Irska

Frenolog

Početnik
Poruka
5
Zamolio bih sve koji imaju informacije o zivotu u Irskoj, mogucnostima odlaska, nalazenja posla itd. da nesto napisu.
Ako je neko zivio tamo, sada zivi ili samo putovao u Irsku, neka se slobodno raspise :)

Zamolio bih sve koji imaju informacije o zivotu u Irskoj, mogucnostima odlaska, nalazenja posla itd. da nesto napisu.
Ako je neko zivio tamo, sada zivi ili samo putovao u Irsku, neka se slobodno raspise :)

Raseljeni iz RSK su posle rata odlazili u Irsku dok je ekonomski rasla ali to je brzo stalo koliko mi je poznato. Irska je "tradicionalno" siromašna zemlja iscrpljena od 800 godina engleske okupacije i dan danas me mogu da se oporave...
Mislim da oni imaju najveće rasejanje u odnosu na maticu. Trebalo bi da ima oko 80 miliona Iraca van Irske....

Irska je super za sve, bas odlicna u svakom smislu. Posla ima, ljudi su najprijateljskiji na svetu, ostrvo je prelepo, sve super. Ziveo sam u nekoliko bogatih zemalja pa mogu da uporedim. Ne znam kako cete ali otici tamo, treba viza, ali ako uspete javite se :)

Jel neko zna kakva je sansa za zaposljenje što se tiče diplomiranih inženjera zaštite životne sredine? Dal ima neko iskustva sa tim?

Svaka pomoć bi mi bila dobrodošla.

Back