Sta mislite o ovakvim situacijama?
Meni je na primer ovo zaista odvratno, svi znamo da se ljudima pod alkoholom smanjuje aktivnost mozga i da ucine stvari koje mozda trezni nikad ne bi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa što piju onda?Pogledajte prilog 1775630
Meni je na primer ovo zaista odvratno, svi znamo da se ljudima pod alkoholom smanjuje aktivnost mozga i da ucine stvari koje mozda trezni nikad ne bi.
Pa da se opuste otkud znampa što piju onda?
pa brt na nekom nivou hoće i same da obore te barijere koje imaju kad su treznePa vrv isto zbog cega i muskarci
Zene znaju sta rade i kad su pijane ,cesto im je to izgovor osim ako nisu bas mrtvo tijelo, to ne odobravam.Pogledajte prilog 1775630
Pa vala ja npr ne pijem mnogo, ali ovo sto sam bio par puta pijan itekako sam znao sta radim, mozda si i u pravu.Zene znaju sta rade i kad su pijane ,cesto im je to izgovor osim ako nisu bas mrtvo tijelo, to ne odobravam.
Da bi se kajale?pa brt na nekom nivou hoće i same da obore te barijere koje imaju kad su trezne
mnoge osobe bas zato i piju, da sruse barijere koje im smetaju da rade ono sto ustvari i zele.Pogledajte prilog 1775630
Pogledajte prilog 1775630
na metal svirkama tesko da sam i mogao da nadjem neku treznuSta mislite o ovakvim situacijama?