Ipsos nasumice zove i ispituje?!??

mario80

Stara legenda
Poruka
80.208
Danas mi zvoni mobilni, javim se sa druge strane ipsos agencija za istraživanje tržišta bla bla bla, jel imate vremena da odgovorite na par pitanja u vezi trenutnog stanja u zemlji. Rekoh nemam vremena a o državi mislim sve najgore.

Jel i vas zivkaju kojekakve sajber kurajber agencije za istraživanje ruda i gubljenje vremena? Vidim da je ovaj ipsos upleten u neke sns afere tj frizirana istraživanja sns bagre.

Danas mi zvoni mobilni, javim se sa druge strane ipsos agencija za istraživanje tržišta bla bla bla, jel imate vremena da odgovorite na par pitanja u vezi trenutnog stanja u zemlji. Rekoh nemam vremena a o državi mislim sve najgore.

Jel i vas zivkaju kojekakve sajber kurajber agencije za istraživanje ruda i gubljenje vremena? Vidim da je ovaj ipsos upleten u neke sns afere tj frizirana istraživanja sns bagre.
ti si bas neki zaostao, to se radi vec 10ine godina,
i ne zovu te iz nekih partija,
nego te cak zovu iz drugih drzava,
time samo naplacuju minute razgovora,
ne interesuje njih vucic, veruj mi

trose tvoj kredit, al dok ti pljujes vucica oni kesiraju tvoje pare,...
i smeju ti se
t_759525_pinkjeca_cool_v.jpg
ručkaj.

A kako bi ti radio ispitivanje na slučajnom uzorku?

Zvali su kao nespaseni do prije deset godina.
Istrazivanje misljenja ovog, onog, redovito u popodnevnim satima, kad malo nakon posla prilegnes.
Otisao do poste, platio 100 kn (1500 dinara) za novi, zatajeni broj i sada je skoro mir bozji.
Jedino sto me maltretiraju iz t-coma i banke s ponudama i stalno mi zele uvaliti ponudu, kredit, a da bi otkazao uslugu maltretiranja moram u poslovnicu banke koja radi pon - pet od 08-14, nijedan dan popodne, a moje radno vrijeme je 08-16.
Znaci maksimalno kurvanjski.
Srecom je uveden nacionalni registar koji se zove "Ne zovi" i ako tamo uvedes broj, ne smiju te zvati trgovci.
Mom poludementnom dedi koji zivi sam su tako uvalili neku masaza stolicu za 10000 kn (150000 dinara) kao i pretplatu za Vecernji, kud je skoro gluv tu i dementan, samo na telefonu ponavlja da, da...
Nakon te stolice koju sam mu morao vracati i otkazivanja pretplate na Vecernji uveo sam mu mobitel u taj registar i od tada nema problema.
Ako u Srbiji ima takav registar, uvedi broj, spasit ces se.

https://www.hakom.hr/hr/e-registar-ne-zovi/224

Back