http://www.novosti.rs/vesti/srbija....ula-dva-vagona-na-relaciji-Beograd---Subotica
a evo i slike koje oni ne žele da vi vidite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.novosti.rs/vesti/srbija....ula-dva-vagona-na-relaciji-Beograd---Subotica
![]()
![]()
sreca ..nema zrtava
ovo je drugi voz koji je iskliznuo u zadnjih mesec dana u vojvodini samo je onaj prvi bio rteretni pa ih je sve bole đoka ali ovaj je bio putnički , slike su izuzetne i one pokazuju samo očejno stanje pruge u celoj vojvodini danas.
У Војводини?
Воз БГ-Бар је путовао 32 сата.
Треба привремено обуставити железнички саобраћај, док се не поправе барем најгоре деонице.
koji slepac se još vozi vozom,x
znači reč je o avanturistima .Slepac koji voli avanturu i neće da baca pare na dosadan bus, već 'oće da rizikuje i okuša svoju sreću vožnjom u vozu.Nikada ne znaš dokle i kada (i uopšte ako) ćeš da stigneš.
Čitav put ti je pun neizvesnosti i uzbuđenja.
Hoće li se voz pokvariti? Hoće li i kako stići? Hoće li mi biti hladno? Hoću li imati gde da sednem ili će debili opet poslati 1 vagon od Su do Bg, pa ću morati da stojim na svojoj torbi pored smrdljivog wc-a? Da li da ponesem ćebe za slučaj da budem morao/la da prenoćim u vagonu na -20 ako crkne negde u nedođiji? To su samo neka od pitanja na koja nemaš odgovor sve dok ne stigneš do samog odredišta.
![]()
Veruj mi da je meni tako kad idem od s.mitrovice do bg a kamoli ti do subotice.Totalno te razumem,a voz kao voz mi je ok i nisam prsla sa mozgom da placam troduplo visu kartu za bus kad mogu za te pare da odem,dodjem i kupim sebi neku uzinu ili casopis i to.Izuzetak su hitni slucajevi tada idem busom ali to je bas hitno daleko bilo.Slepac koji voli avanturu i neće da baca pare na dosadan bus, već 'oće da rizikuje i okuša svoju sreću vožnjom u vozu.Nikada ne znaš dokle i kada (i uopšte ako) ćeš da stigneš.
Hoće li se voz pokvariti? Hoće li i kako stići? Hoće li mi biti hladno? Hoću li imati gde da sednem ili će debili opet poslati 1 vagon od Su do Bg, pa ću morati da stojim na svojoj torbi pored smrdljivog wc-a? Da li da ponesem ćebe za slučaj da budem morao/la da prenoćim u vagonu na -20 ako crkne negde u nedođiji? Koliko zaliha treba da ponesem? To su samo neka od pitanja na koja nemaš odgovor sve dok ne stigneš do samog odredišta.
![]()
Veruj mi da je meni tako kad idem od s.mitrovice do bg a kamoli ti do subotice.Totalno te razumem,a voz kao voz mi je ok i nisam prsla sa mozgom da placam troduplo visu kartu za bus kad mogu za te pare da odem,dodjem i kupim sebi neku uzinu ili casopis i to.Izuzetak su hitni slucajevi tada idem busom ali to je bas hitno daleko bilo.
znači reč je o avanturistima .![]()
Veruj mi da je meni tako kad idem od s.mitrovice do bg a kamoli ti do subotice.Totalno te razumem,a voz kao voz mi je ok i nisam prsla sa mozgom da placam troduplo visu kartu za bus kad mogu za te pare da odem,dodjem i kupim sebi neku uzinu ili casopis i to.Izuzetak su hitni slucajevi tada idem busom ali to je bas hitno daleko bilo.
Mozda smo se i videli a ne znamo seА тек мени од Шида до БГ![]()
Naravno.
Ma ne idem ja od Subotica (hvala bogu), već na relaciji NS-Inđija, pa i ne idem tako često vozom, pošto mi i nije neka preterano velika razlika između cene karte za bus na indeks i voza. Vozom idem samo onda kada ne žurim nigde, kada nemam puno torbi sa sobom i kada mi ostane para taman za voz do kuće. Ali zato imam drugarice koje idu iz Su i slobodno mogu reći da bi se na osnovu njihovih priča i doživljaja iz voza mogao napisati avanturistički roman. Tako je recimo jednom jedna drugarica krenula iz Su za NS oko 8 uveče i stigla u 6 ujutru zato joj se što se voz pokvario negde na izlasku iz Su, a debili nisu im dali da izađu iz voza, iako je ona maltene mogla da prepešači do kuće. Napolju je bilo minus, u vozu nije bilo grejanja, a sreća njena pa je bila sa društvom i te nedelje su planirali neku žurku, pa su imali dosta alkohola da se ugreju.
A ujutru u 8 je imala vežbe.
![]()
Pijane konduktere sam zaboravila ah da!
Mozda smo se i videli a ne znamo se![]()
koji slepac se još vozi vozom,x
Slepac koji voli avanturu i neće da baca pare na dosadan bus, već 'oće da rizikuje i okuša svoju sreću vožnjom u vozu.Nikada ne znaš dokle i kada (i uopšte ako) ćeš da stigneš.
Hoće li se voz pokvariti? Hoće li i kako stići? Hoće li mi biti hladno? Hoću li imati gde da sednem ili će debili opet poslati 1 vagon od Su do Bg, pa ću morati da stojim na svojoj torbi pored smrdljivog wc-a? Da li da ponesem ćebe za slučaj da budem morao/la da prenoćim u vagonu na -20 ako crkne negde u nedođiji? Koliko zaliha treba da ponesem? To su samo neka od pitanja na koja nemaš odgovor sve dok ne stigneš do samog odredišta.
![]()