Isekao psu dve noge

A sta je poenta u ovom tvom postu?

Da mediji treba da cute? Da je odsecena glava psa koju decak od 15 godina stavlja kao senzaciju u svoj FB totalno nevazno?
Da ce taj decak sutra odseci i glavu svom vrsnjaku jer ga je nesto gadno iznervirao,( pas je kao hteo da ga ujede pa je dete
stavilo glavu psa na panj i odseklo sekirom) i da je taj decak buduci monstrum? O tome ne treba da se pise?

Meni je tvoj komentar ne suvisan nego nerazumljiv, a narocito u kontekstu ovih pedera ili huligana.
Što se tiče te gleve...iz aviona se vidi loša fotomontaža. A ako ti nije jasno šta Blic pokušava plasirajući lažne, senzacionalističke vesti, ja ti tu ne mogu pomoći...

Što se tiče te gleve...iz aviona se vidi loša fotomontaža. A ako ti nije jasno šta Blic pokušava plasirajući lažne, senzacionalističke vesti, ja ti tu ne mogu pomoći...
Ne znam sta je "gleva", a i ne razumem zasto bi Blic izmisljao ovakve stvari.

Valjda su i one odsecene shape,hiljade stenaca i malih macica bacenih na ulice, cista izmisljotina tog Blica.

Ne,ti ne mozes da pomognes ni meni, ni tom monstrumu, a ponajmanje ovim zivotinjama.

Poslednja izmena:
Ne znam sta je "gleva", a i en razumem azsto bi Blic izmisljao ovakve stvari.

Valjda su i one odsecene shape,hiljade stenaca i malih macica bacenih na ulice, cista izmisljotina tog Blica.

Ne,ti ne mozes da pomognes ni meni, ni tom monstrumu, a ponajmanje ovim zivotinjama.
Auuu...iskoristila si grešku u kucanju kao argument u raspravi i adut da se nekom podsmevaš... Svaka čast.
Pa da, upravo to tvrdim...da Blic namerno izmišlja i plasira takve vesti. Dokaz je ovo što sam naveo...čuvena Sladžana iz Zaječara je telo psa koga je zgazio voz podmetnula komšiji da bi digla medijsku halabuku. Blic je to naknadno objavio a sada o tom događaju izveštava lažno. Kao što je keruša Mila iskorišćena za reklamiranje DS-a i dobročinitelja Tadića...

ej sad ozbiljno jedno pitanje...
sada meni npr crkne dzeki. (dal od starosti,nastrada ili ga neko otruje)
i ja npr mu oderem pola koze i odsecem glavu (kada je ofkors vec mrtav)
dal cu ja zbog toga krivicno odgovarati?

Ne,nikako neces. Ti mozes i svog psa da mucis od njegovog rodjenja, da mu seces sapice,vadis zube,
da mu seces usi,kako god zelis,pa i da postavis klip na FB na kome se i cuje kako pas pati,jauce,sve mozes.
Verovatno mozes i na ovom forumu da postavljas snimke kako uzivas muceci zivotinje.

I zasto da cekas da umre. Seci bre stencima noge,shape,vadi ochi.

Poslednja izmena:
Auuu...iskoristila si grešku u kucanju kao argument u raspravi i adut da se nekom podsmevaš... Svaka čast.
Pa da, upravo to tvrdim...da Blic namerno izmišlja i plasira takve vesti. Dokaz je ovo što sam naveo...čuvena Sladžana iz Zaječara je telo psa koga je zgazio voz podmetnula komšiji da bi digla medijsku halabuku. Blic je to naknadno objavio a sada o tom događaju izveštava lažno. Kao što je keruša Mila iskorišćena za reklamiranje DS-a i dobročinitelja Tadića...

Znaci da su oni divni decaci ( ne mislim da devojcice to ikada mogu) sekli shape toj Mili po nalogu DS-a?

Verovatno je i ovaj iz zajecara odsekao glavu tom psu po nalogu Dinkica. Napravio je savrsenu reklamu.

Ne znam sta je "gleva", a i en razumem azsto bi Blic izmisljao ovakve stvari.

