Iskazivanje emocija signalima

nadje se brate neka..samo jbg ja sam stidljiv pomalo trebam da skupim hrabrosti da pridjem a kad propustim priliku e onda kazem a sto nisam prisao i tako sve..mada i prilazio sam ali nije bilo nista konkretno..jbg moram i ja malo u svaleraciju(vala sam varao poslednju devojku samo tako)samo sad sam odlucio da zabatalim to da napravim pauzu..

nadje se brate neka..samo jbg ja sam stidljiv pomalo trebam da skupim hrabrosti da pridjem a kad propustim priliku e onda kazem a sto nisam prisao i tako sve..mada i prilazio sam ali nije bilo nista konkretno..jbg moram i ja malo u svaleraciju(vala sam varao poslednju devojku samo tako ali ipak sam ostao nekako veran njoj ono sam se zaebavao)samo sad sam odlucio da zabatalim to da napravim pauzu..

Sokolica_M:
Izlazila sam sa momcima koji su koristili svaki trenutak da me dotaknu. Naravno, to je sve bilo suptilno. Kao, slučajno, u razgovoru, stave svoju ruku preko moje... Ili ako sedimo u većem društvu, a oni (on, jedan je takav bio) stavi ruku na moje koleno.
A izlazim sa dečkom kome se dopadam sigurno puno, ali me ni ne dotakne, sem uobičajnog pozdrava - poljupca u obraz...
Pa onda - pogledi. Neko ne skida pogled, neko baci letimičan, pa pomeri... i ima onih koji vazda gledaju nešto sa strane...
Ja znam da tu ima mnogo toga individualnog, ali interesuje me na koje načine vi pokazujete da vam se neko dopada? I kako se ponašate kad vam se neko mnogo dopada (pobuđuje i vašu sexualnost, eto da i to uključim), a kako onda kad vam je ta osoba samo u okviru dragosti (može da bude nešto sa njom, ali i ne mora...)?
Stidljiv decko,pa sta

Sokolica_M:
Izlazila sam sa momcima koji su koristili svaki trenutak da me dotaknu. Naravno, to je sve bilo suptilno. Kao, slučajno, u razgovoru, stave svoju ruku preko moje... Ili ako sedimo u većem društvu, a oni (on, jedan je takav bio) stavi ruku na moje koleno.
A izlazim sa dečkom kome se dopadam sigurno puno, ali me ni ne dotakne, sem uobičajnog pozdrava - poljupca u obraz...
Pa onda - pogledi. Neko ne skida pogled, neko baci letimičan, pa pomeri... i ima onih koji vazda gledaju nešto sa strane...
Ja znam da tu ima mnogo toga individualnog, ali interesuje me na koje načine vi pokazujete da vam se neko dopada? I kako se ponašate kad vam se neko mnogo dopada (pobuđuje i vašu sexualnost, eto da i to uključim), a kako onda kad vam je ta osoba samo u okviru dragosti (može da bude nešto sa njom, ali i ne mora...)?

xexe neverbalna komunikacija ovo ono :) ako te zanima aj na gugl.kom :) imas tamo listu svih znakova pa prouchavaj do mile volje

Back