Poznato je da sam ja cuvena humanitarka u kraju, ali i globalno. Ja kazem: "Deluje globalno, misli lokalno." ili kazem: "Misli globalno, deluje lokalno." Nesto ne mogu da se setim, ali vi koji me pratite redovno, sigurno znate o cemu mislim. Licna inicijativa, gradjanska inicijativa je svuda bitna, a posebno u ljubavi. Znate da sam ugostila onog mog bivseg decka, koji je jeo pogcice i usukao se. Ipak, odlucila sam da je vreme da ide. Cao, bejbi! Nema vise. Dosadan je, samo gleda televiziju, internet i nesto zvace. Nista ne reaguje oko mene, a meni je juce bilo tesko. Rastuzila sam se zbog kise. Pa Sunca, pa kise i Sunca. On se samo mota po kuci i neobraca paznju na mene. Uopste nijne ljubazan i zahvalan. Neka se snalazi.
Juce sam upoznala jednog decka. On je sladak, ali bas me briga. Imam verenika i to je sve. Necu vise nista. On poceo da mi prica kako sam zgodna, lepa, bla, bla. Ja se mislim: Sta ti meni pricas nesto sto je vec poznato. I jos kaze da ce da kupi neku Hondu ili Opela i kao neko letovanje, i nesto slicno. Prica kao o nekom olinkluziv letovanje u Turskoj. To je kao da covek ide na letovanje Somaliju. Sta da ja tamo vidim, dozivim one Turke, koji muvaju nas plavuse. Ja sam gledala serije, ja znam na sta to moze da ispadne. Oni imaju brkove i uvek se vracaju svojim zenama. Muskarci bez karaktera, a on bi da me vodi u neki hotel sa pet zvezdica u kojoj je najpoznatija licnost tamo neka zena Maharadza, jos ako bud eimala brkove bice potpun ugodjaj, da mi ona trse dupetom u nekoj cipkanoj suknji i pokazuje debeo stomak, pored ovih mojih seksi trbusnjaka. Odlucno sam mu rekla: NE!! Moj verenik bi trebalo da me vodi u Spaniju, a one se nista ne izjasnjava.
Sada cete vi reci: Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani, ali ja znam da je ipak, najbolje drzati i vrapca i goluba.
Da li je u ljubavi zasta potrebno ziveti samo od ljubavi?