Ironija smajli

Lično volim taj smajli, ali ga nerado koristim. Problem sa smajlijima što ih u principu svi različito doživljvamo, baš kao i neku rečenicu ovde napisnu.
I ova tema pokazuje da ne treba u buduće da ga koristim uopšte kao reakciju na tuđi post. Teši me činjenica da ima ljudi koji ga razumeju, pa ću smeti povremeno sebi dati oduška i latiti se divnog smajlija :cool::mrgreen:

Lično volim taj smajli, ali ga nerado koristim. Problem sa smajlijima što ih u principu svi različito doživljvamo, baš kao i neku rečenicu ovde napisnu.
I ova tema pokazuje da ne treba u buduće da ga koristim uopšte kao reakciju na tuđi post. Teši me činjenica da ima ljudi koji ga razumeju, pa ću smeti povremeno sebi dati oduška i latiti se divnog smajlija :cool::mrgreen:
Bukvalno moj omiljeni smajli...smatram da je privilegija kad ga nekom ostavim...znaci da je post ironican, a to je po meni svakako dobra stvar

Pa... baš to što i kaže: Ironija.
Nekad bi trebalo da mi se ne svidi, ali mi je simpatično.
Nekad mi je simpatično iako nije u skladu sa onim što mislim.
Nekad je u skladu sa onim što mislim, ali ne sviđa mi se baš zbog načina na koji je formulisano.
Onako, ironija šeta od mene ka osobi kojoj posvetim taj smajli, ali nekad sam ironična ja, nekad reagujem na ironiju koju osećam od druge strane.
Tako nekako. Htela sam objasniti što kraće, ali izgleda mi da sam ostala prilično nedorečena.

Back