Uh... a sama si napisala dalje, u istoj rečenici: "en" i "azsto". Kad već nekoga upozoravaš za grešku u pisanju, potrudi se da ti napišeš ispravno. :)
Činjenica je da ima ljudi lošeg karaktera koji su u stanju da urade nešto ovakvo, ali i onih koji sa tim manipulišu.

Uh... a sama si napisala dalje, u istoj rečenici: "en" i "azsto". Kad već nekoga upozoravaš za grešku u pisanju, potrudi se da ti napišeš ispravno. :)
Činjenica je da ima ljudi lošeg karaktera koji su u stanju da urade nešto ovakvo, ali i onih koji sa tim manipulišu.

Uopste nije to bila poenta. A posto i sam uzivas gledajuci odsecene glave zivotinja, onda kritikuj ovaj Blic,
Batali mene.

A da ti nama daš neki citat, neki dokaz koji podržava ovu tvoju izjavu? Šta se tebi desilo kad si toliko puna mržnje i uvek spremna na sukob, ali uvek bez argumenata? Laži ne vode nigde.

Ovde je rec o mucenim i ubijenim zivotinjama. kakve ja citate da ti dokumentujem? Ja ih ne mucim niti ubijam.
Tarzi slike i klipove od ovog petla i microwave. Uopste i ne shvatam da se neko i javlja na topike o zlostavljanim zivotinjama
da bi promovisao svoju odvratnost prema Tadicu,recimo.Ili nekom drugom forumashu( sada tvoj slucaj).

Ово сам поставио на другој теми. Занимљиво је, поготову онима који децу.

[

jako zanimljivo. Ocekujem da roditelji ovom detetu objasne da svakoj macki,macencetu,stenetu treba na licu mesta
da stavi glavu na panj i da sa decjim sikircetom to cudoviste unisti, a onda naravno da stavi slike na svoj FB.

Ovde je rec o mucenim i ubijenim zivotinjama. kakve ja citate da ti dokumentujem? Ja ih ne mucim niti ubijam.
Tarzi slike i klipove od ovog petla i microwave. Uopste i ne shvatam da se neko i javlja na topike o zlostavljanim zivotinjama
da bi promovisao svoju odvratnost prema Tadicu,recimo.Ili nekom drugom forumashu( sada tvoj slucaj).

Da se nisi ti malo uplela u svoju priču? Citate gde se vidi da ja uživam u gledanju odsečenih delova tela nekih životinja. Ne sećaš se šta si mi napisala... pa pročitaj, nisi to toliko davno pisala.
Gde si našla Tadića u ovoj temi, šta je sa tobom? A još bolje je ovo da promovišem odvratnost prema tebi. Ko si ti da tako nešto mogu da uradim?

Znaci da su oni divni decaci ( ne mislim da devojcice to ikada mogu) sekli shape toj Mili po nalogu DS-a?

Verovatno je i ovaj iz zajecara odsekao glavu tom psu po nalogu Dinkica. Napravio je savrsenu reklamu.
Da si pročitala post i link, saznala bi da je glavu psu odsekao voz a članica društva za zaštitu životinja je htela da manipuliše i optuži komšiju. I šta ti govori da je Blic o tome pisao pre godinu dana a danas istu priču plasira kao da istragom nije utvrđena istina.
Koji dečaci su sekli Mili šape? Nisam čuo da je pronađen počinitelj a ti demantuj linkom. A već se pisalo o mnogo sumnjivih okolnosti oko slučaja Mila.
A evo ti još jedan dokaz medijske manipulacije navodnim zlostavljanjem životinja ( i gle čuda...nekako se uvek dešavaju u Zaječaru):
http://www.b92.net/mila/index.php?nav_id=471820
Ubijena kuja koja je dojila štence!!!
http://www.drustvonoa.org/akcija 110.html
A što je najsmešnije, fotografija se pojavila i u Bugarskoj na forumima za zaštitu životinja...

Da se nisi ti malo uplela u svoju priču? Citate gde se vidi da ja uživam u gledanju odsečenih delova tela nekih životinja. Ne sećaš se šta si mi napisala... pa pročitaj, nisi to toliko davno pisala.
Gde si našla Tadića u ovoj temi, šta je sa tobom? A još bolje je ovo da promovišem odvratnost prema tebi. Ko si ti da tako nešto mogu da uradim?

