- Poruka
- 232
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da se jede a da bi se ubrzo metabolizam, kakva je to vrsta ishrane?
Moram da napomenem da nisam stručnjak za nutriciionizam i ovo je moje lično iskustvo.
Dosta vode, ujutro pre obroka obavezno voda. Ustvari vodu pre svakog obroka jer kada se uzima posle obroka usporava se varenje. Voće pre obroka jer se brže vari. Ako se uzima posle obroka dolazi do fermentacije u želucu i ima više štete nego koristi. Što manje mesa u ishrani. itd... Musli je odličan. Sa 200 grama muslija i dva mala jogurta mogu da radim pola dana seoske poslove.
ajde mi objasni
meni je homeopata reko da jedem na dan 2 dvopeka za doruchak sa malo sira (u bobicama) za ostatak dana imam pravo na malo voca (jabuke, kruske, jagode, lubenicu) banane su zabranjene kao sto je zabranjen kaki, mango itd. uz to imam pravo na 250 gr belancevine (meso, riba,jaja ne vise od 2 sedmicno) i 500 gr. povrca , salate smijem da jedem kolko hocu, ali nesmijem vise masnoce koristiti od 1 supene kasike u 24 sata (maslinovo ulje ili laneno) 2-3 litre obicne vode i 500 ml. caja sto je on smutio travke
sad moram priznati da uz to 3 x sedmicno dobijem po inekciju koja mi drzi insulin na nivou da ne upadnem u glad. sto izuzetno dobro funkcionise
od ponedeljka (11.11) do danas sam izgubila 4 kilograma, uopste nisam gladna, neosjetim glad
jedini mi problem ta bjelancevina to meso mi nekako slabo ide a plasim se da ce mi riba izrasti na usi i da ce mi se ogaditi
semenke nema veze koja vrsta zabranjeno, kao sto je zabranjeno lesnik, orah, makadamia i ostalo
ajde mi objasni
meni je homeopata reko da jedem na dan 2 dvopeka za doruchak sa malo sira (u bobicama) za ostatak dana imam pravo na malo voca (jabuke, kruske, jagode, lubenicu) banane su zabranjene kao sto je zabranjen kaki, mango itd. uz to imam pravo na 250 gr belancevine (meso, riba,jaja ne vise od 2 sedmicno) i 500 gr. povrca , salate smijem da jedem kolko hocu, ali nesmijem vise masnoce koristiti od 1 supene kasike u 24 sata (maslinovo ulje ili laneno) 2-3 litre obicne vode i 500 ml. caja sto je on smutio travke
sad moram priznati da uz to 3 x sedmicno dobijem po inekciju koja mi drzi insulin na nivou da ne upadnem u glad. sto izuzetno dobro funkcionise
od ponedeljka (11.11) do danas sam izgubila 4 kilograma, uopste nisam gladna, neosjetim glad
jedini mi problem ta bjelancevina to meso mi nekako slabo ide a plasim se da ce mi riba izrasti na usi i da ce mi se ogaditi
semenke nema veze koja vrsta zabranjeno, kao sto je zabranjeno lesnik, orah, makadamia i ostalo
Jel ti to imas problema sa povisenim secerom??? Forumi nisu mesto gde se traze saveti vezani za tako ozbiljne bolesti!!!
jel bilo dosta ybt
jesti pola sata posle ustajanja i na svaka 2-3h po malo raznovrsno sve osim pekare
4 kilograma za 6 dana? Izuzetno zdrav nacin regulisanja TT.
4 kilograma za 6 dana? Izuzetno zdrav nacin regulisanja TT.