Irska

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tanak sam ja po pitanju znanja iz ``sopstvenih organizovanja putovanja``
koliko je karta avionom...to sto sam Ja pronasao bilo je oko 700 eura povratna...
to vec ne mogu da odradim

Ja sam platila 60e do Londona, iz DU...Odes na net , i trazis neku low cost varijantu, odaberes destinaciju, i vidi sta moze najpovoljnije da se nadje..od Londona do Dublina isto tako..samo sto je ta varijanta, paradiksalno jer je blize...bila skuplja..oko150e
p.s. ali sad se setih...ne znam da li ces ti moci za London ako budes imao Irsku vizu...ne znam kakav je tranzit tu moguc...trebalo bi da jeste ali nisam sigurna...ali znam da je bilo reci da ce uskoro ici direktna linija bas do Dublina...treba se raspitati

o pa baš se obradovah kad sam ugledala ovu temu
i što ima interesovanja za ovu predivnu zemlju...
bila sam pre 4 godine, u Dablinu...
išla sam preko Pariza,
moji su plaćali tako da ne znam koliko je bila koja karta...
pitaću ih... ono što sigurno mogu da kažem je da sam se baš iscimala
dok konačno nisam stigla...
prvo što su kasnili sa slanjem pasoša sa vizom nazad iz Dablina,
to je dalje pomerilo moje obaveze tamo,
a morala sam i da menjam avionske karte
a samim tim i plan puta,
malo mi falilo da odustanem...
pa neplanirana zadržavanja usput kao šlag na tortu...
i da se zna... bilo je vredno svega toga!
zaista fenomenalno iskustvo!

hmm mnooogo mi se ide u Dablin, a nashe agencije u ponudi nemaju nishta vredno pomena!! da li je neko od vas bio, i ako jeste kada, kako vam se svidelo itd???
svaka informacija znachi!
thanx unapred!

Ja sam bila,avgusta 2005....mnogo je lep grad,nije veliki(u odnosu na druge evropske metropole),po meni je dovoljno 4-5 dana za obilazak...cene su poprilichno visoke za nashe dzepove,ono shto bih preporuchila su bed&breakfast-ovi koji idu od 35-40 evra po nocenju,po osobi...o hotelima(bar prema mom ondashnjem iskustvu) bolje ni razmishljati..ako imash josh nekih drugih pitanja,slobodno pitaj :)

Hteo bih ovo leto da odem na jedno 5 dana u Dablin, pa bih voleo da mi neko, ko je bio tamo, objasni kako doći do njega, kakav je smeštaj, cene, kakvi su Irci i tako to.....:bye:

Back