- Poruka
- 5.431
Pa verujem da jesu.Imam ja dosta ortaka koji nisu ni sluzili istu i daleko su bolje prosli u zivotu.Ipak nisu izgubili godinu dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis recimo da ja nisam tako uradio da u isto vreme uspem da zavrsim zadnju godinu fakulteta i vojsku ne bi uspeo da nadjem posao koji cu poceti da radim od januara a o kojem sam sanjao celog zivota.Bio bi u vojsci a neko drugi bi uleteo.Onda bi ja dosao iz vojske i pitanje je kad bi mi naletelo nesto slicno.Torrente-BG:Pa verujem da jesu.Imam ja dosta ortaka koji nisu ni sluzili istu i daleko su bolje prosli u zivotu.Ipak nisu izgubili godinu dana.
Pa jok ciji cu interes da gledam necu valjda ovog Jerrija ili ne znam ciji.Torrente-BG:Takvo je vreme doslo.Treba gledati usko svoj interes i niciji drugi.Samo takvi u Srbiji uspevaju ostali ili propadaju ili se spasavaju bezeci odavde.
ma da video sam kako je napredovala dok su je vodili hrabri i posteni...Jerry Ropero:Pa zato i propada ova drzava - jer kukavice i jajare ispadaju pametni, a hrabri i posteni ispadaju glupi![]()
Vidis slazem se sa tobom u pogledu jugoslovenstva i komunizma.Jerry Ropero:Hrabri i posteni su Srbiju vodili do 1918. godine i tad nam je islo odlicno jer su kukavice i jajare bile u mulju a hrabri i posteni na vrhu. Dolaskom "Jugoslovena" i komunizma sve je otislo do djavola
_Milanche_:Vidis recimo da ja nisam tako uradio da u isto vreme uspem da zavrsim zadnju godinu fakulteta i vojsku ne bi uspeo da nadjem posao koji cu poceti da radim od januara a o kojem sam sanjao celog zivota.Bio bi u vojsci a neko drugi bi uleteo.Onda bi ja dosao iz vojske i pitanje je kad bi mi naletelo nesto slicno.
Da li bi ja onda ispao pametniji ili sta vec da sam tako uradio?
****** ako neko misli da bi onda...
Jerry Ropero:Pa zato i propada ova drzava - jer kukavice i jajare ispadaju pametni, a hrabri i posteni ispadaju glupi![]()
ne pravdam se nego ja lepo da objasnim pa ko razume-razume :-)inagadadavida:Milanche , ne znam , kome se ti to pravdas??
Ovima koji nisu ni tu , civilnu vojnu obavezu odsluzili??![]()
Pa naravno da gledas svoje interese i svoj zivot.......znaci da ga i imas, i da vredi.
Oni , koji nemaju svoj zivot, vole da mrse o tudjim zivotima i da blebecu o opstim interesima
Drzava je dobra, koliko dobro zive njeni gradjani , kao individue, a ne kao neki copor, ili pleme. Naravno da si pametno uradio , sto si sve odradio da bi dobio posao koji zelis. Ne, nego bi te hranio ovaj Jerry ili njegov prikan Tom???
inagadadavida:Milanche , ne znam , kome se ti to pravdas??
Ovima koji nisu ni tu , civilnu vojnu obavezu odsluzili??![]()
Pa naravno da gledas svoje interese i svoj zivot.......znaci da ga i imas, i da vredi.
Oni , koji nemaju svoj zivot, vole da mrse o tudjim zivotima i da blebecu o opstim interesima
Drzava je dobra, koliko dobro zive njeni gradjani , kao individue, a ne kao neki copor, ili pleme. Naravno da si pametno uradio , sto si sve odradio da bi dobio posao koji zelis. Ne, nego bi te hranio ovaj Jerry ili njegov prikan Tom???