iPhone korisnici su dokazano najgluplji korisnici mobilnih uredjaja

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.639
Ne verujete? Pogledajte sledeci snimak. Na ovom snimku su novinari zaustavljali korisnike iphone-a na ulici i nudili im da im zamene njihov postojeci iphone za ganc novi iphone 7 i usput prebace sve podatke sa starog na novi telefon. No dok su ovi blesili u kameru i pricali, novinar iza sve sto bi uradio jeste da prebrise krpicom njihov stari iphone i stavi mu novu masku. Niko nije provalio da je to njihov stari uredjaj vec su svi ubedjeni bili da drze novi iphone 7 u rukama. Jos kad bi ih pitali, kakav je osecaj svi su govorili da je njihov "iphone 7" mnogo brzi od njihovog starog telefona ( a drze svoj stari telefon malo ociscenjen u novoj masci) , da je slika jasnija i svetlija, telefon laksi itd.

Pogledajte i nasmejte se. Ili placite ...

Ne verujete? Pogledajte sledeci snimak. Na ovom snimku su novinari zaustavljali korisnike iphone-a na ulici i nudili im da im zamene njihov postojeci iphone za ganc novi iphone 7 i usput prebace sve podatke sa starog na novi telefon. No dok su ovi blesili u kameru i pricali, novinar iza sve sto bi uradio jeste da prebrise krpicom njihov stari iphone i stavi mu novu masku. Niko nije provalio da je to njihov stari uredjaj vec su svi ubedjeni bili da drze novi iphone 7 u rukama. Jos kad bi ih pitali, kakav je osecaj svi su govorili da je njihov "iphone 7" mnogo brzi od njihovog starog telefona ( a drze svoj stari telefon malo ociscenjen u novoj masci) , da je slika jasnija i svetlija, telefon laksi itd.

:hahaha:
Ekstra! Kud vec podelih reputacije danas ...

svako ko nesto placa skuplje ngo sto to vredi je glup

recimo ako mozes kupiti telefon istih karakteristika za 300 evra a kupis iphone koji to isto naplati 600 , izvini

Ma pazi, IPhone i Macbook uglavnom jesu u ponečem bolji od konkurencije , ili barem prvi izađu sa nekim unapređenjima.
Ništa to nije krupno i suštinski bitno, ali ako čovek stvarno ima i ne žali para da za mogućih 10-15% boljitka, plati 200 pa i 400% više - i to je ok.

Ali problem je što većina preko svojih mogućnosti ulazi u minus, pa posle svoj zaheb pokušava da opravda fanatičnim mantranjem o izmišljenim i prenaduvanim boljicima koji se graniče sa halucinacijama.

Po fanatizmu liče na one alahuegber divljake što mnogo pričaju a ništa ne vide

Ma pazi, IPhone i Macbook uglavnom jesu u ponečem bolji od konkurencije , ili barem prvi izađu sa nekim unapređenjima.
Ništa to nije krupno i suštinski bitno, ali ako čovek stvarno ima i ne žali para da za mogućih 10-15% boljitka, plati 200 pa i 400% više - i to je ok.

Ali problem je što većina preko svojih mogućnosti ulazi u minus, pa posle svoj zaheb pokušava da opravda fanatičnim mantranjem o izmišljenim i prenaduvanim boljicima koji se graniče sa halucinacijama.

Ne verujem da je takvih i 1% kojih se ta unapređenja tiču, uglavnom je to statusni simbol.

A Apple-u treba skinuti kapu kako guli ovce. :lol:

Gledam na Tviteru kako lude oko toga, ostaju do 3 ujutro da urade pre-order, ko fol ne mogu da čekaju, toliko im je stalo. To je sve do hajpa koji ovi majstori iz Apple-a naprave; aj' što se tinejdžeri pomame, kod njih se i onako sve svodi na popularity contest, al' svakog ko je punoletan i loži se na Ajfon treba dobro išamarati.