Ja sam replicirala microwave, ti si se ,nicim izazvan jednostavno javio, a sada po drugi put to isto radis pokusavajuci da mi nesto objasnis,
a ne znas ni sam sta. Branio si stavove microwave i zato sam to napisala sta sam napisala.
Ona je pominjala Tadica,Milu,laz koje Blic prosipa. Rekao si takodje da ima ljudi koji manipulisu odsecenim shapama i glavama pasa.
Ili si hteo mozda da kazes da je ova odsecena glava manipulacija ili one shape koje su odsecene MIli, ili dve noge od pre neki
dan ( ako se ne varam psu u Smederevu). Da li treba da zatvorimo oci, da to ne vidimo jer ,eto neki manipulisu.

Manipulise se i decom,ubijenim ljudima, bilansima, ali smatram da je uloga i medija, ali i foruma da se o tome razgovara a
ne da se sakriva pod tepih.

Da si pročitala post i link, saznala bi da je glavu psu odsekao voz a članica društva za zaštitu životinja je htela da manipuliše i optuži komšiju. I šta ti govori da je Blic o tome pisao pre godinu dana a danas istu priču plasira kao da istragom nije utvrđena istina.
Koji dečaci su sekli Mili šape? Nisam čuo da je pronađen počinitelj a ti demantuj linkom. A već se pisalo o mnogo sumnjivih okolnosti oko slučaja Mila.
A evo ti još jedan dokaz medijske manipulacije navodnim zlostavljanjem životinja ( i gle čuda...nekako se uvek dešavaju u Zaječaru):
http://www.b92.net/mila/index.php?nav_id=471820
Ubijena kuja koja je dojila štence!!!
http://www.drustvonoa.org/akcija 110.html
A što je najsmešnije, fotografija se pojavila i u Bugarskoj na forumima za zaštitu životinja...

Ja sam iz Zajecara. Verovatno je ovo neka indicija da ja proturam te lazi.

Inace ,ovo za kuju koja je dojila stence, tacno je i ja znam da je tacno jer poznajem i ljude koji su to videli.

Stenci se ubijaju svaki dan stotine i stotine macica i kucica se bacaju na ulice,u sume,uginu od gladi,zedji.

I super je da je tebi sve smesno,cudno,neverovatno.

I bas je smesno da se MIla sa odsecenim sapicama pojavila i na sajtovima drustva za zastitu
zivotinja sirom Evrope. Svi su umirali od smeha.Kao ti sada.

Ja sam replicirala microwave, ti si se ,nicim izazvan jednostavno javio, a sada po drugi put to isto radis pokusavajuci da mi nesto objasnis,
a ne znas ni sam sta. Branio si stavove microwave i zato sam to napisala sta sam napisala.
Ona je pominjala Tadica,Milu,laz koje Blic prosipa. Rekao si takodje da ima ljudi koji manipulisu odsecenim shapama i glavama pasa.
Ili si hteo mozda da kazes da je ova odsecena glava manipulacija ili one shape koje su odsecene MIli, ili dve noge od pre neki
dan ( ako se ne varam psu u Smederevu). Da li treba da zatvorimo oci, da to ne vidimo jer ,eto neki manipulisu.

Manipulise se i decom,ubijenim ljudima, bilansima, ali smatram da je uloga i medija, ali i foruma da se o tome razgovara a
ne da se sakriva pod tepih.

Ti baš sve svodiš na lični nivo, nema tu puno racionalnog. Hajde pročitaj još jednom na šta sam ja odgovorio. Na tvoju reakciju greške u kucanju, a u toj reakciji si napravila dve greške.
Takođe sam napisao da ima loših ljudi koji su u stanju da učine nešto ovako ružno, kao i onih koji manipulišu takvim događajima. Šta tu nije jasno, čije tu stavove branim?
Niko nije utvrdio ko je povredio ni ovog psa, ni onu kerušu odf ranije, tako da ne znamo istinu. Ti o takvim slučajevima pišeš subjektivno, ne objektivno. Dozvolila si da ti emocije nadvladaju racio. To nije rasprava, to je držanje jedne strane, bez ikakavog osnova.
Ja sam uvek za pažnju i humanost prema svima, i ljudima i životinjama, ali bez dokaza nisam spreman da bilo koga optužim.

Back