Iskliznuo putnički voz na relaciji Subotica - Beograd

snejks

Elita
Poruka
18.267
http://www.novosti.rs/vesti/srbija....ula-dva-vagona-na-relaciji-Beograd---Subotica
a evo i slike koje oni ne žele da vi vidite
736094_10202103611258911_432875425_o.jpg

1003921_10202103618219085_1715460864_n.jpg

ovo je drugi voz koji je iskliznuo u zadnjih mesec dana u vojvodini samo je onaj prvi bio rteretni pa ih je sve bole đoka ali ovaj je bio putnički , slike su izuzetne i one pokazuju samo očejno stanje pruge u celoj vojvodini danas.

У Војводини?
Воз БГ-Бар је путовао 32 сата.

Треба привремено обуставити железнички саобраћај, док се не поправе барем најгоре деонице.

У Војводини?
Воз БГ-Бар је путовао 32 сата.

Треба привремено обуставити железнички саобраћај, док се не поправе барем најгоре деонице.

Fala kurrcu da smo u nečemu prvi u svetu.
Čak ispred Indije, Bangladeša i Avganistana !

Naši pešaci brži od putničkih vozova.
A rekreativci od ekspresnih....

koji slepac se još vozi vozom,x

Slepac koji voli avanturu i neće da baca pare na dosadan bus, već 'oće da rizikuje i okuša svoju sreću vožnjom u vozu. :D Nikada ne znaš dokle i kada (i uopšte ako) ćeš da stigneš. :D Čitav put ti je pun neizvesnosti i uzbuđenja. :D Hoće li se voz pokvariti? Hoće li i kako stići? Hoće li mi biti hladno? Hoću li imati gde da sednem ili će debili opet poslati 1 vagon od Su do Bg, pa ću morati da stojim na svojoj torbi pored smrdljivog wc-a? Da li da ponesem ćebe za slučaj da budem morao/la da prenoćim u vagonu na -20 ako crkne negde u nedođiji? Koliko zaliha treba da ponesem? To su samo neka od pitanja na koja nemaš odgovor sve dok ne stigneš do samog odredišta. :D

Poslednja izmena:
Slepac koji voli avanturu i neće da baca pare na dosadan bus, već 'oće da rizikuje i okuša svoju sreću vožnjom u vozu. :D Nikada ne znaš dokle i kada (i uopšte ako) ćeš da stigneš. :D Čitav put ti je pun neizvesnosti i uzbuđenja. :D Hoće li se voz pokvariti? Hoće li i kako stići? Hoće li mi biti hladno? Hoću li imati gde da sednem ili će debili opet poslati 1 vagon od Su do Bg, pa ću morati da stojim na svojoj torbi pored smrdljivog wc-a? Da li da ponesem ćebe za slučaj da budem morao/la da prenoćim u vagonu na -20 ako crkne negde u nedođiji? To su samo neka od pitanja na koja nemaš odgovor sve dok ne stigneš do samog odredišta. :D
znači reč je o avanturistima .:mrgreen:

Slepac koji voli avanturu i neće da baca pare na dosadan bus, već 'oće da rizikuje i okuša svoju sreću vožnjom u vozu. :D Nikada ne znaš dokle i kada (i uopšte ako) ćeš da stigneš. :D Čitav put ti je pun neizvesnosti i uzbuđenja. :D Hoće li se voz pokvariti? Hoće li i kako stići? Hoće li mi biti hladno? Hoću li imati gde da sednem ili će debili opet poslati 1 vagon od Su do Bg, pa ću morati da stojim na svojoj torbi pored smrdljivog wc-a? Da li da ponesem ćebe za slučaj da budem morao/la da prenoćim u vagonu na -20 ako crkne negde u nedođiji? Koliko zaliha treba da ponesem? To su samo neka od pitanja na koja nemaš odgovor sve dok ne stigneš do samog odredišta. :D
Veruj mi da je meni tako kad idem od s.mitrovice do bg a kamoli ti do subotice.Totalno te razumem,a voz kao voz mi je ok i nisam prsla sa mozgom da placam troduplo visu kartu za bus kad mogu za te pare da odem,dodjem i kupim sebi neku uzinu ili casopis i to.Izuzetak su hitni slucajevi tada idem busom ali to je bas hitno daleko bilo.

