pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlucio sam da se spremim za ironamena .Imao sam dosta dobru izdrzljivost pre nego sto sam slomio rame . Povreda je prosla i ugojio sam se oko 25 kila . Tako da sebe motivisem da smrsam odlucio sam da imam neki sportski cilj .Da li je neko od vas spremao triatlon
trcao sam ranije u proseku 15 km dnevnohmmm da nisi mozda malo preterao?
Znas li uopste sta je ironman i koje su deonice u pitanju? 3.8km plivanja, 180km vozne bicikle i 42km trcanja za 17 sati. To ti je recimo preplivas Adu ciganliju po duzini, vozis biciklu do Subotice a onda trcanje do Segedina.
Kreni ti prvo spremanje za polumaraton. Trcis 2-3 godine polumaraton pa onda predjes na maraton. Ako i dalje budes imao volje onda pocni da razmisljas o ironman takmicenju.
trcao sam ranije u proseku 15 km dnevno
Postoji i half iron man. Sve na pola, mada ni to nije naivno. Jednom prilikom sam vozio biciklu oko 50 km, posle otisao na trening, nije bilo lako trcati posle tolike voznje bicikla, mada kapiram, kad bih svaki dan pravio takve treninge bilo bi daleko lakse, ali za tako nesto ti treba puno slobodnog vremena. U svakom slucaju, veoma zajeban poduhvat, a to ti kaze neko ko je godinama trcao polumaratone i maratone (polu)profesionalno, mada poslednjih par godina zapusavam i slabo treniram, nemam vremena, ali sam uvek spreman da istrcim bar polumaraton za neko zadovoljavjauce vreme (oko 1:30).