iPhone 5

Pa ne bi bilo lose da tehnologija malo zastane, jer stvarno mi je muka od tih silnih proizvoda koji izlaze na trziste non-stop. Gde su ona vremena kad si mogao da kupis kvalitet i da budes u njega siguran narednih 2 do 5 godina, ne mislim na telefon nego onako u globalu. Ovo je stvarno zadnjih godina sve vrtoglavo brzo islo, ako samo telefone pogledamo, u njih su poceli da ubacuju 4voro jezgarne procesore. Sad kad pomislim na desktop racunar, to mi deluje kao bacanje para tipa da ne znam zasto bi to neko kupovao pored tableta i laptopova a evo sad i telefona koji ce uskoro imati sve sto ima i moze jedan jak desktop racunar. Da stvarno treba usporiti malo sa tehnologijom, to bi gospoda koja kontrolisu nasu buducnost trebala da sednu za sto i da se dogovore, jer u svetu polako izbijaju nemiri, mnogi ostaju bez posla, sve se svelo samo na propagandu i multimediju tako da sve postaje jako tuzno a uskoro ce i krvavo ako se nesto ne promeni ili kao sto rekoh malo uspori sa razvojom tih tehnologija, jer nijedna ne doprinosi laksem zivljenju coveka u 21 veku nego naprotiv, samo mu otezava boravak na ovom svetu. Umetnici su se skroz ugasili, muzika je ocajna, filmovi gube smisao, rijaliti je neki bedni pokusaj, jednostavno sve je otislo predaleko. Mora da se uspori jer ovo je stvarno nemastovito vreme u kom zivimo. Kad slusam radijo na jednom od ovakvih smartphone`va ja na njima slusam muziku iz 70 ili 80 pa cak i pocetak i sredina 90tih, sto govori o danasnjem stanju uma i maste coveka. Jednostavno, to sto je ranije stvoreno bolje je od danasnjeg koje je toliko iskomercijalizovano i izvestaceno samo da bih se uzele pare ljudima i nista vise. MtV je nekad bio odlican izvor zabave, a danas je na njemu jedan mladi decak kog su bacili u more ajkula i kog ce kad postane dosadan svima kao njegova starija koleginica, poceti da se odaje porocima heroina i igle, jer je bio samo mapet lutka kojom su drugi zaradjivali na odvratan nacin. Al eto, taj kapitalisticki duh je surov i nista ga ne zanima osim proste racunice, gde sam tu ja? Zato je tu iphone 5 da u rukama da neki osecaj sigurnosti i srece samo sto takvi trenutci traju jako kratko, ufff skroz sam se izgubio u ovom svetu novog prebrojavanja snaga. Pozdrav svim postenim ljudima i sry za mali OFF ;)

Ali strasno, i onda on stigne u sretne rukice.
Ovaj kapitalisticki sistem je toliko surov da je to strasno. Neka prica ko sta hoce ali komunizam pa eto onakav kao sto je na Kubi bi prihvatio oberucke, svi da imaju isto, besplatna skola i bolnica, pa sta vise covek da pozeli? Iphone 5 jeli? Kad se setim dekova i walkmena sa obicnim kasetama i shuma koji se cuje dok ne ukljucis dolby noise reduction pa ga on malo prigusi, ma milina bozija, al eto, tehnologija jeste lepa ali nazalost sa sobom vuce i onu drugu stranu medalje, malo tamniju ili zesce tamniju.

Pa ne bi bilo lose da tehnologija malo zastane, jer stvarno mi je muka od tih silnih proizvoda koji izlaze na trziste non-stop. Gde su ona vremena kad si mogao da kupis kvalitet i da budes u njega siguran narednih 2 do 5 godina, ne mislim na telefon nego onako u globalu.

Ovo nema veze sta telefonima al' ipak da kazem, moj otac je 1980 kupio fotoaparat Zenit E, e to je bio kvalitet i posle 32 godine on besprekorno radi, objektiv je u odlicnom stanju, a danas ovo kupujes telefon stavis ga u dzep i shvatis da si ga izgrebo.

Ovo nema veze sta telefonima al' ipak da kazem, moj otac je 1980 kupio fotoaparat Zenit E, e to je bio kvalitet i posle 32 godine on besprekorno radi, objektiv je u odlicnom stanju, a danas ovo kupujes telefon stavis ga u dzep i shvatis da si ga izgrebo.

Hoces da kazes da se to odnosi i na iPhone?
Bar napisi MISLIM pre pocetka recenice, jer ne znas i nisi u pravu.
Neka svi iPhone hejteri, ili s3 fanovi pogledaju drop test galaxy s3 vs iPhone 5.

Back