iPhone 5 je duži i ima aluminijsku pozadinu kao iPad, novi iPhone ima i manji USB konektor.
www.cnet.com/iphone-5/?tag=nl.e404&s_cid=e404
www.cnet.com/iphone-5/?tag=nl.e404&s_cid=e404
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kada je umro Stiv, nisam siguran kako ce voditi posao posto Stiva nema i da li ce uopste biti iphone 7Nista novo niti revolucionarno.Tehnologija je u debelom zastoju.
Pa ne bi bilo lose da tehnologija malo zastane, jer stvarno mi je muka od tih silnih proizvoda koji izlaze na trziste non-stop. Gde su ona vremena kad si mogao da kupis kvalitet i da budes u njega siguran narednih 2 do 5 godina, ne mislim na telefon nego onako u globalu.
Ovo nema veze sta telefonima al' ipak da kazem, moj otac je 1980 kupio fotoaparat Zenit E, e to je bio kvalitet i posle 32 godine on besprekorno radi, objektiv je u odlicnom stanju, a danas ovo kupujes telefon stavis ga u dzep i shvatis da si ga izgrebo.
Naravno da ne kazem za Iphone, Iphone je dobro i kvalitetno odradjen skoro da ne moze da se izgrebe.Hoces da kazes da se to odnosi i na iPhone?
Bar napisi MISLIM pre pocetka recenice, jer ne znas i nisi u pravu.
Neka svi iPhone hejteri, ili s3 fanovi pogledaju drop test galaxy s3 vs iPhone 5.