Pufer
Primećen član
- Poruka
- 704
Ja sam vegetarjanac i od oktobra krecem sa studijama u Bgu. Kako se hraniti u menzama ako stevegetarijanac. Da li se mogu dogoviriti sa kuvaricama da mi ostave obrok?
Da li josh neko ima slicna iskustva?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš pravo da tražiš da ti spremaju poseban obrok! Ako ne može dogovor, traži zahtevom. Niko nema, po Ustavu, pravo da te diskriminiše zbog tvog (ispravnog) ubeđenja. Hrana u kojoj je bilo meso, nije prihvatljiva za vegetarijance...
Imaš pravo da tražiš da ti spremaju poseban obrok! Ako ne može dogovor, traži zahtevom. Niko nema, po Ustavu, pravo da te diskriminiše zbog tvog (ispravnog) ubeđenja. Hrana u kojoj je bilo meso, nije prihvatljiva za vegetarijance...
A gde 'zahtev' treba da se preda i kako? Svaka informacija je dobrodosla!
Meni se, iskreno, cini nemoguce da to uspem(o), jer mislim da oni kuvaju sta hoce i bas ih briga hoces ti jesti...
U Novom Sadu, kod drugarice u nekoj menzi, te kuvarice ili sta su se jos i deru ako vratis meso.. A ona uvek vraca.
Menze u Beogradu su vrlo dobre.najbolje ti je da zaobidjes menzu i sam kuvas, bio vegetarijanac ili ne
najbolje ti je da zaobidjes menzu i sam kuvas, bio vegetarijanac ili ne
Menza uopšte nije loša, makar Lola, a i Karaburma, mada moj planinski apetit traži duple obroke.
'ajde da se organizujemo, ja ću tebi svoju kuvanu šargarepu, a ti meni svoje parče mesa.![]()