Iskocila mi je kost na rucnom zglobu

Minnie_Mouse

Zainteresovan član
Poruka
433
Dakle, kao sto sam naziv teme kaze, na zglobu leve ruke mi je iskocila jedna koscica (siljata je na dodir) i boli me pri savijanju sake. Nisam bila kod lekara jer sam bolesna, pa bih samo pokupila jos vise zaraza :roll: haha a ide i Uskrs, tako da ne znam sta da radim :sad2: Evo i slike, strafte koje imam po ruci su mi od zavoja kojim su mi predlozili da fiksiram ruku :p Unapred hvala! :)
IMG_2916.jpg

Problem je u tome sto ja za vikend idem na put, tako da necu moci da odem do lekara :/ moze li neko da mi kaze sta je u pitanju? Nisam se nigde udarila, nisam pala, odjednom mi je iskocila. To mi nije prvi put, ali mi je sad najgore, desilo mi se i pre 4 meseca. Nikada nisam imala problema sa kostima, ne znam sta je u pitanju, niti je dobro sto fiksiram ruku...btw mazem Fastum gel, valjda ce mi pomoci :( hvala vam na predlozima

P.S. kod kostolomca ni u snovima xD plasim seee

Poslednja izmena:
Problem je u tome sto ja za vikend idem na put, tako da necu moci da odem do lekara :/ moze li neko da mi kaze sta je u pitanju? Nisam se nigde uradila, nisam pala, odjednom mi je iskocila. To mi nije prvi put, ali mi je sad najgore, desilo mi se i pre 4 meseca. Nikada nisam imala problema sa kostima, ne znam sta je u pitanju, niti je dobro sto fiksiram ruku...btw mazem Fastum gel, valjda ce mi pomoci :( hvala vam na predlozima

Pa idi sad odmah. Na hitnu pomoć (kod dežurnog), reci da si se udarila, pala bla bla bla. Namestiće ti zglob odmah na licu mesta i vozi kući.

Problem je u tome sto ja za vikend idem na put, tako da necu moci da odem do lekara :/ moze li neko da mi kaze sta je u pitanju? Nisam se nigde uradila, nisam pala, odjednom mi je iskocila. To mi nije prvi put, ali mi je sad najgore, desilo mi se i pre 4 meseca. Nikada nisam imala problema sa kostima, ne znam sta je u pitanju, niti je dobro sto fiksiram ruku...btw mazem Fastum gel, valjda ce mi pomoci :( hvala vam na predlozima

kostolomac ti je nezniji od masaze

Dakle, kao sto sam naziv teme kaze, na zglobu leve ruke mi je iskocila jedna koscica (siljata je na dodir) i boli me pri savijanju sake. Nisam bila kod lekara jer sam bolesna, pa bih samo pokupila jos vise zaraza :roll: haha a ide i Uskrs, tako da ne znam sta da radim :sad2: Evo i slike, strafte koje imam po ruci su mi od zavoja kojim su mi predlozili da fiksiram ruku :p Unapred hvala! :)Pogledajte prilog 233617
Јеси пала на руку, можда?

Back