iPhone, kupiti ili ne?

Poruka
19.456
Moj dobar kolega sa posla hoce da menja talefon, trenutno ima sony xperia i odjednom mu dunulo da uzme iphone. onda je izbio rat u firmi, jedni kazu da se placa samo ime, drugi da je do jaja.. iskreno, zelim da cujem vasa misljenja, a pogotovu ljudi koji su imali iPhone i android ili nesto trece...

hvala :)

brate pre jedno mesec i po sam kupio iphone 5s od sina i mogu da ti kažem da je za androide, za bilo koji telefon sa android operativnim sistemom džambo džet...sila jedna od telefona
android je za ios malo dete...a ajfon koristi ios platformu
sin mi ima samsung 6, kolege imaju šestice, četvorke, ali svi oni seckaju kad se otvaraju aplikacije, a ovaj ne...radi sve kao metak, instant
i mislim da više neću menjati marku, ne zato što je ajfon...ne patim od imena...nego zato što je stvarno dobar telefon
samo reči hvale

Poslednja izmena:
brate pre jedno mesec i po sam kupio iphone 5s od sina i mogu da ti kažem da je za androide, za bilo koji telefon sa android operativnim sistemom džambo džet...sila jedna od telefona
android je za ios malo dete...a ajfon koristi ios platformu
sin mi ima samsung 6, kolege imaju šestice, četvorke, ali svi oni seckaju kad se otvaraju aplikacije, a ovaj ne...radi sve kao metak, instant

Hoće to kad telefon nije nakrcan aplikacijama, što je kod ajfona često jer aplikacija ili nema ili se plaćaju ;)

Čak i 6-7 godina star i svega 15-20e "skup" android radi kao metak ako se vrati na fabricka podesavanja ( factory reset) , što je isto kao Ajfon bez dodatnih aplikacija

Brendomanija je čudo

Imam Iphone već dve godine,koji sam poklonio ćerki...Nije se odvajala od njega,popustila u školi i na kraju sam ga oduzeo i poneo sa sobom...
Po meni samo ime,telefon ko telefon,mada za ono što meni treba dobra je i Nokia 3310...

Hoće to kad telefon nije nakrcan aplikacijama, što je kod ajfona često jer aplikacija ili nema ili se plaćaju ;)

Čak i 6-7 godina star i svega 15-20e "skup" android radi kao metak ako se vrati na fabricka podesavanja ( factory reset) , što je isto kao Ajfon bez dodatnih aplikacija

Brendomanija je čudo

pa slušaj...i u ferrari da se ugura 10 čoveka morao bi da crkne ili da se vuče...
uostalom ko vas tera da telefon punite glupostima a 90% aplikacija su čiste nepotrebne gluposti

Imam Iphone već dve godine,koji sam poklonio ćerki...Nije se odvajala od njega,popustila u školi i na kraju sam ga oduzeo i poneo sa sobom...
Po meni samo ime,telefon ko telefon,mada za ono što meni treba dobra je i Nokia 3310...

bas tako

razumem da ima onih kojima treba vecina funkcija telefona

ali je takvih vrlo malo

vecina koristi nekoliko funkcija a one isto rade i na telefonu od 150 evra kao i na onom od 500evrica

pa slušaj...i u ferrari da se ugura 10 čoveka morao bi da crkne ili da se vuče...
uostalom ko vas tera da telefon punite glupostima a 90% aplikacija su čiste nepotrebne gluposti

Moj nikad nije pretovaren nego je poenta baš to - Ajfoni ne "seckaju" jer ih ljudi ne tovare bespotrebnim aplikacijama.
A zašto ?
Pa zato što ih je em manje nego za android, em moraju da se plate.

Moj nikad nije pretovaren nego je poenta baš to - Ajfoni ne "seckaju" jer ih ljudi ne tovare bespotrebnim aplikacijama.
A zašto ?
Pa zato što ih je em manje nego za android, em moraju da se plate.

moj kolega nije nikakav pozer niti klinac... prosto mu treba pouzdanost, brz pristup netu a sa praznim sonijem je imao i te kako problema.. i otrovali ga..ili je cuo negde...kao uzmi iphone i cao-kad vec ne igras igrice i ne namestas teme...

Moj dobar kolega sa posla hoce da menja talefon, trenutno ima sony xperia i odjednom mu dunulo da uzme iphone. onda je izbio rat u firmi, jedni kazu da se placa samo ime, drugi da je do jaja.. iskreno, zelim da cujem vasa misljenja, a pogotovu ljudi koji su imali iPhone i android ili nesto trece...

hvala :)

Nista specijalno, cist statusni simbol. Android telefon u tom cenovnom rangu takodje radi bez greske i poseduje isti set funkcija. U principu ako neko vec hoce da baci 600 - 900 evra za telefon onda je bolje bar da baci za telefon koji se lako prepoznaje.
Sto se tice funkcionalnosti bilo koji telefon do 300 evra zadovoljava 99.99% potreba, a onih ostalih 0.01% je potreba za ku*cenjem pa to kosta nekih dodatnih 600 evra.

Niti ios ima malo aplikacija niti se vecina placa, sve sto ima android ima i ios za besplatno skidanje, svi koriste "pametne" telefone zbog face-a vibera what slikanja... prednost iPhon-a je sto je stabilniji i sto mu je baterija mnogo izdrzljivija, ako je nekom tel potreban samo za razgovore i sms, posluzice ga nova nokija od 5000 dinara.

Back