iphone 5 video snimci

giselle

Primećen član
Poruka
911
Molim vas, kada prebacim snimke sa telefona na kompjuter, prikazuje usporeno i ne moze da se gleda... kada gledam na tabletu, snimak ide normalno ali nema zvuka.... Moze li pomoc? Pretpostavljam da su snimci sa iphone-a hd i zahtevni, ali kako se onda gledaju na racunaru? Treba da ih konvertujem?
Hvala unapred!!

Molim vas, kada prebacim snimke sa telefona na kompjuter, prikazuje usporeno i ne moze da se gleda... kada gledam na tabletu, snimak ide normalno ali nema zvuka.... Moze li pomoc? Pretpostavljam da su snimci sa iphone-a hd i zahtevni, ali kako se onda gledaju na racunaru? Treba da ih konvertujem?
Hvala unapred!!
Akoimas od njega USB kabal,prikljuci ga na komp i sacekaj da OS sam pronadje drajvere za tvoj telefon.kad zavrsi obavestice te u task baru da je pronasao novi hardver.Trebalo bi da se pojavi onaj prozor kao kad ubaciCD da nesto pregledas ili slusas muziku.Idi na folder i open,nadji posle folder video i Copy i Paste ili Cut ako mislis da ih skroz prebacis na komp.Napravi novi folder za to i mposle tu prebacuj od videa sta god hoces.Tako ti je i za slike i muziku.

Ljudi, mnogo vam hvala na odgovorima, ali nista nisam uspela. Ne pojavljuje se nista kada ubacim USB kabl, ne trazi drajvere. Postoji na My computer iPhone folder, ali tako ne mogu da prebacujem. Citala sam po netu da mi treba iTunes za prebacivanje i ubacivanje sadrzaja, instalirala, ali opet ne mogu nista sa video snimcima. Citala sam da preko Quick time-a moze da cita te snimke, ali ni to nije uspelo.
Any help? :(
I da li mogu ikako da prebacim video snimke na telefon (snimci i jesu sa iphone-a, tako da je isti format).
Nisam stupido za kompjutere, ali stvarno ne uspevam u ovome!
Hvala puno!!!

Back