Ipak, najbolji su mi ovi naši što su videli kako se žaba potkiva, pa i oni ko nešto uzbuđeni zbog Ajfona. :lol:

kinezi vec odavno prave potpuno tehnoloski na istom nivou uredjaje ili naprednije za 2-3 puta manje para od ovih izvikanih

Al pacenici pate i podsmevaju se ljudima koji nemaju komplekse kao vidi ga jadan, sirotinja, nosi Huawei, Xiaomi, Meizu a ne znaju da oni imaju telefone za 200-300e koji hardverski su na nivou ovih sto ih placaju 700-800-900 ili skuplje.

ubi se samsung da dokaze nedokazivo :hahaha:

iphone je tikomire jedini smartfon pa ogromna pauza pa onda win phone a android je tu negde

- - - - - - - - - -

operativni ssitem prodaje hardwer a ne obratno...a svako ko jednom sedne i pocne da radi sa apple os-om, nikada se vise ne vrati na windows ili drkavi android.

a da su lopovi i cigani jesu...a i ja bi bio, yebe mi se imam top proizvod i ko hoce nek plati.

uvek se setim kada je na mac plusu demonstriran mish... sta je ibm pricao o njemu to je za kidanje...posle godinu dana su ga sami uveli....prvi iphone, ko na ovoj temi, odvaljivanja, moja cigla od nokije je zakon.... kakav touch to samo dileje rade kurche se sa lovom :hahaha: danas naci nekog sa nokijinom ciglom je kao da trazis iglu u plastu sena.

- - - - - - - - - -

Ali Android je operativni sistem a ne hardver. :hahaha:

ja uvek govorim o os-u... hardwer je q bez osa... a androidov os je dno....

- - - - - - - - - -

uzgred pricas sa opsobom koja je promenila sve...samo mekova jedno 20...od prvog do najskupljeg pro-a telefone od iphona winphona i drkavih samsung i ostalih androida...android se kod mene zadrzao tri dana...tacka

inace najbolji os ikada je nextov ...jobs ga je napravio koji je kasnije evoluirao u ovo danas ali tad je bio savrsenstvo savrsenstva...proizvodjaci najskupljih radnih stanica su mastali da imaju takav os

Poslednja izmena:
uvek se setim kada je na mac plusu demonstriran mish... sta je ibm pricao o njemu to je za kidanje...posle godinu dana su ga sami uveli....prvi iphone, ko na ovoj temi, odvaljivanja, moja cigla od nokije je zakon.... kakav touch to samo dileje rade kurche se sa lovom :hahaha: danas naci nekog sa nokijinom ciglom je kao da trazis iglu u plastu sena.

- - - - - - - - - -

ja uvek govorim o os-u... hardwer je q bez osa... a androidov os je dno....

- - - - - - - - - -

uzgred pricas sa opsobom koja je promenila sve...samo mekova jedno 20...od prvog do najskupljeg pro-a telefone od iphona winphona i drkavih samsung i ostalih androida...android se kod merne zadrzao tri dana...tacka

inace najbolji os ikada je nextov ...jobs ga je napravio koji je kasnije evoluirao u ovo danas ali tad je bio savrsenstvo savrsenstava...proizvodjaci najskupljih radnih stanica su mastali da imaju takav os

Navedi razlike između OS na Ajfonu 6 i 7 koje su ti neophodne?

Navedi razlike između OS na Ajfonu 6 i 7 koje su ti neophodne?

polako bre :lol: prvo sve je brze jer je quad core, 256gb, telac...to ti samo hardware.... a os sa njim fercera ko ferari u monci...a novi je iza coska za 20 dana....generalno uvek sam se gadio velikih fonova preko 5 inchi, ali plus sa ovim karateristikama i podrskom koju ima zamenjuje laptop i ipad bez problema...mozes uz njega uzeti samo jaci komp sa octo core xeonima kao macpro ili najbolji i7 imac sa 27 inchnim ekranom i ssd-om i da ti nista vise ne treba za profi rad.

