Iranac se nije kupao 60 godina i puši balegu iz lule

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

KianyRiws

Ističe se
Poruka
2.747
Amu Hadži, 80-godišnji Iranac, deluje kao da je izašao pravo iz neke naučnofantastične priče.On se nije umio, a kamoli okupao poslednjih 60 godina.
Fotografije ovog neobičnog pustinjaka postavio je jedan od korisnika sajta Reddita.
Hadži, za koga se veruje da ima oko 80 godina, živi u Dezhgahu, u provinciji Fars, na jugozapadu Irana.
Njegova jedina strast je pušenje lule koju ne puni duvanom, već balegom.Zanimljive fotografije ovog ,,neobicnog' dedice na http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...se-nije-kupao-60-godina-i-pusi-balegu-iz-lule

Moje pitanje za Ljilju kao knjigovodju i Rayelu kao svetsku putnicu jeste,,Kolika je akciza za balegu?"Hvala unapred na odgovoru.

Amu Hadži, 80-godišnji Iranac, deluje kao da je izašao pravo iz neke naučnofantastične priče.On se nije umio, a kamoli okupao poslednjih 60 godina.
Fotografije ovog neobičnog pustinjaka postavio je jedan od korisnika sajta Reddita.
Hadži, za koga se veruje da ima oko 80 godina, živi u Dezhgahu, u provinciji Fars, na jugozapadu Irana.
Njegova jedina strast je pušenje lule koju ne puni duvanom, već balegom.Zanimljive fotografije ovog ,,neobicnog' dedice na http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...se-nije-kupao-60-godina-i-pusi-balegu-iz-lule

Moje pitanje za Ljilju kao knjigovodju i Rayelu kao svetsku putnicu jeste,,Kolika je akciza za balegu?"Hvala unapred na odgovoru.
Није то тако чудно.
Од деде по оцу сам слушао да су пушачи за време мађарске окупације овде у Бачкој током ДСР због несташице дувана пушили просушено пачије гованце, а у Банату у исто доба (мати ми је Банаћанка) пекли су ракију од сирка за коју ми је њен отац, тј мој деда рекао да кад се неко напије, од ње не буде пијан већ три дана луд!
Реално с купањем се такође није претеривало(изрека: није човек риба па да живи у води!), а вашке у коси уништавале су се прањем исте петролејом!
Па ипак и бабе и деде су сви пребацили 8 банки.

Verovatno je nula ( akciza). Nego aj da patentiramo tu balegu u borbi protiv pusenjaz:)
Ja cu da isprobam jedno godinu dana ( i tako pokusavam da se manem cigareta), ali ne znam gde da nadjem balegu.

Колико могу дa видим, чaк и зубе имa, a aко се није купaо, тим пре није прaво зубе.

Изгледa дa нaм је козметичкa индустријa зaистa испрaлa мозгове.

Kozmeticka industrija je narocito isprala mozak majkama pa kupaju svoje bebe nekim shamponima dva puta dnevno.
Nedavno rece jedan decji lekar da bi b4ebu trebalo ostaviti sat,dva na bunjistu jer ce samo tako steci imunitet.

U "zapadnom" svetu svako drugo dete boluje od nekih alergija, u Indiji , Africi, Aziji to ne postoji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back