Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imao sam do sada Iphon 4 na ugovor sada sam promenio karticu i sve mi je normalno jedino se izgubila navigacija.Šta da radim ,nisam neki veliki stručnjak.
Pa ako si platio navigaciju, odnosno kupio original preko iPhone store-a, onda valjda mozes istu ponovo da skines tako sto ces uraditi download iste preko store-a ili ako si imao iTunes i radio backup onda vratis preko njega..... I takodje nije mi se desavalao da mi se izbrisu podaci ako promenim kartuci....
Kao što ti reče ta navigacija je dobra ALI ne nože da se ubaci u iPhone 4 jer u Beogradu nošen je tel kod njih nekoliko i svi su probali i ništa.Na kraju jedan majstor kaže da mi ubaci ali ako slučajno tel .se sam ugasi e onda bi morao preko kompa da ga ponovo uključujem.Pošto je to komplikovano ja sam odustao.Čak sam zvao i majstor kaže može a kad sam mu odneo on kaže e na njemu ne ide to.
Cika Pero, pre neki dan su vam izasle googlove mape kao aplikacija i mozete ih skinuti za dz, a ako necete njih uvek imate onu standardnu sto je fabricki ugradjena i nju ne mozete da izbrisete jedino ako niste nesto cackali u podesavanjima pa tako iskljucili ili ako vam sa ugovorom nije ugasen internet. U svakom slucaju ako vam sta treba oko iPhona javite se meni. Ja ih koristim vec godinama i dobro sma upoznat sa time sta i kako ide
Skinut sa telekoma i ja sam mom bratu poslao za Srbiju i oni tamo ne mogu da mu ubace jer navodno ima 6.0.1 pa u njega ne može .Ja se ne razumem u to .Probali po svim mogućim radnjama u Beogradu.Može samo ako ideš ponovo na ugovor.
Imam jedno pitanje, planiram da uzmem iphone 4, medjutim sve sto gledam, zakljucani su. Da li je to otkljucavanje skupo? Da li mogu sam da ga otkljucavam? Ima tema ovde za otkljucavanje, ali sve mi je ko spanska sela