Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu li da stavim umesto c ć ? da svima bude jasno hahahti si capilaseksualka![]()
Šta to znači, bila je neka tema o tome, naći ću je? Jel to znači da se pališ na pametne ili na obrazovanje, šta tačno?Ne znam, nisam probala glupogja sam sapioseksualka
![]()
Kako znaš da si pametan?Da perverzniji smo
a cekaj zar ovo nije tema za one iq200..valjda ce sami skapirati..a ostali..ionako vode dosadan seksualan zivotmogu li da stavim umesto c ć ? da svima bude jasno hahah
daj ko se pali na pametne da mi se javiŠta to znači, bila je neka tema o tome, naći ću je? Jel to znači da se pališ na pametne ili na obrazovanje, šta tačno?
Pametne, zanimljive, sa dobrim smislom za humor, harizmatične, izgled na posljednjem mjestuŠta to znači, bila je neka tema o tome, naći ću je? Jel to znači da se pališ na pametne ili na obrazovanje, šta tačno?
probao je vise od 3 pozeKako znaš da si pametan?
pa ima mensa sertifikat ,)Kako znaš da si pametan?
Pametne, zanimljive, sa dobrim smislom za humor, harizmatične, izgled na posljednjem mjestu![]()
I meni nek se javi neki glupan, treba sve probati (prije braka)daj ko se pali na pametne da mi se javi![]()
cepa drva pa udriI meni nek se javi neki glupan, treba sve probati (prije braka)![]()
znao sam ja da si ti pametnaМој став је да само интелигентан мушкарац може бити добар љубавник.
Ebo muško koje nije ništa teže od olovke podiglocepa drva pa udri![]()
a posle ništa?I meni nek se javi neki glupan, treba sve probati (prije braka)![]()
pa da..njih obicno hebuEbo muško koje nije ništa teže od olovke podiglo
Nisam više sapioseksualka!
Cemu potcenjivanje misionarske poze?ono..gloop covek/zena
legnu, rasire noge i udare po misionaru