os kada radi kako treba, a apple-ov radi skoro bez greske, coveka tera da menja masinu ako se pojavi brzi hardwer... to je sad makijavelizam ali niko ne kupuje osim igraca brz pc da bi win 10 brze radio jer nece, a mek kada napravi hardwer kako treba on ga jos oplemeni dizajnom sa kojim zavrsi u muzeju moderne umetnosti, komp tretira ne kao ruzno nuzno zlo vec kao umetnicko delo. o tome je rec

a iphone 7 kupujem jer posle 4 ga nisam imao a red je da kupim nesto sto mi u hodu zavrsava sve. sad to moze i 5-ica, al sto da se ne otvorim i uzivam :lol:

- - - - - - - - - -

voleo bih da mi neki korisnik opise sta radi na iphone-u

marion npr posto ima velikog iskustva

qaram po krsti :hahaha:

kad bi znao da kucam pola postova sa nokie c2 smejao bi se, al bas je tako

polako bre :lol: prvo sve je brze jer je quad core, 256gb, telac...to ti samo hardware.... a os sa njim fercera ko ferari u monci...a novi je iza coska za 20 dana....generalno uvek sam se gadio velikih fonova preko 5 inchi, ali plus sa ovim karateristikama i podrskom koju ima zamenjuje laptop i ipad bez problema...mozes uz njega uzeti samo jaci komp sa octo core xeonima kao macpro ili najbolji i7 imac sa 27 inchnim ekranom i ssd-om i da ti nista vise ne treba za profi rad.

os kada radi kako treba, a apple-ov radi skoro bez greske, coveka tera da menja masinu ako se pojavi brzi hardwer... to je sad makijavelizam ali niko ne kupuje osim igraca brz pc da bi win 10 brze radio jer nece, a mek kada napravi hardwer kako treba on ga jos oplemeni dizajnom sa kojim zavrsi u muzeju moderne umetnosti, komp tretira ne kao ruzno nuzno zlo vec kao umetnicko delo. o tome je rec

a iphone 7 kupujem jer posle 4 ga nisam imao a red je da kupim nesto sto mi u hodu zavrsava sve. sad to moze i 5-ica, al sto da se ne otvorim i uzivam :lol:

- - - - - - - - - -

Sad veliš hardver nije bitan... pa onda kupiš telefon zbog hardvera. :rotf:
Jel se i ti osećaš moćno? :D

- - - - - - - - - -

voleo bih da mi neki korisnik opise sta radi na iphone-u

marion npr posto ima velikog iskustva

Kako šta, pa vode firmu u Londonu kao jaguar bp :hahaha:

Sad veliš hardver nije bitan... pa onda kupiš telefon zbog hardvera. :rotf:
Jel se i ti osećaš moćno? :D

sine, da znas marlona znao bi da marlona zabole i da je najaci bas kad je go i bos :hahaha:

a apple proizvodi su najbolji... a to sto je tebi do zaebancije pa sad os da ubedis ne znam koga da je audi q, a reno boli glava, e hbg... za to treba da znas malkice vise :hahaha:

- - - - - - - - - -

ja sam Mac OS koristio na PC-u tako sto ga sam instaliram . Ne mora da budem ovca za sisanje pa da dam npr 1500e za laptop da bi koristio mac os

Instalirao sam ga i koristio u vise navrata , bez problema, jedino sto mora da izaberes hardver koji ima u OS-u ubacene drajvere unapred ili da sam juris hardver koji ima drajvere za mac os sto je malo teze naci.

Sve u svemu nista specijalno ne vidim da moze covek da uradi na mac os, sto ne moze na windowsu ili linuxu.

Da mi treba mac os , kupio bi laptop obican i na njega sam instalirao isti. Jer Apple ti uradi to isto , kupi taj laptop kod recimo Lenova zalepi Apple logo i naplati ti instalaciju sistema 700 evra

A ti se lozis da si nesto lep pametan uspesan sto su te odrali ko magarca...

Back