iPhone 5, zakljucan na Apple ID

xvso.jpg

iqu2.jpg

Pozdrav,
imam iPhone 5, zakljucan sa Apple ID, pa me interesuje da li moze pomocu one kartice da radi( da ne kupujem za dzabe) ili koja je cena da se otkljuca na SimFree?

Nemoj da kupujes, ako ti ne treba eventualno za delove. Ne postoji nacin da se skine taj id.
Taj ima i zutu mrlju, to je fabricka greska, bilo je i kod cetvorki, u pitanju je lepak koji se nije dobro sasusio pa se pojavljuje na nekim mestima.
U prevodu, to ti je najverovatnije kraden telefon, izbegavaj takve..

probaj da ga vratis prodavcu, a ta zuta mrlja se pojavi kad se telefon mnogo pregreje, npr u kolima ti ne punjacu i upaljena navigacija, tad se najcesce pojave te mrlje, a tel je ili ukraden ili izgubljen, bez apple id-a i pass mozes da se popisas na tel ili u delove da ga prodas, nisi trebao uopste da uzmes taj tel

hahahhah :lol:
bajo, ne moze to da se otkljuca
magija apple sranje osa
pitaj boga, mozda je i prijavljen kao ukraden, pa je u najboljem slucaju blacklistovan
bolje baci to u djubre, jos ces sebi i problem napraviti
p.s ako nekom magijom nije ukraden, kontaktiraj tog od koga si uzeo i nek ti da sifru, nema razloga da ti ne da
p.s.s lazem, znam da sam citao da moze da se uradi, ali zajebana je to stvar. Koliko znam moze da se udje u telefon, ali ne moze da se koristi

Poslednja izmena:
Na gsmhosting (ozbiljan forum) sam procitao da moze navodno i na novijim modelima, pre mesec dana se pojavio i neki lik koji tvrdi da moze da komplet skine.
Mislim sve su to neproverene i velikim delom lovacke price, da nesto moze od toga, pre ili kasnije bi izletelo na jutjub.

Inace meni je pre mesec i po dana u nekoj kombinaciji usla 5-ica id zakljucana, prodao je za delove. Javio mi se lik iz Novog Sada da mu treba takvih telefona moze da mu skine aktivaciju?!
Kad sam ga upitao kako, kaze to je tajna ali da to kosta 150 eura! :lol:

Mislim svakakvih budala ima...

pa taj apple id sluzi za skidanje igrica sa app stora, radi se backup... kada je ukljecen find my iphone on poveze tel sa taj icloud i kada izgubis ili kada ti neko ukrade tel mozes da ga lociras gde je, i ako taj sto je ukrao odradi restore tel se odma zakljuca i ne moze da ga koristi, a msm da moze i vlasnik odma da ga zakljuca preko neta, i jedino moze da otkljuca onaj ko zna sifru. veoma korisna i odlicno uradjena stvar

Sve zavisi i sve se moze narazne nacine.Poznajem tipa koji je nasao Iphone 4 zakljucan sa apple ID nekog stranca mucio se petnaestak dana da ukloni taj ID bezuspesno a onda je pokusao da pristupi ICloud-u bivseg vlasnika preko telefona,ovaj se uplasio da ce mu neko upasti u ICloud i "oslobodio" telefon tako da se u jednom trenutku iskljucila aplikacija find mu phone i nestao nalog to jest potrba da se ukuca apple ID.

Back