- Poruka
- 4.766
Totalni ludaci.Koji bolesnici!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Totalni ludaci.Koji bolesnici!![]()
ko ih j*be kad su debilcine, pa su dozvoljavaju da ih terororise pozivajuci se na usrani islam!Iran i životinje: Zemlja u kojoj bi čuvanje kućnih ljubimaca moglo biti kažnjivo zatvorom
pa sto oma ne navedes izvor ............................Ima jer je BBC preneo ovu vest.
Samo dokaz koliko je Iran ne civlizovana i totalitaristička država.
Ne budali.pa sto oma ne navedes izvor ............................
ja mislio, stvarno.
nije vazno jel istina ili ne al je vazno da ce i iskipelo mleko u Iranu biti na naslovnoj strani zapadnih medija................dokle god Iran podrzava Rusiju.Ne budali.
Svi vi koji podržavate Iran ste bolesne osobe.nije vazno jel istina ili ne al je vazno da ce i iskipelo mleko u Iranu biti na naslovnoj strani zapadnih medija................dokle god Iran podrzava Rusiju.
Eto vidite koliko je to bolesna država.Do pre par meseci mogao si i ovde da zaglavis u zatvor jer slavis rodjendan.
Kućni ljubimac te oplemeni.Ne znam, kuća bez ljubimaca mi je uvek bila sterilna i nekako bolesnjikava
ne podrzavamo ali ako je taj iran protiv zapada, sve cemo mu oprostiti........do daljnjeg, jer je zlo zapada neuporedivo gore od zla u Iranu.Svi vi koji podržavate Iran ste bolesne osobe.
Zato što to i jeste necivlilizovano.Ovde je x puta i jos xyx puta da psi ujedaju decu i prolaznike. Lutalice i vlasnicki psi. Sad kad se ponudi ovakvo rešenje onda se ljudi bune, necivilizovano itd itd.
Ovde je x puta i jos xyx puta da psi ujedaju decu i prolaznike. Lutalice i vlasnicki psi. Sad kad se ponudi ovakvo rešenje onda se ljudi bune, necivilizovano itd itd.