Veruj mi da je meni tako kad idem od s.mitrovice do bg a kamoli ti do subotice.Totalno te razumem,a voz kao voz mi je ok i nisam prsla sa mozgom da placam troduplo visu kartu za bus kad mogu za te pare da odem,dodjem i kupim sebi neku uzinu ili casopis i to.Izuzetak su hitni slucajevi tada idem busom ali to je bas hitno daleko bilo.

А тек мени од Шида до БГ :D

znači reč je o avanturistima .:mrgreen:

Naravno. :D

Ma ne idem ja od Subotica (hvala bogu :worth: ), već na relaciji NS-Inđija, pa i ne idem tako često vozom, pošto mi i nije neka preterano velika razlika između cene karte za bus na indeks i voza. Vozom idem samo onda kada ne žurim nigde, kada nemam puno torbi sa sobom i kada mi ostane para taman za voz do kuće. Ali zato imam drugarice koje idu iz Su i slobodno mogu reći da bi se na osnovu njihovih priča i doživljaja iz voza mogao napisati avanturistički roman. Tako je recimo jednom jedna drugarica krenula iz Su za NS oko 8 uveče i stigla u 6 ujutru zato joj se što se voz pokvario negde na izlasku iz Su, a debili nisu im dali da izađu iz voza, iako je ona maltene mogla da prepešači do kuće. Napolju je bilo minus, u vozu nije bilo grejanja, a sreća njena pa je bila sa društvom i te nedelje su planirali neku žurku, pa su imali dosta alkohola da se ugreju. :lol: A ujutru u 8 je imala vežbe. :lol:

А тек мени од Шида до БГ :D
Mozda smo se i videli a ne znamo se :D
Naravno. :D

Ma ne idem ja od Subotica (hvala bogu :worth: ), već na relaciji NS-Inđija, pa i ne idem tako često vozom, pošto mi i nije neka preterano velika razlika između cene karte za bus na indeks i voza. Vozom idem samo onda kada ne žurim nigde, kada nemam puno torbi sa sobom i kada mi ostane para taman za voz do kuće. Ali zato imam drugarice koje idu iz Su i slobodno mogu reći da bi se na osnovu njihovih priča i doživljaja iz voza mogao napisati avanturistički roman. Tako je recimo jednom jedna drugarica krenula iz Su za NS oko 8 uveče i stigla u 6 ujutru zato joj se što se voz pokvario negde na izlasku iz Su, a debili nisu im dali da izađu iz voza, iako je ona maltene mogla da prepešači do kuće. Napolju je bilo minus, u vozu nije bilo grejanja, a sreća njena pa je bila sa društvom i te nedelje su planirali neku žurku, pa su imali dosta alkohola da se ugreju. :lol: A ujutru u 8 je imala vežbe. :lol:

Joj znam tacno o cemu pricas,tacno roman da napisem ima budala a ima i pametnijih ljudi da se prica sa njima.Ali.....uglavnom su iskompleksirani smorovi koji su u tripu da ce bas njih neko da lisi zivota ili sta vec i onda bude malo smor put.Ali ok je izdrzi se. :)

Mozda smo se i videli a ne znamo se :D

Могуће :D
Ако видиш неког ко је млад, висок, крупан, згодан и изгледа као Аполон кога сви гледају као Бога када уђе у просторију, односно у купе у овом случају, знај да сам то ја :mrgreen:

koji slepac se još vozi vozom,x

:lol:

I ja se to pitam :lol:

- - - - - - - - - -

Da li ću do Bara stići za manje od 32h :rotf:

Back