Iskoriscavanje psihickih problema radi zadovoljenja i postavljanje granica samomsebi

pa treba da ucim za ispit,razmisljam da trcim al sto posto cu da zavrsim sa mokrim prsticima,i to sto se ljudi bahanalisu kad ne treba jer su kao praznici,i sto bi da uzmem neku zivitinju al mi zao jer mi neke zivotinje nisu zakucni kavez,onda sto neki ljud polako prsavaju,drugi troluju,i to je to za sad...

- - - - - - - - - -

da al ti sto stanu na necemu tipa vezivaju itd to su dakazem"normalni" e sad pored toga imasone koji ne staju i idu sve dublje a imas i one koji staju nanekim ekstremnim stvarima...

te dvezadnje grupe su po meni vise za neku pricu sa strucnim licem..

A od cega su ti mokri prstici?z:p

Kada je seks droga, pa kada se na nezdrav nacin lece psihicki i emotivni problemi.
Lupam sada, neka devojka odraste bez oca, a onda na sve moguce nacine se trudi da privuce starije muskarce i tako popuni tu prazninu, tj. dobije ljubav i naklonost od starijeg muskarca koga nikada nije imala u svom zivotu.

Ili momak koji nema samopouzdanja, nikad devojku nije imao, ali zato placa prostitutke stalno cisto da popuni tu prazninu koju ima. Nije ni to toliko u seksu, vec u privremenom popunjavanju praznine kroz (nezdrave) seksualne odnose.

nisam spominjala da se neko lose oseca u vezi vec da ima neke vece psihicke probleme koje neadekvatno leci..tj govorim o ektremima...
a realno pitanje je kad je seks lek za dusu i telo a kad postaje droga?:lol:

meni je jasno da si ti mlada i da ti je samo do zezanja
samo su mi tvoje teme cesto nejasne, jer ne znam dal se zezas ili pokusavas da se bavis problemima i izogravas mozda psihologa?
ako goviris o ekstremima, a psihoza sigurno spada u to, onda nema sta da se pita vise "zloupotrebljavate svoje psihoze radi seksualnog ushicenja" takve osobe ne vide problem u sebi vec u okolini

- - - - - - - - - -

i sad moze lock na temu

to je kod mene ulicni izraz za patike..:D

Ja mislio da samo juznjaci zbunjuju ostatak srpske populacije :lol:
Kupi nove ili pirotske baletanke z:mrgreen: crne ali ne pustaju vodu.

samo su mi tvoje teme cesto nejasne, jer ne znam dal se zezas ili pokusavas da se bavis problemima i izogravas mozda psihologa?
ako goviris o ekstremima, a psihoza sigurno spada u to, onda nema sta da se pita vise "zloupotrebljavate svoje psihoze radi seksualnog ushicenja" takve osobe ne vide problem u sebi vec u okolini

- - - - - - - - - -

i sad moze lock na temu

Pocela Para lose da utice na tebe :lol:

- - - - - - - - - -

i sad moze lock na temu
da a opet se vracamo na ono sto je pauku normalno muvi je haos...
tj definicije normalnog..doduse varovatno bi neki psiholog ovde dao bolje ideje...mene je najvise zanimala ta granice gde je postaviti i da li je postaviti?tj ja sam za granicu al opet mozda bi neki psidza reko pacijentu ako ti je to jedini ventil i bolje to nego sta dr ili ne bi...
tj ovde imamo vise problema:
def normalnog
da li je potrebno postavljanje granica
i kolko cesto su ljudi sposobni da to ucine...
tj sta je isparvnije tj dugorocno zdravo za coveka?ja sam neki svoj stav izlozila al i tu sam na nekim klackalicama a i zanima me sta dr misle...

- - - - - - - - - -

Ja mislio da samo juznjaci zbunjuju ostatak srpske populacije :lol:
Kupi nove ili pirotske baletanke z:mrgreen: crne ali ne pustaju vodu.

Pocela Para lose da utice na tebe :lol:

brate i ja pomislila na paruXD

Back