Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
Sad sam i ja nasao, dobro si se setio da na drugoj strani stavis izvorSiIent Bob:

I dalje ponavljam: bolesni klinac nesto TVRDI. Pa sta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam i ja nasao, dobro si se setio da na drugoj strani stavis izvorSiIent Bob:
Salvantis:Zapravo evo izvora:
moskovski 'skinhed' tvrdi da je ubio 37 osoba
Tanjug - Пре 9 сати
MOSKVA - Osamnaestogodišnji učenik jedne moskovske škole, pripadnik grupe "skinhedsa", priznao je istražnim organima da je sa svojim prijateljem i vršnjakom, od avgusta prošle godine zverski ubio 37 osoba neruskog porekla, piše danas dnevnik "Vremja novostej".
Pozivajući se na saznanja iz policije, taj list piše da su Artur Rino i Pavel Skačevski uhapšeni nakon ubistva Jermenina Karena Abramjana, a da je Rino tokom istrage ispričao da su njih dvojica zajedno ubili 20 ljudi.
http://vesti.krstarica.com/?rubrika=svet&lang=2&sifra=62baee37de64723bb6085f48dfb45778
Glupi balavander NESTO TVRDI?! Moz' da tvrdi i da su ga oteli Marsovci, pa sta?
Naravno bob je ispustio naslov (kao slucajno)
Pa šta?Salvantis:Opet: pa sta?
Znas koliko treba vremena da se provere takve 'tvrdnje', a datum iz svih izvora je 28.05.2007.
E sad ko hoce da veruje klinjoberu skinsu da je pobio pola Moskve, nek' mu veruje.
Ali bitno je da se nadje nesto negativno o Rusima, pa makar i fantazije neke poremecene, srednjoskolske budale![]()
PA STA?SiIent Bob:Pa šta?
Pa šta??
Pa šta???
Taj bolesni "balvander" je već ubio najmanje jednu osobu...
Hitler je nevin, nikad nije dokazano da je kriv...Salvantis:PA STA?
![]()
Dok se ne dokaze suprotno, ubio je i najvise jednu osobu....
E sad koliko takvih je danas privedeno u Rusiji (ili jos bolje SAD, tamo ih tek ima), pa valjda moramo o svakom da otvorimo bar po jenu temu....
СЛОБОДА:Пази, слажем се са тобом и вероватно није Рус, чак иако он себе сматра Русом, ја га не бих признао да је Рус, као што не признам да су Чанак и Јовановић Срби.
Али име само по себи не сме бити проблем, мени не смета да се Емир Кустурица сматра Србином и да није променио име.
Kakve to veze ima sa ovim slucajem?SiIent Bob:Hitler je nevin, nikad nije dokazano da je kriv...