Irska obećana zemlja, socijala 1500€

Dobro onda 2020, vise i ne pratim koja godina je bila, samo znam 8 mart je pocelo u BG i nije bilo zgodno do juna, onda svi otisli na letovanje, bilo cartera, bilo svega i onda se posle sve ustalilo, nije bilo prekida...
Ma ok, zeznuo si se za godinu, al to nema veze. Nije stvarno
bilo nikakvog saobracaja do nekog kraja juna, a i onda je bilo jako
komplikovao da bi se ponovo na jesen sve zatvorilo.

I posle kazite da nije najbolje u doba covida i zabrane kretanja uzeti pare i samo doputovati u bg iznajmiti stan na 6mes sa mesecnom socijalom kako je zovete i setkati BG i po Srbiji , jesti , piti , ebati 8:1 zenskog sveta po BG koji je vise nego usluzan i besplatan , garantujem da jeftinije prolazi mesecno stranac kad su u pitanju troskovi cascenja i izvodjenja od domaceg koji izvodi domacu ribu...
Nase ribe se trude da budu ugodne kad su stranci u pitanju a ne drcne i dominantne kao prema domacim mladicima.
Pa nije baš, podeljeno je namerno na nedeljnu isplatu moraš svake nedelje da se javiš nisu ni oni sisali vesla čuli su za balkanska divlja plemena još od 90ih.

Bilo je letova unutar eu ali su puno otkazivali pa punili jedan avion. Avionska prevarantsko kapitalistička bagra! Drugar uplatio aranžman oni mu otkazali avionpa se snalazio. Ne znam dal ih je tužio ja bi im bacio bombu gowana.

Poslednja izmena:

Back