prijateljskim tokom poput porodičnih okupljanja ( ovo je bilo prvi put)ili da to ostane na nekoj distanci.

botjko, ti si pusiona u celoj prici. ostaces bez jedne i druge...veruj mi

gossca:
Ne dopusti da postanu prijateljice. Tvoja zena ce najverovatnije sve skontati. Kako? Lako. Osetice. Takodje, tvoja ljubavnica ce saznati i puno toga o tebi od tvoje zene, sto ne zelis da zna...
Мож да бидне ал не мора да значи.
Нису све жене промућурне као ти.
Ево управо гледам леека испред себе, реко би човек миран породичан човек, помало блентав,...има говорну ману, велику диоптрију. Његова жена га зна као таквог, ал не лези враже.
А шта уствари ради. Доводи неке младе питчокаре, као ради прековремено, убија се од посла. Неке је упознао са женом (наравно упознао је и њихове мужеве).
Развратник. :twisted:
Е сад, помислићете да сам љубоморан, а нисам. Него ми је радни сто мало расклиматан.

Hahahhaha... pa moguce je da neke supruge i ne namirisu da je doticna ljubavnica njenog muza, al opet mislim da mnogo zena i moze to da oseti, primeti...
Ali da... neke zene to jednostavno i ne zanima, pa se i ne trude da primete....
Neke zene cak osete olaksanje kad muz nadje ljubavnicu, jer ne vole sex sa njim...
Neke zene trpe, jer i same varaju...
Neke prosto ne umeju da prepoznaju i da im stavis ispod nosa...

boćko:
Pre par dana napravio sam porodično okupljanje na našem obližnjem jezeru. Razlog je bio kao moje diplomiranje na fakultetu( sestra sa zetom i njihovo dvoje dece, ja , supruga i dve odrasle ćerke kao i moji drugovi neko sa ženom , neko bez nje i među njima žena koja je moja koleginica sa suprugom i dvoje dece a sa kojom sam u intimnim odnosima. Možda je i ovo toliko blesavo ali ima i goreg mojoj se ženi koleginica sviđa kao i obrnuto pa evo dok pišem kaže tako moja žena ajd zovi je da se malo vidimo.Ljudi moji brinem da ne postanu drugarice pa vas pitam kako čovek da reaguje , dali da ja to polako dozvolim ili ono nikako. I na kraju da vas mnogo ne davim koleginicu ludo volim i neznam dali da dozvolim da sve to krene nekim prijateljskim tokom poput porodičnih okupljanja ( ovo je bilo prvi put)ili da to ostane na nekoj distanci.
necu nikome da drzim moralne pridike al bas je to komplikovano...Sta ce ti veza s koleginicom koju ne mozes da drzis po strani...Jao kad zena vara sta je sve spremna da uradi...vi padate na prvom koraku...provalicete nego sta ce ako vec i nije....Mislim da ako nije guska sigurno nesto ima na umu...jedna moja poznanica je pored muza i troje dece bila u vezi sa kumom koji je takodje imao porodicu...pitam je sta ce joj ta okupljanja kad moze sve da se otkrije a ona kaze da je to bolje da se druze nego da mora da laze muza kad hoce negde da ide a u stvari ´hoce da se malo "opusti sa drugim" kukavni muz pojma nije imao ali je zato kuma sve lepo nanjusila pa se cetvorka raspala....mislim da je bezveze....al sam vidi sta ces...

boćko:
Pre par dana napravio sam porodično okupljanje na našem obližnjem jezeru. Razlog je bio kao moje diplomiranje na fakultetu( sestra sa zetom i njihovo dvoje dece, ja , supruga i dve ODRASLE ĆERKE kao i moji drugovi neko sa ženom , neko bez nje i među njima žena koja je moja koleginica sa suprugom i dvoje dece a sa kojom sam u intimnim odnosima. Možda je i ovo toliko blesavo ali ima i goreg mojoj se ženi koleginica sviđa kao i obrnuto pa evo dok pišem kaže tako moja žena ajd zovi je da se malo vidimo.Ljudi moji brinem da ne postanu drugarice pa vas pitam kako čovek da reaguje , dali da ja to polako dozvolim ili ono nikako. I na kraju da vas mnogo ne davim koleginicu ludo volim i neznam dali da dozvolim da sve to krene nekim prijateljskim tokom poput porodičnih okupljanja ( ovo je bilo prvi put)ili da to ostane na nekoj distanci.

Prvo da ti čestitam na diplomiranju a bilo je i vreme posle 20 godina studiranja koje zaključujem da je trajalo.Koje si ti sve reforme u obrazovanju doživeo, mašala!

A što se tiče tvog problema ukoliko se dopada tvojoj lepšoj polovini tvoja intimna prijateljica, onda ti njoj u inat reci da ti se sviđa njen suprug ........ :lol:

Back