Irak skuplji od Vijetnama

Torrente-BG:
Pa verujem da jesu.Imam ja dosta ortaka koji nisu ni sluzili istu i daleko su bolje prosli u zivotu.Ipak nisu izgubili godinu dana.
Vidis recimo da ja nisam tako uradio da u isto vreme uspem da zavrsim zadnju godinu fakulteta i vojsku ne bi uspeo da nadjem posao koji cu poceti da radim od januara a o kojem sam sanjao celog zivota.Bio bi u vojsci a neko drugi bi uleteo.Onda bi ja dosao iz vojske i pitanje je kad bi mi naletelo nesto slicno.
Da li bi ja onda ispao pametniji ili sta vec da sam tako uradio?
****** ako neko misli da bi onda...

Torrente-BG:
Takvo je vreme doslo.Treba gledati usko svoj interes i niciji drugi.Samo takvi u Srbiji uspevaju ostali ili propadaju ili se spasavaju bezeci odavde.
Pa jok ciji cu interes da gledam necu valjda ovog Jerrija ili ne znam ciji.
Normalno je borim se za sebe.Samo zemlje koje su imale izrazeno borbu za pojedinacne interese imale su napredak u opstem interesu.Zemlje koje su trubile o "Opstem interesu iznad pojedinacnog interesa" bile su zemlje zvane prevara.

_Milanche_:
Vidis recimo da ja nisam tako uradio da u isto vreme uspem da zavrsim zadnju godinu fakulteta i vojsku ne bi uspeo da nadjem posao koji cu poceti da radim od januara a o kojem sam sanjao celog zivota.Bio bi u vojsci a neko drugi bi uleteo.Onda bi ja dosao iz vojske i pitanje je kad bi mi naletelo nesto slicno.
Da li bi ja onda ispao pametniji ili sta vec da sam tako uradio?
****** ako neko misli da bi onda...

Milanche , ne znam , kome se ti to pravdas??
Ovima koji nisu ni tu , civilnu vojnu obavezu odsluzili?? :confused:

Pa naravno da gledas svoje interese i svoj zivot.......znaci da ga i imas, i da vredi.
Oni , koji nemaju svoj zivot, vole da mrse o tudjim zivotima i da blebecu o opstim interesima

Drzava je dobra, koliko dobro zive njeni gradjani , kao individue, a ne kao neki copor, ili pleme. Naravno da si pametno uradio , sto si sve odradio da bi dobio posao koji zelis. Ne, nego bi te hranio ovaj Jerry ili njegov prikan Tom???

inagadadavida:

Pa naravno da gledas svoje interese i svoj zivot.......znaci da ga i imas, i da vredi.
Oni , koji nemaju svoj zivot, vole da mrse o tudjim zivotima i da blebecu o opstim interesima

Drzava je dobra, koliko dobro zive njeni gradjani , kao individue, a ne kao neki copor, ili pleme. Naravno da si pametno uradio , sto si sve odradio da bi dobio posao koji zelis. Ne, nego bi te hranio ovaj Jerry ili njegov prikan Tom???
ne pravdam se nego ja lepo da objasnim pa ko razume-razume :-)

inagadadavida:

Ja sam sluzio vojsku za razliku od tebe dezertercino jedna

Back