a pazi savet,uzmi papagaja....ooo madre mia,kakvih ovde "ljudi" ima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa treba da ucim za ispit,razmisljam da trcim al sto posto cu da zavrsim sa mokrim prsticima,i to sto se ljudi bahanalisu kad ne treba jer su kao praznici,i sto bi da uzmem neku zivitinju al mi zao jer mi neke zivotinje nisu zakucni kavez,onda sto neki ljud polako prsavaju,drugi troluju,i to je to za sad...
- - - - - - - - - -
da al ti sto stanu na necemu tipa vezivaju itd to su dakazem"normalni" e sad pored toga imasone koji ne staju i idu sve dublje a imas i one koji staju nanekim ekstremnim stvarima...
te dvezadnje grupe su po meni vise za neku pricu sa strucnim licem..
letnje rupicanstvene gilje al sam zato trcala za novu godinu i bilo divno nidje zive duse(sifra:nemam zivot)
- - - - - - - - - -
![]()
nisam spominjala da se neko lose oseca u vezi vec da ima neke vece psihicke probleme koje neadekvatno leci..tj govorim o ektremima...
a realno pitanje je kad je seks lek za dusu i telo a kad postaje droga?![]()
to je kod mene ulicni izraz za patike..![]()
meni je jasno da si ti mlada i da ti je samo do zezanja
samo su mi tvoje teme cesto nejasne, jer ne znam dal se zezas ili pokusavas da se bavis problemima i izogravas mozda psihologa?
ako goviris o ekstremima, a psihoza sigurno spada u to, onda nema sta da se pita vise "zloupotrebljavate svoje psihoze radi seksualnog ushicenja" takve osobe ne vide problem u sebi vec u okolini
- - - - - - - - - -
i sad moze lock na temu
da a opet se vracamo na ono sto je pauku normalno muvi je haos...meni je jasno da si ti mlada i da ti je samo do zezanja
samo su mi tvoje teme cesto nejasne, jer ne znam dal se zezas ili pokusavas da se bavis problemima i izogravas mozda psihologa?
ako goviris o ekstremima, a psihoza sigurno spada u to, onda nema sta da se pita vise "zloupotrebljavate svoje psihoze radi seksualnog ushicenja" takve osobe ne vide problem u sebi vec u okolini
- - - - - - - - - -
i sad moze lock na temu
Ja mislio da samo juznjaci zbunjuju ostatak srpske populacije
Kupi nove ili pirotske baletankecrne ali ne pustaju vodu.
Pocela Para lose da utice na tebe![]()