Danas mi zvoni mobilni, javim se sa druge strane ipsos agencija za istraživanje tržišta bla bla bla, jel imate vremena da odgovorite na par pitanja u vezi trenutnog stanja u zemlji. Rekoh nemam vremena a o državi mislim sve najgore.
Jel i vas zivkaju kojekakve sajber kurajber agencije za istraživanje ruda i gubljenje vremena? Vidim da je ovaj ipsos upleten u neke sns afere tj frizirana istraživanja sns bagre.
Zvali su kao nespaseni do prije deset godina.
Istrazivanje misljenja ovog, onog, redovito u popodnevnim satima, kad malo nakon posla prilegnes.
Otisao do poste, platio 100 kn (1500 dinara) za novi, zatajeni broj i sada je skoro mir bozji.
Jedino sto me maltretiraju iz t-coma i banke s ponudama i stalno mi zele uvaliti ponudu, kredit, a da bi otkazao uslugu maltretiranja moram u poslovnicu banke koja radi pon - pet od 08-14, nijedan dan popodne, a moje radno vrijeme je 08-16.
Znaci maksimalno kurvanjski.
Srecom je uveden nacionalni registar koji se zove "Ne zovi" i ako tamo uvedes broj, ne smiju te zvati trgovci.
Mom poludementnom dedi koji zivi sam su tako uvalili neku masaza stolicu za 10000 kn (150000 dinara) kao i pretplatu za Vecernji, kud je skoro gluv tu i dementan, samo na telefonu ponavlja da, da...
Nakon te stolice koju sam mu morao vracati i otkazivanja pretplate na Vecernji uveo sam mu mobitel u taj registar i od tada nema problema.
Ako u Srbiji ima takav registar, uvedi broj, spasit ces se.
https://www.hakom.hr/hr/e-registar-ne-zovi/224