Iseljenje

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Poznato je da sam ja cuvena humanitarka u kraju, ali i globalno. Ja kazem: "Deluje globalno, misli lokalno." ili kazem: "Misli globalno, deluje lokalno." Nesto ne mogu da se setim, ali vi koji me pratite redovno, sigurno znate o cemu mislim. Licna inicijativa, gradjanska inicijativa je svuda bitna, a posebno u ljubavi. Znate da sam ugostila onog mog bivseg decka, koji je jeo pogcice i usukao se. Ipak, odlucila sam da je vreme da ide. Cao, bejbi! Nema vise. Dosadan je, samo gleda televiziju, internet i nesto zvace. Nista ne reaguje oko mene, a meni je juce bilo tesko. Rastuzila sam se zbog kise. Pa Sunca, pa kise i Sunca. On se samo mota po kuci i neobraca paznju na mene. Uopste nijne ljubazan i zahvalan. Neka se snalazi.
Juce sam upoznala jednog decka. On je sladak, ali bas me briga. Imam verenika i to je sve. Necu vise nista. On poceo da mi prica kako sam zgodna, lepa, bla, bla. Ja se mislim: Sta ti meni pricas nesto sto je vec poznato. I jos kaze da ce da kupi neku Hondu ili Opela i kao neko letovanje, i nesto slicno. Prica kao o nekom olinkluziv letovanje u Turskoj. To je kao da covek ide na letovanje Somaliju. Sta da ja tamo vidim, dozivim one Turke, koji muvaju nas plavuse. Ja sam gledala serije, ja znam na sta to moze da ispadne. Oni imaju brkove i uvek se vracaju svojim zenama. Muskarci bez karaktera, a on bi da me vodi u neki hotel sa pet zvezdica u kojoj je najpoznatija licnost tamo neka zena Maharadza, jos ako bud eimala brkove bice potpun ugodjaj, da mi ona trse dupetom u nekoj cipkanoj suknji i pokazuje debeo stomak, pored ovih mojih seksi trbusnjaka. Odlucno sam mu rekla: NE!! Moj verenik bi trebalo da me vodi u Spaniju, a one se nista ne izjasnjava.
Sada cete vi reci: Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani, ali ja znam da je ipak, najbolje drzati i vrapca i goluba.
Da li je u ljubavi zasta potrebno ziveti samo od ljubavi?:heart:

Nemoj dozvoliti da te niko iskoriscava.Uvek imaj na umu,svoju ljudsku vrednost,i ne dozvoli ni jednom muskarcu,da te smatra glupom lutkicom,koja ima pameti
koliko i neki vibrator.Moram ti (na zalost) reci,da smo mi muskarci (vecina),veliki pokvarenjaci,kojima je u zivotu glavni cilj,smuvati neku "glupacu",kako to oni
vole da kazu.Kada stupas u vezu sa nekim novim muskarcem,prvo proceni njegovu pamet.Muskarci su u najvecem broju slucajeva,obicne pokvarene gluperde.
Ne dozvoli nikom,i NIKADA,da te iskoristi.Pokazi svakoj od tih muskih budala,da si pametnija,sposobnija i na mnogo visem intelektualnom nivou od njih.
Na zalost,ja moram priznati,da sam u dosadasnjem zivotu (36 god.) sreo samo par pametnih muskaraca,sa kojima sam mogao da postanem prijatelj. .

Nemoj dozvoliti da te niko iskoriscava.Uvek imaj na umu,svoju ljudsku vrednost,i ne dozvoli ni jednom muskarcu,da te smatra glupom lutkicom,koja ima pameti
koliko i neki vibrator.Moram ti (na zalost) reci,da smo mi muskarci (vecina),veliki pokvarenjaci,kojima je u zivotu glavni cilj,smuvati neku "glupacu",kako to oni
vole da kazu.Kada stupas u vezu sa nekim novim muskarcem,prvo proceni njegovu pamet.Muskarci su u najvecem broju slucajeva,obicne pokvarene gluperde.
Ne dozvoli nikom,i NIKADA,da te iskoristi.Pokazi svakoj od tih muskih budala,da si pametnija,sposobnija i na mnogo visem intelektualnom nivou od njih.
Na zalost,ja moram priznati,da sam u dosadasnjem zivotu (36 god.) sreo samo par pametnih muskaraca,sa kojima sam mogao da postanem prijatelj. .

Veoma zanimljivo razmisljanje. Kada kazem da su muskarci glupi, odmah svi skoce i kazu da sam musko. Da sam iskompleksirana. Kada kazem da su zene glupe, opet kazu da sam musko i zenomrziteljka. Nikom ne mogu da udovoljim.
Volela bih da mi malo produbis ovaj post, posto mi je interesantno to sto si napisao. Kako da procenim njegovu pamet? Kako da znam da me nece iskoristiti?:heart:

- - - - - - - - - -

Ove teme mi idu na nerve

Pa, ti nemoj da ih citas.:heart:

Naravno da nije. Ljubav bi trebalo da bude temelj mira i sloge u kući. Tako je bar teoretski, a u praksi je u mnogim porodicama ljubav izvor svadja "U njihovoj ljubavi, je zapravo vrlo malo ljubavi " :D:D

Ma kakva ljubav vise...ljubav dodje i prodje,to je trenutno osecanje,udari te hemija,zlezde izluce hormone,enzime i bude ti lepo dok ih ima,kao droga,a posle... posle se ebi kako znas...
zato i kad si u ljubavi gledaj i na svoje dupe,jer kad ljubav prodje(a procice) samo ti ono ostaje.

Back